atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Spoles

evians 21.09.10
starpcitu rinaajot par mitchell mag pro lite- es vinju pirms aizbraukshanas tomeer vienaa FR copes veikalaa live aptaustiiju!
viens vaards sakaams-laps!
nebuutu nopircis twinu, buutu njeemis mag pro lite, malj fantastiski.
razhots fr&jpn speciem sadarbojoties.
naakamgad varbuut panjemshu 1000 izmeeru:)
biju pattiikami paarsteigts-klusa,laba un izskatiiga mashiiniite:)
epox59 21.09.10
uniks-RYOBI -fani :)?!!,man foreļiem Applause 2000,apmierina pilnībā :) aukliņa gan -0,2mm. spoles ļoti labas -moš nemaz karogu nemainīt ???! :):).
vieplis 21.09.10
Uniki, diez vai patentēts. Drīzāk jau parastā shēma - fabrīķis ĶTR stancē spoles un raksta virsū visu, ko pasūtītājs vēlas.
:)
Unikis 21.09.10
Man ir RYOBI ZAUBER 1000. Esmu ļoti apmierināts. Pamatā strādāju ar 0,18 mono auklu. Komplektācijā gan tikai viena kasete, taču sagadījās tā, ka mana pirmā spole bija SURFMASTER EXPERT 1000. Izrādās, ka Surfmaster ir laikam iegādājusies patentu no Ryobi, un abām spolēm precīzi sakrīt kasešu izmērs un pārējie parametri. Tā nu man ir 2 spoles un 3 kasetes. Surfmasters reizēm mēdz uzmest bārdu, bet Ryobi nekad nav pievīlusi.
epox59 21.09.10
dzhams-3000 man ir ,RYOBI. gribās "šimanīti" 2500 :):),jā nu ceņņiki šeit ir baigie!!! es domāju LV.! vēl kāds kātiņš jānoskata... :):).
dzhams 20.09.10
epox59: Es ar ebaya iecēlu sahara 3000! Līdz ausīm apmierināts un nekādu roblēmu vai trūkumu neesmu novērojis, pītā virsū tinas oki un nav bārdu taisījusi - vienīgais mīnusiņš 1 kasete, a otru dabūt ebayā arī nevaru! Kopumā mana ar visu šipu pa 64$, tā kā cenu vari salīdzināt!
evians 19.09.10
epox! tev lisa salika vissu pa plauktinjiem, piemet paaris zaljos un njem to symetree!
:)
epox59 19.09.10
Twinpower nedāvinās DDDDD!!!!! jāpaliek pie SAHARAS!! Paldies !!:):)
Vairis30 19.09.10
Vai runa iet par šo?
LISA 19.09.10
Saros, vai neSaros, bet Symetre FJ gan vajadzētu mēģināt izspiest. Būtiska atšķirība no Sahara ir tāda, ka sākot no Symetre visām Shimano spolēm ir viengabala lociņš. Proti, tajā galā, kur aukla ieslīd uztinējrullītī nav nekādu nevajadzīgu savienojumu.

Ašķirība cenā Sahara FD un Symetre FJ nav liela, bet viengabala lociņš noteikti ir būtiska ekstra.
bums 19.09.10
Tikai Twinpower un neko citu!
vieplis 19.09.10
Twinpower. Tikai Twinpower un neko citu!
evians 19.09.10
EPOX, ietektu panjemt saros!
LISA 19.09.10
Viepli, foruma noteikumus neesi lasījis? Flūdot ir atļauts no plkst. 23:00 līdz 07:00!
LISA 19.09.10
Nu FD vēl nesen bija viņu pēdējais (jaunākais) modelis. Droši vien dažnedažādi sīki uzlabojumi un modernizējumi...
vieplis 19.09.10
Lisa, nelecies! Labāk pseidokonsultē Epox par spolēm!
epox59 19.09.10
LISA-pirkšu >ebay.neesmu saskāries,kāda starpība -FB-FD.:)!
LISA 19.09.10
Viepli, beidz flūdot!
vieplis 19.09.10
Lasījis... Phe!
LISA 19.09.10
Kur tu to taisies pirkt? Šeit? Ja ne šeit, tad kādēļ FB, nevis FD, kurš ir jaunāks modelis?

Jebkurā gadījumā par sahārām esmu lasījis tikai cildinošas atsauksmes, gluži tāpat, kā par simetrijām uc. šīs klases Shimano spolēm.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs