atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Laika apstākļi

Baltais62 22.02.12
-5 un atkal sniegs jārok.
avtt 22.02.12
It kā vakar nebūtu lijis...šorīt skaidra debess un -6*.ZB,viss piesalis,visur ir neērti jo kājiņas slīd!
Tas tai pašā Goldingenā!;)))
sagittario 21.02.12
kmza- nu kā Tu vari tā blamēties kurzemnieku priekšā!!!!????!!!!- nezināt, kas ir Goldingena...
:DDD
uldeens 21.02.12
No darba Rīgā atgriežoties gan drusku nošokēja cik daudz tas baltais draņķis atkal sabiris-tas Siguldā
belijs23 21.02.12
nu šodien no rīta iztīriju āliņģus, bet pēcpusdienā tos jau vajadzēja no jauna meklēt, viss ar sniegu aizpūsts bija, tik daudz sniega ar nav labi, ka uz ledus ir, labi, ka ledus biezs, var vismaz droši staigāt :D
avtt 21.02.12
kmza!;)
Kuldīga-Goldingena.
Valmierā arī snieg un putina....grādīzers rāda -4
kmza 21.02.12
Arī 0*, vējš, bet nokrišņus nemanu!
Tas Jelgavā!
P.S. Kur ir tā Goldingena? :D
zogs 21.02.12
Iekš Ven tas pats...
avtt 21.02.12
Brāzmains vējš.
Putina slapjš sniegs.
0*.
Raganām tusiņš iet vaļā!;)

Das ist Goldingen...
aakkis 20.02.12
jurists 20.02.12
šodien no rīta pa radio ziņoja, ka kurzemes upēs gaidāma ledus iešana - būtu jau labi
aakkis 20.02.12
Sākās +/-0*C laiks ar sniegu,slapju sniegu un pat lietu piedevām.Labi ir-pakausēs to pus metrīgo ledu vismaz.
Duglas 19.02.12
nu nezinu, man šķiet savs skaistums ir gan asarīšu vilkšanā caur caurumu ledū, gan pluda peldināšana pavasara upē, gan spins uz ščuku, gan sēdēšana uz federi jūlija naktī, gan velce novembrī.... nu karpošana gan man nepatīk
Karlis_K 19.02.12
Duglas> manas patīkamākās atmiņas ir par tām siltajām ziemām kad vārgs ledus izveidojās tikai uz mazajiem ezeriņiem, un es un citi spininga fani varēja cauru ziemu vālēt pa upēm :) Jo redz es nespēju copēt caur caurumu ledū, mazas zivteles valkājot, man vajag atklātus ūdeņus, vēlams tekošus :)
Duglas 19.02.12
sulla, vai ta neesi atšpinkojies līdz janvāra vidum ? ...atceros kontrastu pagājšgad aprīlī, braucu ar mašīnu no čongaļzemes uz doičlandi, kad izbraucu caur zarazaj uz ezera ledus žmogas sēdēja, atbraucu vācijā, tur +18.
A ko ta prasi ? :D Vai interesē tieši upes ? Tad tur jau arī, skatoties kas par upi ....
sienaazis 19.02.12
Roli, domāju, ka vēl visu martu būs ok, uz ezereļiem varbūt pat ilgāk.
Uz dīķiem domāju vēl marta vidū varēs uzkāpt...
sienaazis 19.02.12
Prognozes, cik ilgi ledus noturēsies?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs