un atkal jau aizmirsu piemetināt... runāju par lēto galu (līdz 30 Ls), tālāk nezinu - neesmu lietojis un redzējis, kas spolē iekšā (kādi gultņi, uzbūve)...
Visā visumā jau patiesību saka, tikai ar "nelieliem" piepušķojumiem :D
par 14 un 49 Ls būs nedaudz pārspīlēti, bet no e-baja būs savi 70% lētāk. Un tas jau pilnīgi saprotami - ir atšķirības vai pērk pa taisno no ražotāja/ražotāja pārstāvja vai arī - ja prece jau paspējusi iziet cauri 5 izplatītājiem...
Nav jau runa par identiskām spolēm, bet līdzvērtīgu kvalitāti...
Un nav jau tā, ka Salmo norakstāms. Ir vairāki forši kāti, vizuļi, auklas u.t.t. Varbūt arī ir vietām pārspīlēts uzcenojums, bet tas jau loģiski, skatoties, ka viņi arī atbalsta daudzas lietas, saistītas ar makšķerēšanu...
:DDDDD
es tak jau teicu, ka man par tevi ņirga nāk..........
tad nu gan tev mūžiņš īss.....
Zivnieks, nu iemetu tev linku ar sakarigu spoli no ebay, gribi teikt shi spole par 2 grami sudigaka ka SALMO :D
Varat pūst pīlītes ka SALMO ir kruta kompanija,
es neizprotu kapec SALMO kinieshu precem jaliek tada nacenka bet nu bizness tomer ta ir..
Lucky john kinieshu rotinji dazi pat pa 2 LS maksa, es pa dvušaru no ebaya 6 pakjeru :D
Arturs k un ko man dariit ?
artursk
godīgi sakot ņirga nāk par tevi..
bet lai jau.....
ne asakas!!!!!!!!
Kitajoza pat pa 14 ls rokturi koka pielika, bet piemeram SALMO daljai plastmasigie
Tad man kaatu ieteca TAIFUN 40 2.7M nezinu pirkt varbuut? nau daargs pasmags bet man der ?
Arturs k -kaadu salmo auklu man panemt vienkaarsho ? varbuut elite pa 6ls ? nezinu iisti bet vai 0.3 -0.28
ko ta tu pēkšni no spolēm noleci uz gumijām???????????
labak pasties 40 gumijas pa 10 ls, salmo veici dazas gumijas pat 50 santimi maksa :D
artursk
tu te vervelē viskautko bet par saviem vārdiem atbildēt neesi spējīgs, tā kā, labāk jau dari kā gribi, bet savu viedokli paturi pie sevis.......
p.s.
es vēl joprojām gaidu linku, kurā būtu 2 pilnīgi vienādas salmo spoles - viena par 14 ls, otra par 49, ja parādīsi, ko tādu, tad paņemšu vismaz 4 tādas spoles, kuras ir tādā pat kvalitātē, bet par 14 ls gabalā :)
Viss gala rezultātā ir ražots ķīnā - visi brendi . Salmo 95 % prece ir no ķīnas.Ja pērc preci vācijā tad beigās izrādās ka vācietis arī preci nopircis ķīnā ,, tā kā .... visi ceļi ved uz turieni :))
SALMO produktu - Spolju, kātu