Certate protams strāda;)))
Lbruno
Tad jau rādās,ka ar Certate darbojies:)
a kāds k-ko zin par japāņu sasami spolēm .,kas pieejamas veikalā gards..?
Pamēģinat reiz īstu mantu,tad teiksit-manējā kalpo jau 12sezonas bezotkazno!
Manam stradicam arī sezonas 6 laikam, bet vajadzētu vienu detaļu nomainīt (ko pats sačakarēju lietojot spoli neatbilstošas slodzes apstākļos - it kā strādā, bet rezēm nedaudz "dzied" -ebota meistars teica, ka vilks ilgi , bet bez nomaiņas - nekādi no skaņas vaļā netikt),kuru īsti nevar dbūt priekš japošku versijas....tā ka no vienas puses malaiziju vismaz var saremontēt ja nu kas....šosezon pamēģināju daiwu exceler x made in vietnam, nu nekas , it kā strādā labi un pašam patīk. Mazā stradika vietā ir štuks paņemt līdz jaunās sezonas sākumam stradiku CI4 , bet liekas to tik iekš usa tirgo...tā ka PVN un muita spīd...bet gribās :)
3 sezonas vēl nau nekāds dižais rādītājs,manam stradikam (Japāna) 9sezonas un gan jau būs vēl:)
Man tāda pati Ultegra!Strādā bezatkazna.
LBruno - ir gan starpiiba, man ir shimano ultegra, shii jau buus 3 sezona kad lietoju spoli, straadaa perfekti. razota malaizijaa.
TERE!
Lasu,viens prātvēders nolicis DAIWU!!!???
Varu teikt,ja Daiwa vai Shimano nav Made in Japan,tad nav starpība vai pērc Salmo jeb it kā brenda preci.
es tač jau rakstiju .,ka jau zvaniju un jautāju..,man atbildēja ka nau technium vairak .,pardots.. :)
ja reiz tev ir laba pieredze ar Ryobi, tad ņem Zauber vai Excia. Noteikti viņas būs labākas par Daiwas vai Shimano lēto galu. Vispār jau Abu spoles ir arī labas.
Vispār man patīk RYOBI..,bet mūsu veikalos viņi ir neadekvātās cenās..! Man joprojām ir RYOBI Ecusima,tā ir Ryobi lētakā spole man šķiet..Ko tik viņa netika piedzivojusi ,smiltis ūdeni.,kritienus sitienus.,kritu ar visu svaru viņai virsū ka pa bebru bedrēm vazājos..! Unpie tādiem apstākļiem jau trīs gadus viņai nau ne vainas.,tagad liekas ka mazliet paris gultņi izgajuši biški no ierindas..
un ziniet man neticās ka exage bustu labaks par prokasteru ..!:) ko apstirprināja arī R.Koļcovs ka procasters būs labāks..!:)
OskarsB.Es arī par to pašu.Katrai firmai ir savi fani.Kādam Daiwa ir sūds,citam liekās ka nekā labāka par Salmo nav.
nu tādi komentāri.,kā sūds u.t.m.l. man liekas absurdi.,jo tā tas nau..arī procasters ir daudz slavēts un labs..par shimano neko sliktu neesmu dzirdējis..!
Man shimano nekad nav bijis un tāpēc viņš ir sūds, Daiwa Coastal man iet ceturto gadu-ideāli!Tāpēc tā ir manta.:):)DDD!
Daiwa ir sūds vienīgā Daiwa kas ir daiwa tā ir certate.
par to rakstu runajot, biju par slinku lai pa krieviski lasiitu. bet man vienalga kas tur rakstiits. tik un taa ieteiktu nemt shimano nevis daiwa, par daiwam daudzi ir teikushi ka luuzt utt. pats lietoju shimano un esmu apmierinaats, arii nakosho spoli pirkshu ni shimano klaasta.
tas daiwa revros ir labāks par procaster?