atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

bumerists 12.01.13
Bumerist, es tak zviedzu :DDD

ashukainis, 12.janvāris 2013, 15:49

Es arī! :D
ashukainis 12.01.13
Bumerist, es tak zviedzu :DDD
bumerists 12.01.13
Vo gnīdas..... Es te nabags slims pa mājām jau ento dienu..... A Jūs šitā te par apslimušu jaunēkli ņigājates, ipio..... Vismaz kādu atskaitīti no copes ierakstat, lai varu virtuāli pamakšķērēt, lasot atskaitīti, par cik nesanāk uz ledus tikt pa šīm brīvdienām vēl točna.....

ashukainis, 12.janvāris 2013, 15:40

Nu tu kekss, jei bogu. Es jau cietos, neko nerakstīt par tevi, bet nu virtuāli makšķerēt lasot atskaites, tas ir kaut kas. Mascers flomascers tu!
ashukainis 12.01.13
Vo gnīdas..... Es te nabags slims pa mājām jau ento dienu..... A Jūs šitā te par apslimušu jaunēkli ņigājates, ipio..... Vismaz kādu atskaitīti no copes ierakstat, lai varu virtuāli pamakšķērēt, lasot atskaitīti, par cik nesanāk uz ledus tikt pa šīm brīvdienām vēl točna.....
rolix1970 12.01.13
Par Ašukaini ir vienkāši,salasāmies,aizbraucam pie viņa,atrodam kaut kādā kabakā,sasienam,ieliekam ragavās,piesienam pie bampera,paņemam uz buksiera,aizvelkam uz ezera,izurbam caurumu,vienu roku atsienam,ieliekam balalaiku ar uzliktu jau motili,kamēr viņš tirina ieraujam cepumu uz viņa veselību.
Ā ,vēl foto sesija obligāti!
Cegls 11.01.13
ilmarsvs
Ašukainim Vidiņš tuvāk :))) A uz Peipi es ceru, ka mēs viņu aizdabūsim. :)
Copmann 11.01.13
Ceglam

hehe

atgaadinaaji, kad voljuku speeleeju, kaa parasti sporta nometne vasaraa, tiri-piri, piipee daudzi protams lielie sportisti, treneris vienudien atrod uz palodzes 2 benaarus-visi rindaa! Noiet garaam mums visiem, gan junioriem, gan kandidaatiem, kas driiz ies uz klubiem speeleet-nu tad taa!

Kaa sods-25 km. A mums jau 2 dienas treninji bijushi un mochalka iestaajaas . Nu neko dariit, visi 22 vai 23 cilveeki rinjkii un skrieshus marsh. peec dazhaam stundaam lietus saules un krusas pabeidzaam, mans laikam otrais atskreeja.

Nu un tad veelaak visi diviem dundukiem "tjomnuju" sataisiijaam-zobupasta uz mutes un ljoti aukstaa dushaa naktii pusstundinju-taa, bez dusmaam un naida, vnk pashu priekam;D

Tik domaa paliidzeeja?

Ne.Piipeeja taapat, bet sleepaas dzilji mezhaa;)
ilmarsvs 11.01.13
vo, kaa banna-stokannij, taa latgalieshi izlien no alaam:), un ko ieskrecelee

laikam asukainis gaida Korsaku paruukaa, tad gan laikam aizbeegtu uz Peipi:))
Reezeknes puses puishi, paliidziet, Ashukainim..

chpoksh, ne v obidu!
Cegls 11.01.13
Ņea. Tēva roka + treneris sporta skolā pīpmaņus dzenāja :)))
Copmann 11.01.13
Ceglam

kad lika 5-8 peec kaartas izpiipeet?

:)))
jeeska 11.01.13
tontons
Nav tik traki...var arī asari sameklēt:-)
tontons7 11.01.13
Šodien biju slepenajā uz pārs stundām, raustīju bļitku un žuku tirināju. Izmērs normāls, daudz druknāks par špičku, pat 2x, bet varbūt, ne vairāk. Visas cerības uz rītdienu, jāsāk meklēt kādu jaunu peļķi. Arvien vairāk sāku lūkoties Peipusa virzienā, bet tur glābiņš tikai raudas, a tās labāk uz pavasari, vot ždjomssss....
Cegls 11.01.13
Bums
varbūt arī tā. Es pīpot jau 4 klasē atmetu :)))
bums 11.01.13
Cegls jo ātrāk sāks jo ātrāk beigs :DD
jeeska 11.01.13
Ceglis
tas palīdzēs no iesnām tikt valā, bet uz PEIPUSU vivēl vairāk attālinās:-)
Cegls 11.01.13
Kāda šmakouka, Ašukaiņs jauns puiss, viņam jaunu dakterīti vai farmaceiti vajag:)))
Copmann 11.01.13
tak neklausa shis, ipio rio!

:D
bums 11.01.13
ashukainis šmakauku un anginas un citas zarazas noģibst nedzimušas ;DD
jeeska 11.01.13
martins
Tā arī būs...neticu ka AŠUKAINIS aizbrauks uz PEIPUSU šogad:-)
Copmann 11.01.13
ashuk, ka tik nesanaak kaa krievu klasiskaa literaaraa darbaa, kur viens no varonjiem bljaava "Vsjo propalo, vsjo propalo!!":DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs