DSV
Stipri šūpā, vai uztraucies? :)
[quote=509285]Jā, itkā jau tā ir, bet man nepatīk tās spoles,esmu provējis,vairāk esmu ierāvis mīnusos :
Vnk ta ir pienjemts,ka shajás tehnikás lieto multus,cits nekas labáks vel nav izdomáts.
Ar bezinerces spoli métádams,droshi vien agrák vai vélák salauzísi zobratus,asis,utt
Nevar,pieméram ar galjas mashínu malt akmenjus parastos.T.i. tam tá nav paredzéta.
[quote=509285]Jā, itkā jau tā ir, bet man nepatīk tās spoles,esmu provējis,vairāk esmu ierāvis mīnusos :
Vnk ta ir pienjemts,ka shajás tehnikás lieto multus,cits nekas labáks vel nav izdomáts.
Ar bezinerces spoli métádams,droshi vien agrák vai vélák salauzísi zobratus,asis,utt
Nevar,pieméram ar galjas mashínu malt akmenjus parastos.T.i. tam tá nav paredzéta.
[quote=509287]Nu, jā, bet nedaudz...
Zinot un pazīstot Meistaru, domāju, ka viņš ...
Par to shaubu nemaz nevarétu arí bút.
Vinjs tik kaunás teikt.
Pareizá atbilde bútu.....nevienu,D
Man tá, kádreiz sen, pateica 2 auto meistari par auto pirkshanu.Izdzéram savu shnabi un pateicu,lai iet tak ......
Beigás,tomér izdevás nopirkt pareizo.
[quote=509287]Nu, jā, bet nedaudz...
Zinot un pazīstot Meistaru, domāju, ka viņš ...
Par to shaubu nemaz nevarétu arí bút.
Vinjs tik kaunás teikt.
Pareizá atbilde bútu.....nevienu,D
Man tá, kádreiz sen, pateica 2 auto meistari par auto pirkshanu.Izdzéram savu shnabi un pateicu,lai iet tak ......
Beigás,tomér izdevás nopirkt pareizo.
Nu, jā, bet nedaudz...
Zinot un pazīstot Meistaru, domāju, ka viņš savās rokās ir turējis (izjaucis, labojis, vērtējis) vairāk spoļu nekā Latvijas spiningošanas izlases pamatsastāvs divpadsmit kungu sastāvā. Vienalga, kura gada sastāvs...
Jā, itkā jau tā ir, bet man nepatīk tās spoles,esmu provējis,vairāk esmu ierāvis mīnusos :D
Tāpēc arī griežos pie Jums pēc palīdzības, nemetāju tos lielos džerkus, man jau galvenais , ka tas drags ir labs . 11kg
Džerkiem multiplikatoru, citu grūti ir iedomāties!
urmaas, 20.decembris 2017, 20:52
Tak,Bums jau to sarakstu netaisija pats,tapéc arí ierakstija piebildi,ka nepiekrít.
Lūk vēl top 10 kuram es personīgi nedaudz nepiekrītu
http://spinning-club.ru/articles/katushki/rating_katushek_dlya_spinninga_top10
bums, 12.decembris 2017, 09:30
Bumsi, tas tevis nosauktais saraksts tač ir joks,vai ne? Es tajā popā saskaitīju divas izcilas, trīs viduvējas, divas varbūt lietojamas un trīs, kuras neviens kaut cik saprātīgs copmanis uz spiņa neliktu. Tajā topsī popsī nav nevienas labas spoles, kuru šīmanim un daivai gana daudz. Gluži tāpat nav nosauktas vairākas izcilās (stella, eksists, lūvija, vankvišs). Lai man piedod NG, spoļu desmitniekā priekš spiņa neviena no salmuča nevar atrasties objektīvu iemeslu dēļ. Nu aptuveni tas būtu tas pats (lietojot sporta terminoloģiju), pateikt, ka desmitais labākais futbolists pasaulē ir Karašausks, un labākais uzbrucējs pasaules hokejā - Miks Indrašis. :)
Džerkiem multiplikatoru, citu grūti ir iedomāties!
Tad jau Tev vajadzés pirkt kaut ko no multjikiem.
Uzraksti M.Babrim,ekspertam.Vinjs dod labus padomus.
No spolém,ko lieto visi parastie spiningotáji,tiek lielíta ULTEGRA.
Piem.,lashu spiningoshanai lietoju Biomaster4000
Smagá artilerija varbút stipri dazháda.....
DSV, 20.decembris 2017, 20:35
pig shad , un kādu džerku .
Smagá artilerija varbút stipri dazháda.....
Labs vakars Kungi !
Griežos pie Jums pēc padoma un palīdzības.
Vēlos iegādāties shimano nasci 4000 .
Varbūt kāds ir saskāries ar viņu un kādas atsauksmes dzirdētas,doma ir arī lietot smagai artilērijai ~60g .
Paldies Jums.
Čalīti, lūdzu, sarakstu (spoļu) studijā! Un tas nav joks, spēja mācīties ir jebkura makšķernieka pamatuzdevums, āmen!
andreiko, 12.decembris 2017, 08:24
Tur noteikti dominēs vidējās un augstās cenu kategorijas Daiwas. Vidējais ierindas Latvijas copmanis ar tādām necopē, jo nevar tādas atļauties. Tāpēc nekādas jēgas no šāda saraksta nav.
_EKA, 12.decembris 2017, 09:00
Tieši tā! Man ir maz spoļu! Noteikti lielākai daļai ierindas copmaņu to ir daudz vairāk. Tomēr es turos pie saviem uzskatiem principiāli! Labāk viena laba, nekā desmit sūdu! :) Visas ir Daiwa un visas ir made in Japan...
Sveiki, vīri.
MAP ACS P4000.
Ļoti interesanta spole.
Nevaru atrast pilnu info par line retrieve, weight, max drag.
Ir kāds info?
Nevarēju atrast top 10-2017 gads ,bet to Jūs paši sameklējat
Čalīti, lūdzu, sarakstu (spoļu) studijā! Un tas nav joks, spēja mācīties ir jebkura makšķernieka pamatuzdevums, āmen!
andreiko, 12.decembris 2017, 08:24
Tur noteikti dominēs vidējās un augstās cenu kategorijas Daiwas. Vidējais ierindas Latvijas copmanis ar tādām necopē, jo nevar tādas atļauties. Tāpēc nekādas jēgas no šāda saraksta nav.