Diez vai kas var but neizskidinams zivs kunjgja sula, arii zirniishi:D
Copmann, 22.marts 2013, 17:15
Par kuņģa sulas spējām šaubu nav, vien jautājums, cik ātri tie zirņi top saēsti. Ja zivs piesit pilnu kuņģi, iespējams, zirņi sabriest ātrāk, nekā kas tiek sagremots.
Katrā ziņā loģiku var atrast katrā spriedumā, bet tā kā īsti neviens nav noskaņots eksperimentēt un kādas savas dīķa/akvārija zivis pārbarot ar zirņiem, tad pagaidām varam vāvuļot un vāvuļot :)
Hotentots, 22.marts 2013, 19:14
Uhm, plasha teema:D
Es paskatiiju paskatiiju shodien no riita kas daras aiz loga ..... o blin super laicinjsh - sauliite.. bet ka paskatiijos temperatuuras raadijumus un paveerju kads veejsh puush .. ta i nekur nebraucu .. mow riitdien. Pazinjas bija Lubanaa.. kautkur no salas puses iebrauca ezeraa no riita tiri neko cpe bija . i raudinja i ruduliic pa kadam pravakam patraapiijas vens ashuku apm uz puskg izvilka .. un tad ar veeju aizvilka sliedes .. un vinji 2 ekipashas gandriz 3 stundas ... p-----aas kameer tika no ezera nost. pateica dziive vairak ar mashin pa ljadu nebrauks
Par kuņģa sulas spējām šaubu nav, vien jautājums, cik ātri tie zirņi top saēsti. Ja zivs piesit pilnu kuņģi, iespējams, zirņi sabriest ātrāk, nekā kas tiek sagremots.
Katrā ziņā loģiku var atrast katrā spriedumā, bet tā kā īsti neviens nav noskaņots eksperimentēt un kādas savas dīķa/akvārija zivis pārbarot ar zirņiem, tad pagaidām varam vāvuļot un vāvuļot :)
Ashuk, Tev vajag regulaari degtines lietot un pofig kaadaa laikaa braukt uz copi-taa arii ruudiijumu dabuusi
Ashukaini,Tev tā štelle par slimībām ir jābeidz,pat man no Tevis tas dator-slimais vīruss pielipa,bet kā sāku lietot anti virusu/2dienas/,tā jau liekas ka dzīvošu.
Značit teika ir teika,bet Latgaliešu rūdītās iekšas ar ,,šmakovku" i čugunu sareizinās!!!:)))
ipio, vakar laikam copēt vēl kaut kādu zarazu esmu saķēris..... Laikam jāķeras pēc groka utt. :)) Jo svētdien takš uz copi gribēsies.....
snipienam
Pasha kertaas zaljsvaarces apliecinaaja ko citu, aakis knapi tureejaas un viegli pavelkot uz otu pusi izkrita, liidziigi arii veedzeljaakam-dzili ieriitais kas bija tuvu zhaunaam pavelkot saluuza un liekuma vietaa bija izteiktas kimiskas reakcijas (protams, ka ruusas) sekas-tai skaabei ir oksideejoshas iipashiibas:)
Nu teikās stāsta,ka līdakmammai vēderā atrasts Cara Tētuka gredzens...!!!:)))Un ja tas ir tā,tad ir apgāzta leģenda,ka zivs kuņģa sula saēd āķus vienos vārtos...!!!:)))
Iespējams lucīši no zirņiem gūst citu, ne gastronomisku, baudījumu. Tad nav ko uztraukties.
valnaans, 22.marts 2013, 15:49
To ta es reiz domāju vizinoties pa jūru...no kurienes tie burbulīši!!!:)))Vsjo,vsjo jābeidz...!!!:)))
Iespējams lucīši no zirņiem gūst citu, ne gastronomisku, baudījumu. Tad nav ko uztraukties.
Nu vo...un ko mēs daram Ainažos un citviet...!!!:)))
snipiens, 22.marts 2013, 15:29
MĒS maucam jūrjā zirņu tonnas,lai tiktu pie lucīšiem...un beigās varbūt ne ,,traļenieki" ir pie vainas...!!!:)))
Ko JŪS darāt, es nezinu, bet es ar šādām nejaucībām nenodarbojos :)
Nu vo...un ko mēs daram Ainažos un citviet...!!!:)))
Ar zirņiem var joki sanākt (vismaz tīri teorētiski), ja tos neizvāra. Zivs sarijas cietos zirņus, kas kuņģī sabriest un to saplēš...
To snipiens.Kaut kāda Anglijas vai Francijas dīķa lielākā karpa, pāri 30 kg, esot nosprāgusi no pārēšanās ar zirņiem, kurus makšķernieki lietoja barošanai.
Trešdien uz Sīvera:lielākais loms 1,5 kg(smalkas raudas).2.vieta 0.8 kg druknāka rauda un ap 200.g plakanais.
Citi sēdēja uz plaudi, bet vāji. Vietējais aborigēns teica ka daugavpilieši pārbarojuši.Pirms tam tur varēja labi pavilkt.
vamps4, 22.marts 2013, 09:25
Vai tik kādreiz nav izskanējis,ka plaudi nevar pārbarot...taisnā zarna!!!:)))
Ceturdien Kazimirovas ezers: bez komentāriem.
Kā akā...(mērķzivs plaudis)
Trešdien uz Sīvera:lielākais loms 1,5 kg(smalkas raudas).2.vieta 0.8 kg druknāka rauda un ap 200.g plakanais.
Citi sēdēja uz plaudi, bet vāji. Vietējais aborigēns teica ka daugavpilieši pārbarojuši.Pirms tam tur varēja labi pavilkt.