atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

opis12 Vakar
zivotaajs [22.apr]: Ahoi! Pa svētku brivo laiku gribēju apvciemot vienu ezeriņu , p[ie kura biju ziemā gadi 35 atpaklaj.. netalu no laukiem , un pie pašas stavvietas bedrite, gribeju uz gruntenes pasedet , ( tiesa tad nāca apskaidriba ka bedrē tagad darit nav ko , ziviite ar;i grib silutmu un sauliti)... ezeriņu atradu bet . priekša lieli varti, atslega , iežogoita teritorija..Salacgrivas pašvaldibas īpašums!!!!. Apstājos Užunu ezer krastā... iemetu grunteni un parasto pludu... uz grunteni tikai 1 maziņa cope , bet uz pludu un parasto slieku, ar minimalu barošanu...17 zivites .. Liela vīkem maziņs plicitis , spriža garuma raudiņa un 14 ruduļi..sakot no pirksta garuma . lidz pat grami 300 lielākais..
Arī biju galvu izvedinat un dažus ezerus pārbaudīt. Izskatījās ka liņi vēl guļ meža ezeros. Darbojos ar grunteni un plūdu. Viena ezerā nārsts notiek pilnā sparā, ruduļi ķeras ka traki, bet galvenokārt izmērs smalks. Lomā dažas vīķes, pliči un raudas, kā arī divas dienas atpakaļ sanāca noķert diezgan pieklājīgu karūsu. Ar siltuma atnākšanu cerams ezeri atvērsies.
Ahoi! Pa svētku brivo laiku gribēju apvciemot vienu ezeriņu , p[ie kura biju ziemā gadi 35 atpaklaj.. netalu no laukiem , un pie pašas stavvietas bedrite, gribeju uz gruntenes pasedet , ( tiesa tad nāca apskaidriba ka bedrē tagad darit nav ko , ziviite ar;i grib silutmu un sauliti)... ezeriņu atradu bet . priekša lieli varti, atslega , iežogoita teritorija..Salacgrivas pašvaldibas īpašums!!!!. Apstājos Užunu ezer krastā... iemetu grunteni un parasto pludu... uz grunteni tikai 1 maziņa cope , bet uz pludu un parasto slieku, ar minimalu barošanu...17 zivites .. Liela vīkem maziņs plicitis , spriža garuma raudiņa un 14 ruduļi..sakot no pirksta garuma . lidz pat grami 300 lielākais..
gincchs 22.apr
Visiem hello, sen nekas nav rakstīts. Pēc Lieldienās pēc svētku brokastīm biju ar mikriņu uz Stropu ezeru aizbraucis. Ar 3g ausainīti un keitech live impact 2.5' padarbojos diezgan veiksmīgi. Pāris siļkes, dažas copes un kaudzīte ar asarīšiem... Lielākie iespējams bij ap 200g.
Vakar pabūts iepriekšējā vakara copes vietā. Ar dēlu ieradāmies jau nedaudz pāri 6 rīta. Pūta vējiņš no Krāslavas puses. Iebarojām un sākām copēt. Zive ņēma kūtri un retu reizi pludiņš tika parauts zem ūdens. Kaut cik normāli ņēmās līdz 9 rīta, pēc tam pamanījās vēja virziens no Daugavpils puses. Un ar katru stundu brāzmas pieauga. Ap 12 dienā metām mieru copei, jo zive pilnīgi pārstāja ņemt.
Rezultātā uz diviem nedaudz pāri 3 kg. Viens sapals uz 700 gr un plicis uz 200 gr. Kādas 8 raudas ap 200 gr un pārējais sīka rauda. Iepriekšējā vakarā tādu sīku raudu nebija. Mazākās jau ir iznārstojušas, lielās vēl ar ikriem. Pretējā krastā ar cope bija švaka un ap 11 jau palika tikai mēs ar dēlu un vēl 2 fīderisti. Vismaz diena bija skaista.
Vakar pabūts Daugavā Naujenes pag rajonā. Vakara cope pākūtra nedaudz pāri kilo nelielas raudas, toties blakus kas no paša rīta jau ķēra nu uz aci divatā pāri 20 kg smuku raudu un sapalu pieskaldīja.
Lena900 18.apr
Pagājušo nedēļu biju Aiviekstē pie Lubāna. Ielīdu apmēram kilometru no tilta dziļumā. Asarīši ņēma diez gan labi, gadījās arī pa smukam eksemplāram. 3 no 5 tika laisti vaļā. Bildē asari jau iesālīti un ceļā uz žāvēšanu.

