JAXON Spin Express FD
7+ 1 gultņi 0,18mm-200m svars 253g ratio 6,2:1.
Nu kr4 Shimano Catana neko filozofet nevajag ta ir parbaudita , a tie surf masteri, un citi nezzz
Kur tad var meklēt? Normarks nepārdod,bet visas spoles tīrīšana+ gultņu nomaiņa man bišk pa dārgu pie viņiem.:(
Uz ārējo 13,00 mm es neatradu
Rīgā vai apkaimē ir kautkur iespējams nopirkt Shimano spolēm gultņus?
Cardinal 402i FD
Bearings: 8 ; Spool capacity: 0,24mm/200m ; Gear ratio: 5,1:1 ; Weight: 252g

Sveiki!
Kādi viedokļi, pieredze par Surf Master Prestige spolēm?
Uzklausītu arī kādus citus ieteikumus.
Es nu gan nebūtu tik augstās domās par kaut kādu ķīniešu Mistrall,anton!
kava paldies!Mēģināšu.Ja nesanāks iešu ar visu detaļu čupu un specifikāciju uz darbnīcu.:)
Spied
šeit un priecājies.
Izjaucu(pilnīgi) shimano stadic 4000gtm rb.Tagad vajadzētu salikt atpakaļ,bet baidos,ka paliks liekas detaļas pāri...
Vai ir iespējams kautkur atrast detaļu specifikāciju,kas pēc kā un kādā secībā?
Vai kāds var ieteikt spoli butēm? Redzēju eboatā SHIMANO AERLEX XS 7000 teica ka ir laba. Cena arī pieņemama 35ls.
Bet kas tā par problēmu kad līst lietus un salīst spole tā griežas takā vilktu 5 Nr. rotiņu Spole ir Catana. Domāju ka nobrukusi bet kad izžuva tad aizgāja.
sezonu lietoju technium un liekas tada pati kadu iznjemu no kastites, taka ideali, draugam ir exage jau 2 sezonas, ari itka iet okey, tik lietus laika, vai kad vnk spole iekļust udens, tad ta manami grutak griežas, techniumam ta nav, bet katru dienu jau udeni nemet, izlem pats kuru
Jāsāk krāt nauda nākamā gada spolei. Doma ir vai nu Shimano Exage vai Shimano TECHNIUM. Cena diezgan atšķirās bet vai TECHNIUM būs daudz labāks nekā Exage. Exagam rakstīts 4 parastie gūltņi un rullīšu gultnis bet TECHNIUM ir 3 augstākas klases gūltņi un rullīšu gultnis. Kāds būtu jūsu viedoklis šajā jautājumā ko izvēlēties?
Duglas: Diemžēl Jūs esat kārtējais savu paterētāja tiesību nezinātājs! ja Jums kautkas sabojājas, tas ir jāmaina, ja nemaina atgriež naudu, ja negrib atgriezt naudu veic ''ekspertīzi'' un veikals sedz gan preces gan ekspertīzes maksu.