JA taisnība ko Copmann raksta, pievienojos apsveicienam Tontonam! :))
Šodien vienam foršam zēnam DZD-tonton, Apsveiciens ;)!
Lai neplīst auklas un nelūst āķi, lai ar katru gadu arvien Lielākas ;)
bezmiegs moka :D rīt uz copi domāju ja laiks labs, ieprieksējais loms iztīrīts pilnā sastāvā pie pārinieka ledusskapī, viņš reti copē.... bet zivi ēd...
to valnans mans par maziem uzskata ezerus liidz 100ha, par lieliem - no 500ha, ķēru vidēja izmēra ezerā :D,
M13
Jā, atceros, vēl 8 eiriki karājas, nākošā piegāde būs dubultā, bet tik un tā prieks par tevi, ka uz copi netiec. Jau nedēļas 2 tik labu ziņu nav bijis :))))
A tipa nevajadzētu? :D Drošības pēc var vēl dūņā ierakties :D
Ašuk, labāk nevajag :) Kā nekā, kurš Copmann'u pazīst, vairs pat cirkā nesmejas :D
martins_, 6.novembris 2015, 08:46
Nebiedē čaļus, a to braukšu garām, no laivām leks iekšā ūdenī :D
Ašuk, labāk nevajag :) Kā nekā, kurš Copmann'u pazīst, vairs pat cirkā nesmejas :D
Bet malacis ka pieturies pie mana zvejas stila, meitapalīdzēja pat divas ziņas izsūtīt, na haļavu pēdējā lakā pie labiem lomiem tiec, malacis!
Tonton, nekur neesmu pazudsis, tik īsti zvejā normālā netieku, biju te divas dienas pa lielupi uz divām stundiņām pamētāt, bet rezultāti galīgi pašvaki, pa pāris asarīši un viss:((, un viena zandartveidīga cope zem laivas.
Bet par tām krāsām mums būs jānoslēdz kāds līgums, jo man viņas ir beigušās un šajā pusē neesmu atradis, bet kā pašam liekas citas tik labAS NAV:((,
Tonton, nekur neesmu pazudsis, tik īsti zvejā normālā netieku, biju te divas dienas pa lielupi uz divām stundiņām pamētāt, bet rezultāti galīgi pašvaki, pa pāris asarīši un viss:((, un viena zandartveidīga cope zem laivas.
Bet par tām krāsām mums būs jānoslēdz kāds līgums, jo man viņas ir beigušās un šajā pusē neesmu atradis, bet kā pašam liekas citas tik labAS NAV:((,
Ašuks
Copmannu ir grūtāk nesastapt kā sastapt, viņš ir visur, kā tai aņukā :" A gde togda ja živu? " :))))
Martin, gan jau kādreiz arī dabā sastapšu Copmann, kas viņu zin moš esam garām gājuši viens otram kādreiz.......... Dzīvē nekas nav neiespējams..... - To es saku pēc gadījuma, kad aizbraucām uz Berlīni, pa veikaliem valkājamies, un te pēkšņi pa eskalatoru mēs braucam lejā un blakus augšā pa eskalatoru brauc 2 pazīstami cilvēki no mūsu mazās pilsētiņas :DDDDD - bijām šokā :))
Ašuk, priecājies, ka viņu klātienē nezini, tur ne tikai acss ir ļauna :D
martins_, 5.novembris 2015, 21:12
Tev ir ļoti paveicies, ka esmu tālu :D
Ašuk, priecājies, ka viņu klātienē nezini, tur ne tikai acss ir ļauna :D
šodien smaga cope uz leidakiem, bijām 2vatā izmēģināts gandrīz viss bet cope atvērās tik uz pelēkas krāsas gumi, mnu pacēla 5, pārinieks tik 1 piesietu paturēja pāris sekundes :D- tiesa šis uz pamatīgu bleķi, vēl - lidaks koncentrēts no viena punkta pa 2vām un viss, meklē tālak kur ir,
ps pilnas pierījušās kad tīriju laikam vakar žors bij....
Jā, laiciņš bija daudzmaz stabils un silts. Laikam rija. Tagad atkal laika maiņa, Z vējš, -ja copi redzēsi - būs paveicies!:D Ķēri lielā vai mazā ezerā?
hetch, 5.novembris 2015, 20:40
šodien smaga cope uz leidakiem, bijām 2vatā izmēģināts gandrīz viss bet cope atvērās tik uz pelēkas krāsas gumi, mnu pacēla 5, pārinieks tik 1 piesietu paturēja pāris sekundes :D- tiesa šis uz pamatīgu bleķi, vēl - lidaks koncentrēts no viena punkta pa 2vām un viss, meklē tālak kur ir,
ps pilnas pierījušās kad tīriju laikam vakar žors bij....