Aizmirsu piebilst: zaudējumos katram nokoda pa 1 džigam, bet biedram dārgāksss bij, fūūūū......
Nu i kur orķestris un godpilna sagaidīšana, galds u.c. čempionu labumi?
Nu īsa cckaitīte par šodienu. Rīts sākās ne ļoti labi, autiņš apsalis, a kasīklis tikai kartes ( pēc ziemošanas kasīkļi vēl nav izvilkti no pagraba), depo, rimi, statoil, lēnām parādās gaisma. Modža, tas kurš 13, ipio 13. datumā, vēl naf gatafs, ždjomsss, tikmēr kopējam Martina plānus, un 7:25 izrullējam no Depils. Startā esam laicīgi, bet instrukcijas noklausās tikai biedrs, man melnais darbs, laivu piepumpēt, visu salikt un sakārtot, dzirdu pēdējos norādījumus no tiesneša, zandarts no 45cm.:)))))))) Nu tā mēs akal pēdējie iepeldam ezerā. Spiežam uz pārbaudītu metodi: es uz ašukiem, koļega uz līdaksiem, bet šis naf gatafs uz tik maziem dziļumiem un par 3 Ls( uz vietas cena 10xkāršojas) ar pēcmaksu nopērk vajdzīgā svara džigu no manis. Vienā stūrī izvelku pārīti daudz maz ciešamu un līdaku bieds strauji maina špiņus un sāk bezkaunīgi dragāt. Cops nebij ilgs, bet apkārtējo informācija iepriecināja, ka dikti zaudētājos neesammm. Tā lēnām, pamazām un pa drusciņai gar ezera maliņu lasījām strīpaiņus. Pēc skaita ierāvām vienādi, bet.... tie lielākie izvēlējās Modžas džigus, uhfuwrhgqiofjhwrigqhfreuifgrlifj, nu jūs mani sapratāt. Beigās, gods kam gods, labi , ka es biju vienā komandā ar šo redjisku, 3,5:1,5kg ne manā labā :(( un vērtēja komandas sniegumu. Tā nu mums negaidot tika 1. vieta. Tam nelabajam cilvēkam smaids pa visu seju, nu man ar prieks ( paldies dievam izpirka savu vainu par Cirīti ). Beigās tiku pie Cirītī nopūdelētā uztveramā tīkliņa, dikti smuka kausa un diploma. Vot šitā. Bet tas vēl naf viss. Finišs bij 13, tāpēc pēc apbalvošanas, sumināšanas un daudzām intervijām akal devāmies ezerā, jo Možajam vēl bij maz. Tut viņam karta i pošla, par rezultātiem jums labāk nezināt, ipio.
vakar viens pats, šodien ar bra biju vienā zapovednikā:D , lidaku norma izpildīta- atlautais daudzums un mērs paturēti- pirms tam humāni nobendēti, 1 gumijaste tik zaudējumos- zemmers asti nograuza :DDD, asuki ar bakstīja bet laikam tomēr 10cm ēsma siem par lielu izrādījās- lai vēl paaug drusku .... bra ķemojās ar jozuri voblerveidīgobet bez panākumiem, jaunais spineris super- no piecirstajām tik 1 atkabinājās pati bez palīdzības :)))
MODRAIS UN TONTONS CHEMPIONI,
NEESAAS GALVAA LUKNAS KRONI!!!
REDISKAS VIENMEER UZVAREES,
KAMEER NEATBRAUKSIM... MEES!!!!!
APSVEICIENS!!!
Ko tie divi bez mums dariitu-bez manas informaacijas un tava treninja-seedeetu kaut kur zem lietus Bicaanos un slaaniitu mikroasariishus!;DDDD
Copmann, saceri apsveikumu.. ekspres informācija - reģiskas čempioni :)))) pateicoties manai slepenajai informācijai :)))
Nu, nu , nu? Kā gāja? Kur detalizēta atskaite?
P.S.
Iešu pāris smukus ašukus nofilēt :)
labdien nezin kur normala vieta breski cope (piem aiviekste vai netalu lubana upe) Es no Balviem..
Latgales sporta gods un slava, ipio:DDDDDDD
Šūvokor gorais pīktdiņis sorkonā vīna vokors. Sākās ar šampusjiku, tad piebeidzu sievas neizdzerto viņčiku, nu vēl kaut kas prasās, bet... izvēle jau ir plaša, bet mans raksturs ir stingrs kā Latvijas mugurkauls, uz kuru pusi vējš, bet es stāvu kā miets :) Bet iedzert vēl vajadzētu :) Rīt roka labāk strādātu un Možā peregars pakausī nedurtos tik dikti:)))))) Šim abloms, būs jāpieiet tai lietai skaidrā. Nu priekā, pārējiem ne asakas, bet drusku jau varrr...
a nu marš gulēt! kur sportiskais režīms? :D
Nu ne askas i jums i mums :))))
Shajaa dziivee tikai gaiss ir par briivu;DDD
Ne asakas!
Sodien sazvanīju vienu pusvietējo kurš apgalvoja ka pāris dienas neviens lāga copi nav manījis:(
Tonton, jau divi lielākie asari jāandod būs, jo citādi nevarēju pierunāt vienu atnākt ātrāk nomainīt mani:)
Ja nebūtu rīt sacensības tad Tontonu vienā laivā 13datumā pat ar viskiju diezvai iemānītu, bet tā ka komandas darbs tad gatavs pat piemaksāt:)
Jā, rīt 13, Možajam šoreiz būs sava platā mugura jārāda. Brauciens būs, šmiga biedram nebūs vajadzīga, tas arī dārgu sanāktu, viss nokārtojās ok, būs tie 5 kumeļi jaunā ādiņā :))
Martins kā instruktors byis trubys ūtrā golā, ja meistarība nelīdzēs, vienīgi Možajam savs lielākais ašuks būs jāatdod, bet rīt uz viņa visas cerības.
Šodien mēģināju roku patrenēt Daugavā, bet pilnīgs oblomovs, pat copiku neredzēju, kur pagājšreiz bij 11 ašuki. Pēc tam pārbraucu uz slepeno, jomajo, 5-6 trekni bērzi guļ šķērsām uz ceļa, labi , ka otrs caur plezīru laukumu ir. Bet arī tur pilnīgs apšu beks, moš uz labu. Nu turiet īkšķus un atvediet zivis labi daudz, tik ne saldētas, var kaut kādas piranjas u.t.t., pierunāsimmm... :))
Atsevišķos gadalaikos tā plančka tiešām bija uzskatāma par atkostu.. patiesībā biki pietrūkst turienes :) īpaši šajos mēnešos..
nekas, atkodīsim arī ko jaunu :)
Ar muusu sveetiibu viss izdosies!;)))
martins_ gan jau izlika visu par to poligonu, taa kaa nemaisiishos. Varu teikt tik to, ka laikam to ezeru buusim atkodushi...
Ja riit nebuus rezultaata, tad panjirgsim taa kaartiigi par vinjiem, ja?;DDD