Copmann, šitā Tu nākamreiz uz savu krastu kāpsi kājām.. un domāju, ka no tās bedres :D
Nez kur kavējas notikumu izklāsta otrā versija?
Nu tik bija, nu tik būs...:DDD
Ar biedru tontonu saveidojām ekspresscopi no laivas-šamais atbrauca pēc manis uz MANU krastu, lēcu iekšā, laidām uz pretējo. Sākām taustīt bedri, aizdomīgs klusums sākumā, tam sekoja komenti:"Ai da ko tur, te nekad nekas īpašs nebija, vot tālāk..." Tālāk ar nekā.ai nē, viens pēc skata knapmērs bija pirmā cope, uzcēlu augšā ātri, bet tontona skaudīgas acs pavadīts zifftiņš atrādījās un prom bija.izgājām bedri līdz galam-skuja Vili, skuja. nostājāmies pret salu, otrajā stojankā straumītē pusceļā līdz laivai tinkšs, 1.1 kg šnāpis ar tontona gādīgi sagādātu sačoku iesmelts.līdz copes beigām stunda.domāju,runāju: "redzi tonton, viss notiek, karma saliek visu pa plauktiem, ar tādu necopi es Tev ieliku tomēr". Ar mazu izmisuma dzirksti acīs biedrs drudžaini kaut ko bur uz āķa..., es savukārt,domāju, kā no nekā sulīgi biedru patroļļot.... un uzbur, redīss tāds!!sākumā ašais uz ap 600 gr, tad zaļā mēra stabiļno, tad vēl viena zaļā un beigās ašais uz ap 349 gr ;)))
Es viņam piedevu, bet atcerēšos ;)
P.S. Tas tapēc, ka viņš apaļus metāla priekšmetus pirms copes met :DDD
P.P.S. Viņš man norāva vienu džigu, vot domāju vai tomēr uz viņa ir jāpieskaita??? ;)
to līni varētu voblā, bet ne par to stāsts, komentu pie bildes pievienoju, slinkums pārrakstīt D
Copmann
Nu jā, vajadzēja strādāt, domāt, akal strādāt un tad atslēdziņa pati iekrīt rokās....:) No rīta bišk druknāki bij, a moš i tos jau biju izķēris, jo tik 2 vietās copēju.
Nu še, līnis zemmēra, vai nu zābaks 53. izmērs :)))))))
grm,
bilde cepienam...iekš foto tūlīt
tad jau pāris zivis stundā sanāca, ne? ;)
nu viss čotka, 21 gab = 2 kg, nekas nav melots, stabili līdz 300 gr :)))
Oi, neložņāju pa krūmiem :))))
Šodien pabiju Bērzupē, gribējās pārbaudīt infu, ka visi velk atspērušies ašos līdz 300g. No rīta uz atvadno diezgan paknapi, tad uz mazu džigu lēnām iekustējās. Daudz nestaigāju, pa krūmiem ar noložņāju un večiem pludus nost nerāvu :) Kopā paņēmu 21gab. ar kopsvaru 2kg, kādus 5-7 atpakaļ un līdacēns ap 600g arī, aiz vēdera bij aizāķējies. Kā jau parasti, no kaimiņiem pa ausu galam dzirdēju, ka vakar labāk, šim ap 3kg, a druganam ap 4. Kopā vismaz 45 mašīnas, par pludiņniekiem daudz nepateikšu, bet tie bij nospiedošā pārsvarā. Pēdējā taisnajā posmā 8 špineristi..... Ā, ūdens ir, bet netīts, duļķains un ar putām pa virsu, bet pazems gan.
Šodien no 9.00 -15.00 uz diviem divi lidaki un dažas nerealizētas copes, kā arī viens nokosts vizulis. Zāle vēl navapkritusi, bet drīz būs.
Šodien izvēdinot galvu izstaigājām Krāslavas Daugavas posmu. Spinis. Vietas skaitas. Protams zivis necieta. Super vietas dzīvo pludināt.
šodien no 8.30 līdz 13.00 Jašas ezerā i stuku nemanīju:(
Varbūt kāds zin kā ar ūdenslīmeni Pedzedzē, Aiviekstē? Ir vēlme aizbraukt pamēģināt.
Moš kāds bijis vēdzeļi medībās un var padalīties iespaidos?
Laiks kā radīts līdakšiem, bet nu tais pāris vietās, kur pie krasta mētāju, pa 3 stundām 4 līdakas, no kurām tikai viens mērs, viss forši, tikai izmērs neiepriecināja. Ne asakas!
Copman, es tev pēc pieredzes saku, nav obligāti ūdeņu dievam ieliet, bet ja neielej Tontonam tad gan var palikt bez asakas:))
Žagojaties, manam po barabanu-Ūdeņu dieviem mans šodien ielēja, bet Tontons gan-nē ;)
Copmann
Nu tu tagad zināsi, ka braucot uz jaunām vietām, kortelītim jābūt lielākam, a labāk diviem :))))) Tāpēc nevarēju atvērtiesss, knapi tik kājas sasila, a līdz galvai neaizgāja :))).....