Cegls, ņet! :))
Man patīk ziemā braukt ar auto :)) Vismaz nav tik garlaicīgi kā pārējā laikā....
Vismaz kaut kāds prieciņš :))
Cegls, sniedziņš- ledutiņš, slīdēšana.... :))
ashukainis, 2.novembris 2016, 19:07
... un? Denj zhestjanschika?
Cegls, sniedziņš- ledutiņš, slīdēšana.... :))
Diena izdevusies! :))
ashukainis, 2.novembris 2016, 08:38
ashukaiņ
Tavi ieraksti pēdējā laikā kļuvuši "īsi un kodolīgi", tā savā laikā mēdza sacīt mans rasēšanas skolotājs :)))
un nogāja......
tontons7, 1.novembris 2016, 23:09
kas vai kam vai kur? :D
Biju Daugavā, 1 zaļo atlaidu, 1 nokratījās un tad.... jtfcvbniumo.;yxcfvgbhnmo,lkjj klh;lkkjhgc jklijuyfcvgkbulnijoinm zaceps atžil un nogāja......
tontons7, 1.novembris 2016, 23:09
Pļac, ko tik es bi neatdotu, lai tikai tajā laikā sēdētu laivā un ar kameru filmētu Tavu feisu!!! :DDD
Viens sadauzīja jaunu mašīnu par 40 000 eiro. :D Aizmirsa, ka ziema iestājusies.
Biju Daugavā, 1 zaļo atlaidu, 1 nokratījās un tad.... jtfcvbniumo.;yxcfvgbhnmo,lkjj klh;lkkjhgc jklijuyfcvgkbulnijoinm zaceps atžil un nogāja......
Tā jau nav, ka nekā nav Aiviekstē.... man atkal info no paziņām, ka ūdens baigi zems bijis Aiviekstē, tad jau būs sācis celties ūdens līmenis.... :)) saucās jāķer moments :))
man vakar gan Aiviekste aizvērās.. tik kādi 2 kg raudu, ūdens līmenis pacēlies un duļķis duļķis...
raudas palikušas bālas kā albīni..
Vakardien apmēram uz stundu atvērās Aiviekstes asaris.Lielākie 200ieki.Viss uz mailes.
Šodien akal Daugava, ar to pašu čomu, tik citā vietā. Neskatoties uz visiem ČP, 2 stundas sanāca pacopēt. Man 4 copes, 2 paturēju, 1 atlaidu un 1 izvilku ap 1,001kg :) Čomam mans vakardienas liktenisssss.....
Bijām ar čomu Daugavā, līmenis pacēlies, ūdens bišk duļķains, bet zāles nenes. Rezultātā man pa tukšo, biedram līdaks ap 2,5kg un vēl 1 cope uz abiem, bet ne man :((( Ap 14 atnāca normāls pūtiens, viļņi un lietus. Jādomā par rītdienu, uz grābekļa vairs negribas.... :)
tontons7, 29.oktobris 2016, 17:56
Toties man prieks sssss :)
Šodien braucot vairākkārt garām Adamovas ez. redzēju, ka kungi cītīgi velcē. Bet diemžēl atskaites nekādas((( Vilnis gan pēcpusdienā bija tāds paliels(
Šodien rīta pusē ar mazām tehniskajām pauzēm no 8iem līdz 13iem velcējām + drusku uzdžigojām Višķu un Luknas ezeros. Bijām trijatā - es, mans čoms un mūsu labākais draugs otsosovičs, kurš nenovērsās ne uz brīdi no komunikācijas ar mums. Laikam pirmo reizi savā dzimtajā pusē neredzēju ne vienu copi.
Bijām ar čomu Daugavā, līmenis pacēlies, ūdens bišk duļķains, bet zāles nenes. Rezultātā man pa tukšo, biedram līdaks ap 2,5kg un vēl 1 cope uz abiem, bet ne man :((( Ap 14 atnāca normāls pūtiens, viļņi un lietus. Jādomā par rītdienu, uz grābekļa vairs negribas.... :)
Udens zams, zvaigznes spiid ljurbuki eest negrib ne slieku ne raudas fileju (((
Valnān, jā. Trapers (strādāja)+ pludiņš.