atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

Copmann 05.08.12
Humors rolix, humors...;D
rolix1970 05.08.12
Copman,ja es drukātu visas atskaites,varētu vēl par kg.pastīdēties,bet visu cieņu Tev,tikai nesalīdini Daugavas plašumus ar ezeriem,kur ir bula laiks.
ashukainis 05.08.12
šodien paņēmu time-out copē, brālim uz fīdera brekselis 1.5kg svarā noķērās..... tas Rēzeknes upes plašumos....
Copmann 05.08.12
stabilitaate pieklibo, lai otomstitj:DDD
rolix1970 05.08.12
Nu beidzot varu Copmanim drusciņ otomstic,sestdien pēc karstās dienas pavadīšanas uz pirts piebūves jumta,vakara cope pēc 20.oo.Otrais metiens ar špini ir!!!2niece laivā,kādā desmitajā ir!!!Trijniece laivā.Savādi tikai viņas nāca,līdz laivai normaļok,laivu ierauga,bremze spolei patīkami kauc un prom zem laivas,visa cope aiznēma nepinu stundu.Toties vakar vakarā,figa,piecas pāri bortam,neviena ašuka piesitiena.Ashukaini,malacis,Tev arī sanāk tos D-skos veiksmīgi pavilkt uz zoba.
Copmann 05.08.12
Nu lūk, dabūju saules mīlestību, esmu tagad saules patīkami sārtinats un visādi citādi pozitīvi ietekmēts;)))

Bijām vietā X Daugavā, rīta migla-klusums, 8 startējam uz ūdens,, pēc miglas ap 10, parādās dzīvība, līdaku zemmērs, tad cepamais ašuks, tad līdaku mēriņš (53), tad zemmēriņš, pa vidam samiņš, 41 cm, protams atlaists...:)))tad zemmēriņš, tad atkal līdaku mēriņš (60 cm):DDD

vēl un vēl...ņēma visu ko, ņēma agresīvi, bet bērnudārzs po ļubasu...man patika;)))garšīgā izlase albūmā, kolēga ar nav sausā...;)

Lai veicas
citramons 05.08.12
Jaa,novaartaa nedriikst! Taadeelj maucu atkal uz nakti,jo pa dienu paarsvaraa visiem copeetaajiem nulle. Krietni ielasiiti naktenieki,jaaliek djelaa,jaakaardina atkal zushuki,ja paveiksies...
martins_ 05.08.12
edij, tas kurš visu burtus raksta dubultā :))) mums visiem ir apnikuši zemmēri, lai gan labāk tie, nekā otsoss :))) un, ja mēs zinātu, kur bula laikā ietest tās lielās un regulāri, tur vien sēdētu un klusētu :)) bet.. diemžēl tā nenotiek, palūri bildēs, kādas visiem līdakas slaidas, tas liecina par to, cik daudz viņas šobrīd ēd. Tālāko izsecini pats.
Bet tas nenozīmē, ka copi jāmet novārtā, jo cerība jau ir vienmēr, vai ne?

Za ribalku...
tontons7 05.08.12
Ap šo laiku lielas, labas, arī ļaunas, ķeras na haļavu, pārsvarā zemmēri un knapmēri, lielās sāksies uz rudens pusi. Jebkurā daudz maz normālā ezerā ir katrā.
eeddiijjss 05.08.12
Iesakiet man kadu ezeru latgalē netalu no madonas kur varētu ķerties lielas labas līdakas! apnicis vislaik braukāt uz lubānas ezeru!
ashukainis 05.08.12
Īsti pat nezinu.....
Īstenībā sen gaidu ziemu :))
martins_ 05.08.12
Tev to vajag..?? :)))))
ashukainis 05.08.12
Nav jau laika copēt....
nākam nedēļ atvaļinājums, ta moš izdosies izrauties.....
PainZ 04.08.12
Vakar bija radusies interese, vai 1.8kg breksis bija nejaušība vai sakarība, tāpēc aizvilkos atkal uz to pašu vietu vakarā pasēdēt. Šoreiz daudz pliķēnu, viens ap 0.2kg samēns, breksēns arī bija, šoreiz 0.8kg, bez 1 :) Laikam kaut kāda brekšu kustība ir sākusies upē...
ilmarsvs 04.08.12
no ko?, martins 1ns pats tik copee bij? kur paareejie? vai no pirts veel nav atpakalj? riitaa taisos finieriishus kjert, baltaa zive kjeras? 2 nedeeljas neesu bijis copee ...
Copmann 04.08.12
Nu man prieks, ka tā, žēl ka noķēri ar kaut ko:DDD
martins_ 04.08.12
Copmann, biju, copēju, patika. Zivis noķēru, varēja būt lielākas, varēja būt vairāk. Bet patika. Karoju bez eholota, jo tas mani piesipa. Cerams tikai aķis. Bet tik un tā patika.

Tā ka atbalsts nav nepieciešams, paldies :))))
ashukainis 04.08.12
nu jā :DDD
Copmann 04.08.12
Tas Ashuk, lai konkurenti no citiem rajoniem copee mazaak;D
ashukainis 03.08.12
Ehh, kur ta D-pils kolēģi tā galveno Depils braucamo ceļu nobombardējuši??? šonakt sanāca braukt, a tur viss izrakts :(( -laikam zivis laidīsiet un otru Daugavu taisīsiet, uzminēju? :DDDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs