atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

Copmann 30.08.12
Modrais,tontonam ir copes nosleepums?;D
modrais13 30.08.12
Tonton, vienā jomā gan tu man iekabināji bez variantiem:)), lasu un nevaru atrast to informāciju kur tu būtu pieminējis kā tu ašukus piebaroji, ja nemaldos ar 10 zivtiņām un pāris džigiem:)))))))
rolix1970 29.08.12
Arnix333,pats uzrāvies,ņefig tādas atskaites likt darba nedēļas sākumā.
Vakarā biju aizbraucis pēc saviem sīkpiržiem pakaļ,uzbraucu stundiņu uz ezera,3 sīkpirdes pāri bortam,1 mēra vakariņām,žors sākas štoļi?
Lacky 29.08.12
šodien diezgan laba cope Rāznas ezerā 5 plauži ar kopsvaru 6kg un viena rauda ap 300-400g copējām no 16:00-20:20 pēdējie pieteicās 19:45 un ap 20:00
Hotentots 29.08.12
Pliksni - vienmēr un visur kaut ko var :)
Nu jau kādas 2 nedēļas neesmu bijis, bet pirms tam tā - līdakas kopš Jāņiem dikti neaktīvas. Asari aktīvāki, vien pamazi (nemācēju dabūt lielus).
Par balto zivi grūtāk komentēt, bet veči gumijas sastiepuši, laikam jau plaužus velk.
pliksnis 29.08.12
Kas darās Cirīša ezerā, ir vēl tur ko noķert ?
Copmann 29.08.12
modrais ar sachoku-baiss skats....;DDDD
tontons7 29.08.12
Vakar bijām Aglonas apkaimē ar Modro 13 pārbaudīt rudens ašuku ēstgribu. Ilgi necopējām, 10-16. Drusku pūta vējš, tāpēc daudz maevrus neveicām, citādi biedram ūksts būtu samircis :) Rezultātā rediskam 4kg, man 3kg vidēja lieluma ašuki, dikti daudz mazo bij, ņēmām katru 5-7. Atlaidu 1 siļķi, kurai brunči bij mugurā, pienācās izģērbt, noņemt ķīnieša atliekas :) Otra nokoda tvisteri jau pievilkta zem laivas, ieraudzīja Modro ar sačoku un...
spiningists 29.08.12
To Martins
Tad tam ir stulba garša :))
Arnix333 28.08.12
Mdaaa.... komentāri ofiģetj))))Rolix -patīk Tavi komentāri)))Piektdien mēģināsim vēl)turpinājums sekos)
valnaans 28.08.12
Tieši tā.
rolix1970 28.08.12
Tak tas Tu biji?Tas bija gadus trīs atpakaļ,ja nemaldos,tai dienā es arī biju uz ezera/
valnaans 28.08.12
Lielu nav izvilkts. Vasarā 2.25kg, šoziem - 4 aptuveni vienādi 7.2kg. kopsvarā. Interesantāk bija, kad A ezerā uz 0.08 "pacēlu" 4.5kg. līdaku, kura bija uzķērusies uz maliķu ūdas. Dziļums 5m, mormiška ieķērās striķī aptuveni metru no zivs. Diez-ko sprigana nebija, bet "action" bija gana labs. Liecinieks - copes apskatnieks J.Langiša kungs.
rolix1970 28.08.12
Valnān,man ar to matemātiku tā pašvakāk,piecas reizes pārlasīju,ņedognal,vari vienkāršāk?A pašam rekords Rāznā uz ziemeni cik?Niskromničij,es Tavu attieksmi pret copi jau iepazinu.
valnaans 28.08.12
2 trīskilogramnieki uz 0.2 bez kāta un spoles bremzes palīdzības - respekts! Šutka par to nepacelšanu - Rāznā ziemā bieži vīri kā brieži, kuri ķer uz 0.16-0.2 auklām plaužus līdz 2kg stāsta, ka esot viens riktīgs paņēmis, bet šie nav varējuši pacelt. Es parasti prasu - cik tad īsti kilogramus viņi var pacelt, ņemot vēra, ka ūdenī zivs masa jādala ar trīs? Ja nevari "pacelt" 6kg zivi, tas nozīmē, ka guļus tu nevari izspiest 2l alus pudeli.
Copmann 28.08.12
rolik, manaa pusee zandarts Daugavaa ir retums, taapat kaa Tavaa sams:DDD
Un prasmi kad kjerot brekshus ar ziemeni piekjeraas zandarti, sauc par Veiksmi!;DDD
rolix1970 28.08.12
Neskauž tāpēc ka,Jūs savā Daugavā tā neprotat,vista arī tārpus rij,a bet pēc opariša nesmird,malacis Arnix333
martins_ 28.08.12
spiningist :)))))
a pēc kā garšo zandarts kas ēd vobleri? pēc plastmasas? :))))
spiningists 28.08.12
Zandarts, kas ēd tārpus slikti garšo. Kā jau nākas - ko ēd, tā garšo... :)))
Copmann 28.08.12
Jaa, pofig;DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs