Mēs ar ar čomu paniekojāmies Daugavā, laiks reti ideāls. No rīta nogulēju, budjiļņiks pievīla, bet ap 7 jau bijām uz ūdens. Akal no rīta cope aktīvāka, tad migla, un tad jau saulīte, dienvidnieks patīkams pūta mugurā. Plkst. 17 bijām krastā, katram pa līdakai, 1,1-1,5kg, pa 2 atlaidām un man 14 ašie, druganam līdzīgi. Lielākais 470g, pārējie ar cmuki, viss kopā ar ļeidaku 4,6kg.
Zivotājs
A es jau domāju, ka tālāk būs raxxxstīts, ka par copi aizmirsām :)))
wodien raznas krastaa satiku sen sne neredzeetu copes koljegu - baigais prieks bija atkal saredzeeties un tad tad mes abi divi satikaa cieshi kopa sakampushos Oblomovichu ar Ostosinovichu NI COPES!!!
vakar Pildas ezerā 8 līdakas, 5 paņemtas, copju skaits bija kautkur ap 20. visas ņēma uz zipbaits orbit 110 zelta krāsā
Zuši līdz noteiktam izmēram ir jāatlaiž, lai paaugas!
valnaans, 2.oktobris 2015, 22:05
Da ko tur teikt, būsim godīgi, lielākoties (atbilstoši Latvijas likumdošanai) - zemmēri ;DDDDD
Zuši līdz noteiktam izmēram ir jāatlaiž, lai paaugas!
njaa tagad bus teiciesns = "' poderwatj ugrja '' DDDD woot balamuti.... labi pa patureets DDD tatad lomaaa ( jo loma driiskt patureet - ar likumu atljauts) a ja tikai aptaustiits DDDD
vai četriem,pieciem? :DDD
Eduk, te nu galvenais, lai nebūtu paturēts viens zutis uz trijiem :)))
Nu jūs man taču piekritīsiet, ka frāze "paturēju zuti" skan respektablāk nekā "satiku otsasiniču". Īpaši vēl, ja "veiksmīgais" makšķernieks neprecizē to, vai zutis ir paturēts lomā vai rokā ;))))...
Jebšu - bez zuša nekur :))))
P.S.
Veiksmīgu visiem piegdienu :)
Nu, tā jau ir- "No zutis, no party".. ;))))
Būtu uzrakstījis vēl vienkāršāk, kā tajā senā aņukā - Nu ko? Mīzīsim vai acis bolīsim?! :)))
Vēl īsāk-"Bez zuša-it nekur" :D
Iten mītošie māk tikt pie zuša arī tur, kur to nemaz nav :D
Muahahā
Mūsu Latgales sadaļa ir jautrākā visā forumā un vispār-mēs protam zivis noķert vislabāk arī ;)
Paļdis visiem par jautrību
Vot te popjorlo :)
Copmann. Nu bet protams, 2atā vienmēr jautrāk un interesantāk, var uz zoba pavilkt :)))) Arī lētāk............:))))))))))))
No lielām spalvainām rokām vēl neviens nav aizgājis, visi iemācās! ;DDD
Copmann, 1.oktobris 2015, 14:11
...un, ja rokās nav spēka, vajag precēties.