varbūt kāds var ieteikt, ar ko sākt, ja nekā nav līdz? vai ar baltajiem kaut ko var izvilkt? paldies iepriekš
Šodien Uzvarā 48 gb.Samērā intensīva cope no 7.30- 9.00, pēc tam kā ar nazi. 10.30 nācās doties mājās.
37 gb. 10:00 jau copēju ķīšus un asarus, pat vienu buti dabūju, cope sūdīgāka , ka vakar!!
Sveiki.
Kāds var lūdzu ieliktu linku (karti) kur atrodas tā visu aprunātā Užava(Lielupē)?
Paldies
launais, 21.janvāris 2016, 23:15
ieej google kartē un skaties kreiso krastu jūras virzienā, Lašu un Tīklu ielu krustojumā varēja agrāk auto novietot :)
Laivu piestātni iesit - NIKY sailboat
Andzy35, 22.janvāris 2016, 12:04
Sveiki.
Kāds var lūdzu ieliktu linku (karti) kur atrodas tā visu aprunātā Užava(Lielupē)?
Paldies
launais, 21.janvāris 2016, 23:15
ieej google kartē un skaties kreiso krastu jūras virzienā, Lašu un Tīklu ielu krustojumā varēja agrāk auto novietot :)
Šodien Uzvarā 48 gb.Samērā intensīva cope no 7.30- 9.00, pēc tam kā ar nazi. 10.30 nācās doties mājās.
pats redzēju, ka blakus izvilka buti, nevis lapiņu, dodos uz uzvaru, ziņošu info.
Uzvara, Užavā butes velk.. :)
Sveiki.
Paldies
Biju no 6-13. Salasīju5 l spaneli.Ńēma aktīvi no 6- 9 pēctam uz mormeni tikai purinot. Ne asakas!
šodien es braucu uz uzvaru, došu info par 4-5 kg dalīts uz "?" ....:)
opusums, 21.janvāris 2016, 06:41
Nemaz jau nesanāca daudz ar ko dalīt ,domāju ka ciešami labi :)
Stinte ir bet kas pa nakti iepeld ,tas no paša rīta tiek izķerts.Ledus 20 cm.Pretī upē sūdīgs.Man šodien 40 gab,bet izmērs pašvaks.
Ļoti gribās aizbraukt uz Lielupi(uzvaru). Vai es ar saviem 150 kg tikšu uz ledus?
Es ar 130 + drēbes - tiksi droši!
opusums, 21.janvāris 2016, 16:43
Kurā galā biju kas un kā, dziļums....
domāju rīt no rīta ar nobraukt..
Ļoti gribās aizbraukt uz Lielupi(uzvaru). Vai es ar saviem 150 kg tikšu uz ledus?
Es ar 130 + drēbes - tiksi droši!
šodien Uzvarā 1,320 kg , bija dupleti, pat viens triplets, ..... !
Padodiet ziņu, kas notiek pie "uzvaru"? Kā ķeras, un kur auto nolikt?
Varees ej droshi , bet tikai pa kanaaliem uz balto kaapu gan neej
sandriis, 21.janvāris 2016, 12:32
Ledus 25 sm, iziet un atgriezties var bez grūtībām.
Man šodien līdz 10 iem 73 gab.
Zīmes nomainīja saturu, vairs nav varda "aizliegts".