atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

mazkalns 12.09.11
Ari bija mistral galaxy spole,laba, tik noslīka :),mīnus gultņu dēļ smaga.Catanu neņemtu,ir jaunā nexave,gan 1000 priekš mikrodžiga,pa to naudu ļoti laba.
antonsb 12.09.11
Headhunter
vienkarsi svarstos ko nemt velos varintus ari no citiem cilvekiem dzirdet!!!jo negribas atkal iegrabties ar spoli!!!!tas nav normali ka sezonas laika japerk prieks spina divas spoles!es vel saprestu ja vilktu ka anglija mamutus lielos sakot no 2-8kg lidakas pie tadas slodzes ir tikai logiski ka spole tiks ar laiku nokauta atri!lai nu kada brenda nebutu ta spole!
Headhunter 12.09.11
Nu bāc, ko tad tu jautā kādu ņemt, ja esi pārliecināts, ka mistrāls labāks. Ņem mistrālu un copē laimīgs.
P.S. nezinu, kas jādara, lai normālas kvalitātes un brenda spoli nokautu.
antonsb 12.09.11
Headhunter
nu spoli es neperku pec smukuma bet gan lai vina labi man stradatu un bez kadam prolemam!te tikko runaju ar comu vinam ir mistral Galxy 9+1 3000izmera un teice loti laba spole jo vins cope gan ezera gan ari strauja upe taiminus ker!mistrals galaxy tur loti labi lielu slodzi vins teica un tas jau ir liels raditajs!vinam ari ir Catana un pat sezonu neizvilka ta spole!teica ka labak mistralu 9+1 neka ar 3gultniem!!!taka esmu nonacis dzives dillema kadu pirkt catana vai mistral cenas zina mistrals ir pa 8ls dargaks neka catana!bet veikala bija mistrals ar pakalejo bremzi!vai ir kada nozime bremzei kur atrodas prieksa jeb pakala jeb tas tik gaumes jautajums???
Headhunter 12.09.11
Ar priekšējo bremzi. Abas apmēram viena līmeņa, bet es ņemtu katanu - brenda dēļ un smukāka :).
Par tiem gultņiem atslābsti, tas sen jau vairs nav spoles kvalitātes rādītājs. Pilns ebajs ar ķīnīšu spolēm ar 10 gultņiem un cenu 10 dolāri.
antonsb 12.09.11
Headhunter
ar priksejo bremzi jeb ar aizmugurejo bremzi???vinai ir 9+1 gulni!?un kua pec tavam domam ir labaka catana shimano jeb mistral olympic???????????
Headhunter 12.09.11
Arī lietoju, arī laba :)
antonsb 12.09.11
Kads ir saskaries ar Mistrall olympic spolem????????????/
kristsKG 12.09.11
par nexave, neko daudz nepateikshu - straadats pirms kaada laika nedaudz... bija uz liidacenes... pats prieksh spinninga nenjemtu, bet viss ir atkariigs no finanseem un iespeejaam, ja taas ljauj, tad labaak paskopoties uz citu kaatu spoleem, bet pielikt naudu spinninga spolei...
Headhunter 12.09.11
Antonsb - 3-nieci šogad esmu vilcis, nekādas sliktas izjūtas par spoli nebija, viss strādāja čotka.
MrDaniiC 12.09.11
Domāju jauno nexave spoli! 4000 biš pa lielu, vai nu 2500 vai 3000 gribu ņemt! :) Bet nu cik skatos komentārus tad tie ir dažādi, vienam viņa ir ideāla otrs atkal sūdzas par viņu! :) Bet nu tas jau laikam atkal gaumes lieta, jabrauc uz bodi un japēta viņu kas un kā :)
AndrisG 12.09.11
MrDaniiC Tu domā to nexave spoli kas tg reklamējas CL portāla labajā stūrī?
Man ir vecā shimano nexave 4000 diezko nepatīk ka viena bŗīdi kad vel bremzi ttad liekas ka aukla kaut kur strīķējās:/
marti 12.09.11
divi rokturi ar prieksheejo bremzi, aizmugureejaa bremze, prieksheejaa bremze
xoct 12.09.11
MrDaniiC - Shimano Nexave ir manam sencim. Jau trešo gadu kalpo bez bēdu! ;)
AndrisG 12.09.11
A ko nozīme pie tiem cipariem tie burti?
nu piem: Shimano catana 2500 un tad FB RA FA ?
