Šodien Rāzna sezona atklāta 8,6 un 1,4 mētājot uz bleki,kolēgim velcējot sešiniece. Lielajai vēderā breksēns ap kilo.
Šodien "Razļivs" Maltas izplūduma pie Nagļiem. Viens zīmulis Un divas 40 cm. Sezona atklāta.:))
Ashukaini,ap sūkņu staciju?
Vakardien pa kādai karūsiņai trāpijās, bet jau puse uz pusi ar vietējām ( tumšākām un garenākas formas karūsām).... sāk pusplaudēni un raudas parādīties arī virs 300 gr. bet pa kādai, bet atpūta ir feina....
Ups, tas kā jau zināt, Rēzeknes upē :DDD
Kā tad veicās kājspiningošanā? ;)
Lubānas līdakam nav lieguma. Ezerā Lubāns arī nav lieguma, liegums ir atrasties ezerā ar jebkādu peldošo līdzekli......, kājām var
Lubānas līdakas??Lubānā vaitad nav liegums līdz 1 jūnijam?
Man šodien pārītis rokās paturētas...prieks un smaids līdz pakausim... =)
Labrīt..Mēs ar Agnesīti izbraucam LUBĀNAS līdakas gaida.Lai visiem veicas.
Nu..., tad ne asakas, biedri!Sargiet sevi!
sveiki ladgales pusei. man jautajums par ezeru dagdas novada ar nosaukumu ,,GARAIS EZERS ,, Vai kadam nav kada informacija par sso ezeru .
Vakar vakaraa vienaa nelielaa ezerelii izmaaniju 2 karuusus - aizbraucu shodien ar domu - Nu tik buus!!! Skuju Anninj!!! NEVIENA!!!! Un ne tikai man nevienam kas bija
O, jopcik, ja tik lieli, tad jau braucu!!!! :D
Posts speciāli Copmann
Ķeras, ķeras nenormāli.... Katrā metienā, soļa attālumā no tavas mājas! Pats nebiju, bet zifis redzēju!!! RUDUĻI! Visi kā viens, no 10-30g, dafai živok brauc da sātai........
sencītim viena neliela karūsa, bet tā tikai pliči un raudiņas..... Sūknene - gandrīz..... metri 200 uz Garanču pusi
Diemžēl pagaidām pavisam nav ko piebilst......
Vakar pēcpusdienā pameditēju Rāznā uz plakano. Cieta tikai tārpi.
ta jau vēl ap to rajončiku viņas tusē.....
Jā sukņu stacija.
6 labas karūsas un pārītis pusbrekšu!
Jankaribak, kāds rezultāts? -ap sūkņu staciju biji ?
Šodien rezeknes upe
Kamēr nebij saules OK