Visu kas pieejams,voblerus,roterus,mīkstās, cietās,met ko gribi pilnīgs klusums un tādā karstumā tur nav ko darīt!Tas protams mans personīgais viedoklis!:)
Esam atgriezušies no copes,bijām jau laicīgi krastā,nu diezgan bēdigi,ja piekritu asari kožas,bet nu ne visai nopietni tāda karstuma dzenat asarus,bet līdakas galīgi neaktīvs divas zemera izmaniju!Jāgaida vēsāks laiks!!!
Kaspars33, 17.jūnijs 2017, 20:13
Ko šīm piedāvāji uzēst ?
Esam atgriezušies no copes,bijām jau laicīgi krastā,nu diezgan bēdigi,ja piekritu asari kožas,bet nu ne visai nopietni tāda karstuma dzenat asarus,bet līdakas galīgi neaktīvs divas zemera izmaniju!Jāgaida vēsāks laiks!!!
Rīt nobraukšu apskatīties ,tā teikt uz rīta copīti. Mērķa zive -zaļais. It kā asari kožoties( tie kas pie sāļāka ūdens raduši) , tāda informācija.
nu tā 12 tos ar čomu esam mājās-man viena zaļā 55cm,2 nerealizētas copes uz aci varēja būt ap 2-2,5 kg un viens asaris pie pašas laivas nomuka ap kādiem gr. 700.čomam 2 gb. arī 55cm.ezerā ir parādijušās zilaļges-izskatās diezgan bēdīgi
navigi labs piedavajums :D
Ap 5 ar no Mersraga puses dosimies ieksa. Atskaiti uzrakstisu majupcela.
Es ar kolēģi arī šonakt startejam uz Engures ezeru,kā nekā atklāšana,laiks apmācāms tā kā copei jābūt labai.Atskaite rīt būs!
startējam 2 pa nakti uz ornitologiem ,3jau būsim ezerā,atskaite rīt-ne asakas copmaņiem
kad vienreiz ezeru atklās vismaz ar 1.j;uniju,ar ko viņš atšķiras no kaņiera
Kāds jums ledus, jocīgi esat? Ja Nabes ezers vaļā, usma vaļā, tad Engure, kas pie pašas jūras, jau nu diezvai būs ar drošu ledu.
7 dien viri ornitologos vel laipoja ieksa ezera, bet cope bija pa 0. Tagad domaju, ka variantu uziet vairs nav.. ..
Labdien vai kads var pateikt kads ledus ir uz ezera,un kas notiek ar copi.
Sveiciens, ka izskatas vai 6dien vel vares tikt uz ledus?
Kā izskatās, rīt uz ledus vēl varēs tikt (un nost)???
Biju šodien no Ķūļu laivu bāzes puses, aizcilpoju uz Dzedrupi, tad pa vidu, un tad uz mājām - ledus kūst baigi strauji - pēc 3, 4 dienām vietām malas būs vaļā... tā izskatās!!!Asars neņēma , ruduli neķerstīju, karogs klusēja!