opis12 17.apr
Agnams [17.apr]: Te atkal es! 4 brīvas dienas priekšā un sākas dilemma, kur braukt, jo tomēr vajag! Rēzeknes upē ir kāda kustība bez pličiem? Ezeros laikam jau būs daudz par agru.
Rēzeknes upē, kad biju pēdējoreiz nu līmenis tāds pazems bija, nedomāju ka baigi ir kļuvis augstāks. Pliči, pa kādai raudai. Var jau mēģināt ezeros, ir ir kustība, šodien pats biju ruduļus nedaudz saķeru un vienu plaužuku. Tas meža ezerā. Gan jau seklajos ezeros i uz karusu i uz lini var cerēt.
Alonso 17.apr
Karūsa tieši kļūst aktīvāka, ezeros var mēģināt. Man brīvdienās plāns vēl uz Ventu pēdējo reizi, un tad nākamnedēļ mēģināšu ezerus kustināt. Rēzeknes upē pliči.
Ja virs udens paradas pirmie niedru dzinumi it ka labakais laiks seklakās vietas, kur vairak iesilst i linim i karusai būt....Kamer neparbaudisi - nezinasi. Jo ir bijis tā ka pat vienaa l seklaka dikji karusu cope ir .. aiz kalna dikjis dizljaks .. i fig...
Agnams 17.apr
Te atkal es! 4 brīvas dienas priekšā un sākas dilemma, kur braukt, jo tomēr vajag! Rēzeknes upē ir kāda kustība bez pličiem? Ezeros laikam jau būs daudz par agru.
opis12 22.mar
Agnams [22.mar]: Rēzeknes upē pliči un pa kādai raudai. Vislabāk ņēma uz 12nr ākis, 0.1 pavada un 3 balties. Sezona iesākta, bet laiku tur var nerādīties. Līmenis un straume ļoti labi, kā maijā.
Nu redz ka Tev rezultatīvāka cope sanāca. Pagaidām, piekrītu ka jānogaida kādu laiku, lai tas ūdens iesilst nedaudz.
Agnams 22.mar
Rēzeknes upē pliči un pa kādai raudai. Vislabāk ņēma uz 12nr ākis, 0.1 pavada un 3 balties. Sezona iesākta, bet laiku tur var nerādīties. Līmenis un straume ļoti labi, kā maijā.
Agnams 21.mar
opis12 [21.mar]: Šodien pēcpusdienā bija aizbraukts uz dažām stundām uz Rēzeknes upi. Pat copi neredzēju, ūdens līmenis normāls.
Ehhh, nemāki iepriecināt! Nu bet būs jāmēģina vien, janu paveicas... Ta jau ziņošu kā man gāja
opis12 21.mar
Šodien pēcpusdienā bija aizbraukts uz dažām stundām uz Rēzeknes upi. Pat copi neredzēju, ūdens līmenis normāls.
Barošana... standarta variants. izmiekšķeta rupjmaize/zivju kombikorms/ bariba raudai un krasta kurmju saceltaa zeme. Fideri neizmantoju... baroju tikai virs sev zināmām apmaksķerējamām bedritem. VARBUT ES KĻUDOS - bet cik esmu meģinajis . pie tada udens limeņa seklākās vietas man kautka netiek .. tikai bedritees.. Un tas ka zives IR arī ap pilsetu un pilsētā - tas ir fakts .. vai sanāks noķert..... nu tā kā rakstiiju , P.s paskat0oties pagajušgada copes bildes telefonā ista cope bija bija apriļa pirmajā dekādē, bet tad udens limenis bija apm +70 cm
opis12 20.mar
zivotaajs [20.mar]: Par Rezeknes upi ar garo pīcku dzirdetas runas ir . Ap Rēzekni esmu bijis pats .. pirmaja reize virs pilsetas copes bija tikai uz pludināšanu izvi9lku 9 zivites no kuram 4 bija smukas raudas . vel 2 mazakas 2 pliceni un viens amnestets sapaliņs. un paris tukšas copes. nakamaja diena pa tam pat vietam 3 mazas raudiņas un viens plicens...biju pecpusdienā . uudens pa dienu bija nokritis apm par 10 cm . Es staigaju , bet viens cienijamu gadu seniors bija 7 stundas nosedejis viena vieta...viņam spainis!! zivites visadas, cik sapratu, nebija tikai asaru un lidaku. Tā ka taisniiba un patieesiiba dzelžaina . ja sedesi majas - tad neko nenokjersi ( tas par zivēm) , bet ja dosies p[ie udeņiem.. tad varbuut ko noķersi. Jā, par labiem plaužiem, bet zem Rezeknes pilsetas arī esmu dzirdejis
Jā, taisnība ka uz dīvāna sēžot zivis nenoķersi, varbūt tikai virtuāli. Gan jau jāatrod tas noteikts upes posms kur tās zivis apgrozās. Aivar, ka ar to iebarošanu, fidieri bija mēģināts?
Par Rezeknes upi ar garo pīcku dzirdetas runas ir . Ap Rēzekni esmu bijis pats .. pirmaja reize virs pilsetas copes bija tikai uz pludināšanu izvi9lku 9 zivites no kuram 4 bija smukas raudas . vel 2 mazakas 2 pliceni un viens amnestets sapaliņs. un paris tukšas copes. nakamaja diena pa tam pat vietam 3 mazas raudiņas un viens plicens...biju pecpusdienā . uudens pa dienu bija nokritis apm par 10 cm . Es staigaju , bet viens cienijamu gadu seniors bija 7 stundas nosedejis viena vieta...viņam spainis!! zivites visadas, cik sapratu, nebija tikai asaru un lidaku. Tā ka taisniiba un patieesiiba dzelžaina . ja sedesi majas - tad neko nenokjersi ( tas par zivēm) , bet ja dosies p[ie udeņiem.. tad varbuut ko noķersi. Jā, par labiem plaužiem, bet zem Rezeknes pilsetas arī esmu dzirdejis
opis12 20.mar
Agnams [19.mar]: Kāds jau bijis Rēzeknes upē mēģināt? Ir doma brīvdienās aizšaut, varbūt jēgas nav?
Visi klusē kā partizāni. Gan jau braukā. Zinu viens puisis bija pie iepriekšējiem siltumiem cope 0. Tuvu pilsētai. Arī ir doma aizbraukt pamēģināt, bet nezinu kādā posmā. Aiviekstē drošvien ka būtu labāk...
Agnams 19.mar
Kāds jau bijis Rēzeknes upē mēģināt? Ir doma brīvdienās aizšaut, varbūt jēgas nav?
Sagatavotās vietās
Svētdien vakara copē Rušonā 8+kg plakano. Izmērs OK. Viss nepilnās 2 st.

spiningists, 4.marts 2025, 20:16
Savās vietās savilki jeb nejauši trāpīji?

badapiicka, 5.marts 2025, 13:35

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs