atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

hetch 13.09.12
vakar L.Ozuknis, 1 lidaka bij nemama, bet arii tika atlaista :D slinkums tīrīt, :DDD tā kā zive izmirusi- evakuējos uz šeieni :DDD
martins_ 13.09.12
rupeklis :)
Copmann 12.09.12
Absoluuti tochna, ievadi google Polock HES krievu val-izdos daudz informaacijas...

Daudz tagad paardomu par to...:((

martins_ ej tirst:D
martins_ 12.09.12
Forši, visi jūsu sami būs pie mums :))))
tontons7 12.09.12
Vot tas kaut kas nedzirdēts, nekā laba, raustīs līmeni kā visas HES. Bet tas točna? Kur lasīji?
Copmann 12.09.12
tontons buus atklaajis jaunu copes tehniku;DDD

A ja nopietni, Daugavas augshteces struudzinieki, mans tai skaitaa, saturaas-Buljbashi Polockaa celj HES uz Daugavas, liidz 2016 taisaas pabeigt. Kaadas tam buus sekas-HVZ. Diez vai tas neietekmees straumi un uudens liimeni upee. . .
modrais13 12.09.12
Nu man bij paņemti 18 gabali kopsvarā ap 3,5kg un kādas 4 līdaciņas amnestētas.
Es jau neiešu kopēja svara dēļ vidējo asara svaru sist nost:)), bet Tontonam gan tas līdacēns pēc zacepa tāds ekstrēms bij, kamēr braukājām kabināt vaļā uz otras zivtiņas pieķērās un atkabināja zacepu, baidos ka tagad turpmāk viņš visu laiku tā ķers:))
Copmann 11.09.12
;D
tontons7 11.09.12
Nu Modrais manu sēņošanu palielināja par 4 reizēm, bet tikai tā varēju būt drošs, ka diena būs labi pavadīta :)
Nu šodien akal Možais tika ielūgts uz revanšu vai nu man bij jāpierāda, ka tā iepriekšējā reize nebij nejaušība. Tā iebraucām vienā plančkā ap 7:00, izbraucām 17:30. Sākums man diemžēl bij diezgan neveiksmīgs, vai nu ķērās mazulīši ašukiņi ap 15-40g vai nu siļķes koda nost ziftelītes, vienu norija pilnīgi jaunu 1. metienā, škrobe pa visu ģīmi, ko neteiksi par biedru, smaids pa visu seju un tīkliņā jau pārīts smuku ašuku, gandrīz rokas nolaidās :( Lieku akal jaunu zifteli un 3. metienā ašuks uz 700g, o, jau jautrāk, pēc kāda laiciņa atbrīvojam zacepu, un galā vēl knapmērs! Tā lēnām un pamazām pildījām abi tīkliņus, atdevām nodevas ezeram ( man 4 džigi kopā plus 1 astīte), iekrāvu vēl 1 knapmēriņu drošības sajūtai un mājās braucot izrādījās, ka...............
Te Modrais 13 iesitīs savus rezultātus. Man 22 ašuki ( 1 gab 600g, otrs 700g, pārējie 100-160g) , kopā 3,9kg un vēl 2 knapmēri klāt. Nu gūt, dikti gūt. Būs akal uz revanšu jāaicina biedrs, šoreiz nesanāca :)))))) Priekā!
rolix1970 11.09.12
Pēc darba biju aizjozis uz ezeru,4 zemmēri un viens labs blieziens netālu no laivas,noskatījos,ka mazās zivtiņas neviens netrenkā.20.00 uz ezera jau nav ko darīt/tumšs/
Copmann 10.09.12
sacensiibas par atjautiigaakaa copmanja titulu;DDD
modrais13 10.09.12
Jā man par nelaimi tiko beidzot apķerts no Tontona puses:(, bet viņš jau sāka ar nelegalām metodēm nodarboties, kā man sāk ķerties tā viņam uzreiz vajag skriet krastā sēnes meklēt un tā reizes septiņas:))
Vienīgais prieks bij ka viņš mēģināja man iemācit mest tālumā divas zivtiņas vienlaicīgi:)), pārāk tālu neaizmeta bet mēģinājums bij ieskaitīts:))
Copmann 09.09.12
:D:D:D

Gan jau pie manis atbrauksi veel...;DDD
martins_ 09.09.12
Vo, i notīšos ar.. bet ilgosieties tak, paši atpakaļ sauksiet.. :D
ashukainis 09.09.12
MArtin, ja necopē Latgalē, šķic :DDD
martins_ 09.09.12
Jā, un kopš maija, 1. sept. arī ir bijusi vienīgā diena, kad copēju Latgalē.. :) es šo tēmu ar beztēmu un spamu nepiesārņoju :DDDDD
martins_ 09.09.12
Rolix, filmu parasti tin atpakaļ itos apstākļos :D:D
un varu Tevi apbēdināt, copēt biju arī šodien... a šis forums man man jau ir kļuvis vnk par vietu, kur ar šiem ģīmjiem padzīt luni :))))
Un, cienītais, labāk pārskatiet un saskaitiet, kas, kur un pa cik pirkts vispirms savā kastītē, kulītē, cibiņā.. un tad spriedelējiet par citiem :)))))))
ashukainis 09.09.12
Rolix, :DDDD
rolix1970 09.09.12
Martin,patinu filmu atpakaļ,izņemot 3sept.pēdējā copē biji 4aug.Man jau arī būtu neērti braukt copē ar nopirktu pīcku kopā ar spoli Maxsimā par 3ls,kur nu vēl tulznas,a sist pa klavišām i manas septiņgadīgās prot/
martins_ 09.09.12
Pļac, kādreiz kŗaniem mērījās, a šitā paaudze tulznām mērās :DDDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs