Vairāki RU TV kanāli saņēmuši no makšķerniekiem ieteikumus.....
Vai viņi nevarot tās izskatīgās laika ziņu diktores nomainīt pret neglītākām?!
Mi ņe kak ņemožem koncentirovatsa na pagodu!!
Nečevo ņe spomņitsa što razkazivajet!!
Te varēja par brīvu redzēt lietuviešu radarā daļu no mūsu tēvu zemes, kad mūsu bāliņi par to sāka prasīt naudu. Laikam nu ir sapelnījuši un atkal tas ir pieejams bez maksas :))
Lietuviešiem man patīk tā fiška, ka var patīt tās dienas nokrišņu virzību hronoloģiski.
Man kaimiņš laukos vēl šodien lieto kadiķa kātu un par mūsdienīgiem nemaz negib dzirdēt. Visu laiku viņš lietoja Ņevas spoles. Tās, kad asītē izdilst, šausmīgi blarkšķ. Tākā mēs abi veči kopā bieži no laivas spiningojām es apžēlojos un uzEdgariem uzdāvināju Ņevai līdzīgu spoli , bet uz gultņiem. Ilgi grozīja, bet uzlika .Ar bezinerceni viņam neiet nemaz
Jā,ziemeļpols laikam pārvietojies uz rietumiem!Visu laiku tas R virziena vējš,un auksts.'Jūnijā jāģērbjas kā oktobra beigās.Gan jau jūlijā uznāks karstuma vilnis,ja jau februārī bija lielie mīnusi!!
Bambusa kāti nav vēsture. No tiem joprojām taisa arī mušas un spininga kātus. Bambuss noteikti ir piemērotāks LV krūmiem par visiem tām karbona, grafīta un citām modernām šķiedrām šodienas kātos, kas ir trauslas pret sitieniem un vada elektrību.
iemet googlē: bamboo fishing rod
Nav bijis laika meklēt, bet pats gribētu pamēģināt bambusa spiningu.