Sveiki!
Ir man viena spole,kura tin auklu vairāk uz kasetes augšpusi,cik saprotu ,tad man kautkur jāieliek kautkāda blīvīte.Varbūt kāds var pastāstīt kautko sīkāk,vai dot norādi uz kādu video,paldies!
kurjers6, 13.maijs 2017, 11:35
https://www.youtube.com/watch?v=dL5oGHktOhA
Sveiki!
Ir man viena spole,kura tin auklu vairāk uz kasetes augšpusi,cik saprotu ,tad man kautkur jāieliek kautkāda blīvīte.Varbūt kāds var pastāstīt kautko sīkāk,vai dot norādi uz kādu video,paldies!
Vakar pasūtīju vajadzīgo detaļu no plat.co.jp
Šodien no rīta viņi atsūtīja e-pastu, ka preci varēs izsūtīt tikai pēc sešām darba dienām. Informācijai citiem, ziņošu, kad prece atnāks.
plat.co.jp labs un pārbaudīts veikals; man nāca 15 dienas (varbūt kādi svētki bij'). Spoles detaļas droši iepakotas, "spīd un laistās" :) .
Headhunter, no plat.co.jp vai kādas citas lapas?
Tieši tā, es arī sūtīju detaļas no Japānas. Viss notikās ātri un akurāti.
Nav izdevies Eiropā atrast jēdzīgu piedāvājumu. No plat.co.jp atnāks 10-14 dienās. Japāņi ir ļoti akurāti, nav teikts, ka no Vācijas būs ātrāk.
Vai kādā internetveikalā Eiropā ir iespējams iegādāties rezerves daļas Daiwa spolēm? Atradu, ka iekš plat.co.jp var dabūt, bet tas nav Eiropā, tātad paka ar "Registered mail" sūtīšanas opciju, kas cenas ziņā ir pieņemama var nākt diezgan ilgi.
Paldies ! Vairak jautajums nav aktuals, nemsu saphire 4000 un izmeginasu darbiba ;)
Davis-Di [9:48]: Sveiki,
Varbut kads var ieteikt kadu spoli 4000 vai 5000 izmera no budzeta klases, vajag 2-3 reizem sezona ?
Progress2016, 9.maijs 2017, 09:39
Kam tev vajag gruntenei vai kam citam?Smago grabulu metasanai un velcesanai
Progress2016, 9.maijs 2017, 15:38
Tieši tam arī izmantoju Saphire 4000 (+ vēl cena demokrātiska)
Davis-Di [09.05.17]: Sveiki,
Varbut kads var ieteikt kadu spoli 4000 vai 5000 izmera no budzeta klases, vajag 2-3 reizem sezona ?
Kam tev vajag gruntenei vai kam citam?
Smago grabulu metasanai un velcesanai
Visas spoles izņemot Salmo elite free ruun !
Sveiki,
Favorite Saphire 4000
Sveiki,
Kam tev vajag gruntenei vai kam citam?
Sveiki,
Karaatavu mezglu , kurš pats savelkas!
Pakebanij [15:25]: Sveiki, gribeeju uzzinaat kaadu mezglu jūs sienat uz kasetes ,kad tinat virsu auklu? Lai aukla neslīdetu apkart kasetei , jo ka es ar rokaam pagriezu auklu viņa sliid apkaaart kasetei.Auklas nostiprināsanai uz kasetes ir domāts klipsis. ;)
Rein, 5.maijs 2017, 15:35
[quote=490416]Pakebanij [15:25]: Sveiki, gribeeju uzzinaat kaadu mezglu jūs sienat uz kasetes ,kad tinat virsu auklu? Lai aukla neslīdetu apkart kasetei , jo ka es ar rokaam pagriezu auklu viņa sliid apkaaart kasetei.Auklas nostiprināsanai uz kasetes ir domāts klipsis. ;)
Rein, 5.maijs 2017, 15:35[/q
Spiniga spolēm klipsis ir domāts,tam lai nofiksētu auklas galu,lai netinās vaļā,kad pēc copes izjauc spini un spoli ieliec čeholā...citām vajadzībām viņš priekš spininga nav vajadzīgs..!