MrDaniiC 12.09.11
Sveicināti! Vajadzētu informāciju par spoli Shimano Nexave 2500! Kādas atsauksmes? Šodien doma laist pirkt viņu! Uz špina derēs? :)

P.s ir tāds teiciens, kā tu pret viņu tā viņš pret tevi! Ja saudzēsi savu copes inventāru, tad ar viņš tev kalpos!!
xoct 12.09.11
antonsb - cope jau mūsdienās, domāju, ka šeit runājošiem copmaņiem nav maizes pelņa. Tur vairāk bauda, azarts un nepārprotiet, bet - fetišs. Kā copmanis izturas pret inventāru un kādā stāvoklī viņam viņš ir - var pateikt daudz par cilvēku.
Catanu ņem - nenožēlosi. Man pašam nav, bet zinu, ka vari paprasīt gatis888. Nezinu, cik ātri viņš Tev atbildēs, bet zinu, ka viņam ir tā spole. Pamētāju un paspēlējos ar to spoli un biju pārsteigts par cenas un kvaltātes attiecību.
Pats spoles sezonas laikā izpūšu ar kompresoru (kaut benzīntankā iebrauc), tad pūšu ar auto silikonu un pēc tam atkal izpūšu. Ko var ieeļļot, ieeļļoju. Pēc sezonas jaucu un mazgāju pilnībā un mazgāju ārā ar vaitspirtu, lieku jaunu eļļu. Un kalpo godam!
antonsb 12.09.11
xoct
es pret inventaru izturos saudzigi! nemetu makskeri- spinu piekabe un ta talak pat kad jaliek zeme paklaju kautko apaks zem spoles kadu jaku lai tik nekur netiek kads smilsu graudins un ta talak!tad saki ka tiesam ir ok catana spole?es ar neredzu jegupirkt spoli pa 200ls sa vai ta kautkad jau savu laiku nokalpos vina un pat varbut tik pat ilgi tik cik letas spoles!jo esmu ieverojis tadu lietu ka lv spolu kvalitate ir vaja jo biju vienu spoli pircis anglija un latvija precizi tadu pasu un vel pa latiem 10 dargaku un bija ta ka anglija pirkta nokalpoja man 4 sezonas bet te ko latvija pirku tik knapi sezonu!varbut sakritiba bet diezvai jo ar citam precem ar to pasu esmu sastapies un vel loti daudz man comi un pazinas!bedeigi bet faks!
antonsb 12.09.11
Headhunter
un kadus lomus esi vilcis ara ar to spoli cik lielaka?un nekas nekraksk un nestrikejas vispar???????
xoct 12.09.11
antonsb - lūzt visas spoles.
nelūzt tās, kuras nelieto :D
piekrītu HeadHunter - Catana iekļaujas budžetā un par to naudu tiešām nav slikta. Liek auklu ļoti ok, droši var lietot tievāku auklu.
Neņem nenosakāmas firmas, neskaiti gultņus.
Galvenais ir gultņu kvalitāte. Nav jēgas no 10 gultņiem, ja viņi rūsē un dilst ātri. Par gultņiem un to, kuri būtu galvenie varu teikt, ka galvenais ir slodzes gultņi (ass) un auklas uzklāšanas gultnis. Ja kļūdos, variet pielabot. Man teiksim ir ļoti svarīgi lai spolei būtu momentānais stop un priekšējā bremze.
Līdz 25-30Ls visas spoles būs so so. No 40-70 - jau labāk. Tālāk man žēl naudas uzreiz tik daudz izlikt. Jo nav nekā mūžīga. Tad kāpēc maksāt vairāk? :)
Vēl svarīgs moments ir lietošana un attieksme pret inventāru. Ja spoli copē lieto nevērīgi, pēc copes iemet piekabē, glabā garāžā - čau viņai pienāks pēc sezonas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs