atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

pigmejs 20.03.15
Šodien no rīta viens Lamašos vēl sēdēja.
ilmars638 20.03.15
Pīcku domāju, ka var iemest tikai pie tilta, vai slūžām, bet Pērkonu ezerā var vēl iet bļitkot.:D
91ernis 20.03.15
Kur tagad Balvu pusē var pīcku iemest? Jeb pie Jums tagad ne ar gariem ne īsiem kātiem? Rīt jabrauc shmakovku padzert uz to pusi i vaidzētu kādu zivi paķert.
Iemest var upēs, ezera iztekā (slūžās), pilsētas baseinā :).
orbit 19.03.15
Copmann
Celibāts man nedraud, esmu attīstīts daudzās jomās:) Varu rakt, nerakt, copēt, necopēt, strādāt un arī atpūstiesss... :)))
pludinsh 19.03.15
es domaju upes,upites kkados kanalos varbut var,rit pats gulbenes puse dodos uz mazupi:)
ksrocker 19.03.15
Kur tagad Balvu pusē var pīcku iemest? Jeb pie Jums tagad ne ar gariem ne īsiem kātiem? Rīt jabrauc shmakovku padzert uz to pusi i vaidzētu kādu zivi paķert.
Copmann 19.03.15
tontonam

Kad Tev beigsies "celibāts copei"? :D
ashukainis 19.03.15
Orbit, a vot īsti nevar saprast, jo tādu bobiku ir diezgan daudz joprojām..... Laikam tas to bobiku vājais posms :(( Ka jau visur izpirkts..... Ir jau cilvēki, kas bobiku nevar pārdot un izdomā ka turbīna jājem kopār visu izjaukto bobiku :D Ta jau rīt manīs, vai būs lemts bobikam doties uz copi vai ne.....
orbit 19.03.15
Ašuks
Tad jau sanāk, ka tie "bobiki" ir baigi nadjožnas mašīnas, ja rezerves detāļu nava :) Najem golvā, te es, Tontons7 tevi terirozē :))) Es nū sava bārna profila driskelēju :)
Copē neesu bijis, jemos pa laukiem, kūpinātavu pārbūvēju, laboju vecās kļūdas un ar grilu apvienoju :)
ashukainis 19.03.15
Litrabols, a tolks no padsmit sludinājumiem ss.lv, visus apzvaniju, nevienam vairs nav, a sludinājumu nevar pamainīt vai atjaunot..... beigās vienīgo turbīnu atradu pierīgā ( Garkalnē ) .....
ashukainis 18.03.15
Arnix, Janim pirmajam zvanīju, jo parasti pie viņa viss ir, tik ne šoreiz :(( nu cerams Aiviekstē ūdens uz šīm brīvdienām nenosēdīsies ūdens līmenis....
Arnix333 18.03.15
Ashuk,iebrauc Rezekne vecaa autosala pie upes,tur tochna ir,Janis.
litrabols 18.03.15
Rēzeknē mož vēl var kur matiļi nopirkt?
Copmann 18.03.15
Ašuks bagāts vīrs, bobikus var arī neskaitīt :D
ashukainis 18.03.15
Valnān jau tā garāžā divi bobiki .... vēl trešo ņemt, vai Tev prāts?????? nav jau tik daudz zivju lai trīs bobikus piekrautu ar viņām....... Nav jau mums Buļļupes blakus, kur varētu pavimbot ar trīs bobikiem :D
ashukainis 18.03.15
Rīt ķeršos pie zvanīšanās, domāju, moš kādam copmanim ir rezerves, ko notirgot....
Martin, ja mans A6 C5 Quattro būtu augstāks klīrenss un dubļu riepas, tad man nevajadzētu bobiku, bet tur kur braucu, ar audziku labāk nelīst, visu apakšu apraušu un audziku iestādīšu....
martins_ 18.03.15
Ašuk, ibio, izvēlies no kāda bobika vēlies turbīnu un nopērc kopā ar bobiku, nebūs jāmaina :)
Pļac, a kā mēs, lielais vairums, spējams gan uz darbu, gan uz copi ar vienu un to pašu auto? un pat bez turbīnas..? :))))
litrabols 18.03.15
ashujainis

kur problēma ss.lv pietiekoši turbīnu
Copmann 18.03.15
:DDD
valnaans 18.03.15
Ashuk.... Ja noplīst turbīna, parasti pārdod bobiku, nevis pērk turbīnu.:)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs