atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

martins_ 07.08.12
Tas par to kumeliņa spodrināšanu divu nedēļu garumā tikai man šķita kā aizdomīgi maskēti nodomi par citu lietu "spodrināšanu" ???? :D:D:D:D:D
Un jā, esmu deportējies.. ko padarīsi, dzīve tāda :)))
Copmann 07.08.12
Skaidrs, tomēr novērojis kaut ko esmu, bet vai no tā būs jēga?hvz. Par aci taisnība, dzirdēju no matadoriem, ka arī vasarā liek, tie bija bļitkotāji vasarā....
tontons7 07.08.12
Kaut kādu nedēļu vai 2 atpakaļ mēģināju šos pierunāt Daugavā, bet tikai 1 padevās kārdinājumam, vot un baidos vēlreiz aplauzties, a ezeros šie sāk knābāt pamazām, tomēr augusts. Ir dzirdēts, ka velcētāji smukus ašukus upē pievelk.
Asaru tēmā apspriež tauta uz mazajiem džigiem asara aci pielikt, neesmu vasarā mēģinājis, ziemā tas gan strādā, pārbaudīts. Būs jāpaprovē.
Copmann 07.08.12
tonton

ašie Daugavā sāk veidot parādi, dažs labs jau smuki atrādās...;)))
tontons7 07.08.12
Izsūtījām Martinu_ razvedkā uz pāris gadiem naidnieku teritorijā :))) Pārāk daudz viņš Luknu kāsa, lai tagad Baltijas jūrā patrenējas:)
Pa šo laiku šur tur esmu paašukojis. Vakar un aizvakar super slepenajā ezerā biju, vakar 13 gab - 2kg, pasīki bij, katru 5-7 tik kulē bāzu, aizvakar kopā ar ģimeni atpūtas, vizināšanās nolūkā iebraucām, ķērās labāk un smukāki, bet sievietēm jau paēst daudz svarīgāk nekā cope, pienācās braukt krastā žora laikā, vot 1. un pēdējā x :) Pabiju arī drusku tālākos ezeros, aiz Krāslavas. Arī tur ašuki ir, treknāki, bet tik 5 paņēmu, kopā 2,3kg.
ashukainis 07.08.12
Eduk, tĀ viņš ir :DDD
Vienīgais, pa lietu kaut kur aizbrauksi, tā kumeliņš atkal dubļos.... :((
eduks 07.08.12
Jā, Ašukaini, kad laukā tāds lietains laiks, kādu sola šai nedēļai, tad tiešām labāk mājās sēdēt un kumeliņu spodrināt ;)))...
ashukainis 07.08.12
Martin, a kopš kuriem laikiem Tu esi izdeportēts ārpus Latgales????? :DDD
Mana teorija ir apstiprinājusies, značit zivīs nebraukšu šīs divas nedēļas.... Ta labāk kumeliņu uzspodrināšu :))
martins_ 07.08.12
Ašuk, vari arī pie manis uz tālo Rīgu atskriet... 6dien no rīta līdz vakaram padžigosim, es vēl motoru aizmirsīšu mājās, varēsi airos padraiskoties.. :) tad jutīsi, kā tā zivīte nāk.. tu ir pārāk slinks palicis :))))
Copmann 06.08.12
:)))

Ašuk, brauc pie manis rīt uz Dpili, aiziesim uz pludmali, pamētāsi MJ, patrenēsies tvičā un džigā, pametāsi klasiskus voblas un gumijiņas, kastmāsterus, pabradāsi 3-4 st pa brikšņiem, pasvīdīsi un hop!laimīgs un bez spēka vilksies mājās;)
ilmarsvs 06.08.12
Ashukaini, man priex,
tomeer Tava teorija straadaa! :)
brauc 3dien uz Feimani , buus cops, vai buus kas njemams liidzi - nezinu, bet liidax njems! un kaads ashux

taa ir mana teorija, meegjini apgaazt, Tev valjinaajums, man diemzheel darbaa jaabuut, nevaru pieraadiit:)
ashukainis 06.08.12
Eu VEči!!! Zakļibaļi, es te visu dienu saulē cepinājos kā vēzis- copēt aizbraucis, lai uzrakstītu Jums, ka nekas īpašs neķērās, a Jūs man sakāt, ka vajag braukt copēt nevis mājās sēdēt ibitvaju matj odnako.... Nu man trūkst vārdu!!! psec šitā pateikt, es i mēms.....
citramons 06.08.12
Taisniiba,ka ezeros bula laiks. Vakar naktii ari bij garlaiciigi,knapi liidz diviem iztureets. viens zutis,bet labs,paaris necili brekseeni. No riita mazliet ar spiningu ,arii tik viens zemmeers. Paaris vechi njemaas pa dienu ar maileem,sho to nokjer,bet paarsvaraa spriidi gari asareeni.
Copmann 06.08.12
Biedr Ašuk!

Ja būsiet pasīvs, aktīvu zivi nedabūsiet!Iesakam doties pie ūdeņiem biežāk un krāt pieredzi!

Jūsu Latgales kolēģu biedrība
sidla5 06.08.12
Ašukaini,zvilnējot mājās, ne ko nepārbaudīsi,un pie zivīm arī, nu patiesi netiksi.
ashukainis 06.08.12
Ilmār, manas aizdomas ir reāli apstiprinājušās....
tāpēc rīt, nafig, nekur no rīta nebraukšu, labāk vēsu prātu izgulēšos.....
aldeens 06.08.12
Ašukaini tev brālis arī makšķerē?Tad jau Rēzeknes upē zivju būs vēl mazāk.
ashukainis 06.08.12
Ilmār, šodien došos pārbaudīt manis teikto, vai būs tainība vai nē.... :DDD jāsapērkās barības, oparišus, kukurūzu un aidā ar fīderīti pasēdēt... :))
vakarā atskaitīšos, ja vien būs par ko :))
ilmarsvs 05.08.12
aa, ieprieksh teikto izlaidu:

zivīm viss ir pretēji, copmaņi pirmdien -piektdien strādā, bet zivis tajā laikā atpūšās.... tāpēc 1-5dien uz copi var droši nebraukt :DDDD
19.jūlijs 2012, 10:05 | links

taa, labi Tev pa nedeelju, ashukaini, laukos pastrraadaat, un tag peec 6dienas pirtinjas uz ezeru!
ilmarsvs 05.08.12
Ashukaini:)),
es tachu teicu, ka atcereeshos Tavu teikoto:

tici vai nē, pirmo atvaļinājuma daļu pirms nedēļām divām izmantoju un cope bija tāda nekāda... :DDD Pareizāk sakot, kad es biju copē, zivis no manas copes vietas bija aizbraukušas uz citiem, dziļākiem ūdeņiem :DDDD
19.jūlijs 2012, 14:32 | links

:) he, ni osokys!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs