Ā, jā. Aizmirsu vienu teikumu - runājot par lēto galu - nevajag minēt vārdu kvalitāte :D:D:D Te vienīgais pluss tikai un vienīgi zema cena...
Eergli, vispār šeit runa iet par lēto galu (izskatās, ka ievirzījusies gultnē Salmo vs Kitai :D). Šimano nebūtu īsti korekti pīt iekšā.
Un lētajam galam IR būtiska nozīme gultņu skaitam, savādāk tur vispār pie pirmās slodzes būs jautri :D Protams, 10 gultņi nav nepieciešami, bet starp 2 un 6 atšķirība milzīga... Kas ar tiem lēto spoļu gultņiem notiks pēc kāda laika jau ir cits stāsts :D
Poļi ir un paliek poļi,
izņemot pludinus bet tie ari biresmigas kvalitates, pec 2 copem no pludinja krasa lobas nost neko butiba nevar pirkt
Labi ka poļu kantoris mak nakļejkas uzlikt, neko citu jau nemak :D
A kip SALMO ir rupnica sava? SALMO pec butibas darbojas ka kitajozu starpnieku kantoris EIROPĀ
Pauls
Ja poņatļivijs!!!
:)))
Da ne pa Tevi! :) Te viens cits beidzot jebaju iepazinis ...
Zivnieks
Ņestrjomņičai.Labāk sāc jau siet sistēmas.Kaulģīmji gaida.Man rīt vihodnojs,ja laika apstākļi ļaus,tad braukšu kādam šmaulē ielūrēt!:)))
Intereses pēc varat ieiet Made-in-china.com
ja tas pa mani, tad šobrīd loku iekšā kūpinātu līnīti :)))
vienkārši besī ārā tāda tukša runāšana, ka spoles cenu salīdzina pēc gultņu skaita....
Nu te kāds ir sacepies! Būtu labāk ēdis ...
un tagad, lūdzu, parādi tieši tādu pašu ar 6 bb, salmo katalogā pa 49 LVL...
p.s.
es negribu aizstāvēt salmo, bet vienkārši pārliecināties cik daudz no Tevis teiktā ir patiesība...
Kr4 katrs naudu tere ka mak, protams DAIWA, SHIMANO ir cits kalibrs tur nav ko salidzinat
Salmo toch nav
Nu es jau neko nesaku, bet pec iespejam tadas pashas itka luksus GRAND SALMO spoles ebaya pa taisno no kinas nak pa 14-15 LS
artursk
vari lūdzu pateikt konkrētu salmo modeli, kuru tieši tādu pašu vari atrast ebay, pa tevis nosaukto cenu - šeit 49, a tur 14...
ja šitā mētājies ar vārdiem, tad par tiem tagad, lūdzu atbildi, ļoti gaidu linku...
nu ta viņš sanāk. fishing-mart ir baigi labā lieta pac izmantoju!
Pats tik līdz izlemju pirkt kaut ko dārgāku...
Vai vienkārši ar draugiem izdomājam iepirkt dažus vizuļus izmantojam
http://www.fishing-mart.com.pl
Kas pie mums LS tas tur Euro.
Ja trāpies uz atlaidēm tad viss vēl skaistām.
No 5 cilvēkiem veicot vienu pasūtījumu 2Ls pa piegādi... Ekanomija 20-40% tiesa gan jāgaida ~2 nedēļas.