Baci, man jau tāpat te sniega pietiek- vairāk kā 60 cm :)
Par to ledu jā- te arī viss ir caursalis un ledus salst biezāks- vietām aizvakar urbu- morai līdz ručkai, stabils metrs vietām :))
apnicis jau! gribas špini pamētāt!
ZB tā ziema! nu cik var?
lacuks007, 15.marts 2013, 13:06
Vēl jau var pacopēties no ledus.Skaties pat NG "tavos iebarotajos" tīri labi copējis! :))
nedelu atpakal bij dubultais ledus,tagad ta udens karta ir izsalusi un ledus ir tuvu metram.aprili vel drosi varesim copet.P.S.sen andzusam sniegs nav bijis.......
Dabas vērotāji tač teica,ka martā būs silts :))
Nu ja -30 jau nav :D
Man personīgi šogad žēl dīķsaimniekus, jo praktiski visur novākoja ar dubulto ledu, sāksies atkusnis, sāksies bēdīgi skati.
ā, vāks
Jaunākās prognozes ECMWF modelis, uz kura prognozēm balstās @VSIA_LVGMC , patlaban prognozē lielu aukstumu (vismaz līdz -20 grādiem) arī marta beigās.
un arī GFS sliecas uz aukstumu vēl 2 nedēļas.
@meteolapa
Šodien bija plāns uz copi, bet ieraugot rīta sarmu visa doma pārgāja "momentom"....:(
šogad būs viens no nedaudziem gadiem ka maija sākumā kamēr vieni ar spiņiem vagos upes un ezerus otri brauks uz peipi borēt ledu,neaceros tieši kurš gads bet bijām Kallastē 9 maijā ,uzgājām un nonācām ar sausām kājām ,bija metra ledus .
es nezinu cik ir - jo vakar sīkais uzlaboja termometru ar lāpstu )))
vlDream, 15.marts 2013, 07:53[/quote]
Nu redz, kādam jau tie mīnusi ir piegriezušies līdz pēdējam, ka nervi netur :DDDDDD
nu jaa shogad laikam iisti lielos plauzhus vares vanckat visu apriili.
Šodien Rēzeknē grādīzers rāda tikai -12, bet visus iepriekšējos rītus (jau vairs nojuku skaitā, cik rītus pēc kārtas) bija nemainīgi no -16 līdz -18...
Man tāpat no rītiem vienmērīga t -14 *
es nezinu cik ir - jo vakar sīkais uzlaboja termometru ar lāpstu )))
Ziema turpinās :))
andzus69, 15.marts 2013, 07:38
jā gan ))) kaut kad jau viņa beigas būs)))
vakar -7*. šodien -17*'Kandava