atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

martins_ 09.07.12
Labriit! :)

Heki no vietām, kur pats kādreiz braukāji tos lūkoties, tik pēdējā laikā pametis novārtā.. :)
Jā, tā materiāla man gan ir daudz... tik tā nodošana tāda zzzzzzzzz tagad :)))
tontons7 08.07.12
Martin, man tā drātīte akal beidzās.......
tontons7 08.07.12
Izskatās, ka gribat mani pieveikt, bet nekā, rīt došos uz gaišo leišmali, gan atspēlēšos, druski patrenēšos un tad būsssssssssssss....
Martins
Paga, paga, kādai heki Latgalē? Tie jau tikai Lielupē vai Daugavā līdz Ķeguma HES? Kaut tev ātrāk darbs sāktossss un tiktu copē brīvdienās un rindā stāvētu pie upes..... :)))))))))
martins_ 08.07.12
A. god. kolēģi, tie sapņi, ar mitrumiņu, tak tev bija raksturīgi :))))
Copmann 08.07.12
martins_

Sapnis vasaras naktii?:DDD

A manam bija zzzzzzz shodien da copei:DDD
martins_ 08.07.12
Nu ta vēl Tontonu pakaitināšu.. :) Gandrīz Latgalē vesela jūra heku pāri bortam, divi dvīnīši pa 1.65kg uz kukana, mēra zanderīts un mēra līdaķele negribēja kāpt laivā.. :) atslodzes brīžos ašuki līdz kādi 150 gr uz popera pa jautro... no rīta mērcēja, pēc tam apžāvēja un izsautēja.. pigments arī labais :)
Priekā
ashukainis 08.07.12
Nu jā, tā viņš ir...... šajā svelmē i par copi domāt nemaz negribās man..... sēdi dzīvoklī, uztaisi caurvēju, kuru tāpat nejūt :DDD un tik drinko kaut ko aukstu...... Zinot to, ka šādā žarā īpašas jēgas nav braukt uz copi ( no pieredzes), tad labāk pagaidīt, kad žarons mitēsies i zivīm sāks gribēties uzkost ašukaiņa tārpiņus :))
ilmarsvs 08.07.12
es gan nesuudzos par copi
rolix1970 08.07.12
Nu beidzot Zivotājs pamodās,ja godīgi teikt,nav ko teikt,divas mazas mērinieces,un,kādas desmit pāri bortam,asaris tāds patizlis,pakaļ mauc,bet neņem.EKsrtēmi,ziemā -20,vasarā+35,visi pauti putās,strādāja tikai rotiņš,viss pārējais pagaidām uz noliktavu,nu lai Jums v eicas/
spiningists 08.07.12
Sīvers, vakars, šodienas rīts. Vakarā akcents uz ašukiem, šie to nesaprata un vienkārši zabili... Rītā ta arī nebija pārdomājuši, mēģinājām baltās - 4 m uzgājām un galda tiesu ātri arī pieskaldījām - plakanie līdz 250gr, smukas raudas. Jāaudzē nagi asaku vilkšanai :)))
Atpūtnieku nu jau padaudz paliek.
televiks 08.07.12
Vakar, šodien.... pa rītiem uz plaužiem Aiviekstē.... Atkal nekā, tukšā..... Kogda že kļov?
zivotaajs 08.07.12
Tonton7- nekjer krenjkji - kjer zivi!! Tava zive aug!!Pats tachu zini ka beigaas visam ir jabuut labi - ja nav labi, tatad veel nekas nav beidzies!!
tontons7 07.07.12
Vienīgais mazais prieciņš bij, ka mans ašuks bij vislielākais - 0,49kg.
tontons7 07.07.12
Sorīt ar Možo plkst. 4 iepeldējām Vienā no Aglonas ezereļiem. Ilgi necopējām, tik līdz 12, bet tik un tā ir vajadzīgs snaiperis ar licenzi uz atšaušanu. Pirmajā reizē varētu ietēmēt zābakā, lai šis redjiska sāktu cienīt vecākus copes brāļus, akal 14:10 (ašuki) viņa labā un kopsvars ar lielāks, pie tam no rīta šis nekauņa iemeta tvisteri tieši 0,5kg plaudim mutē. Gandrīz esmu izmisumā, palīdziet, kāds Bauskas gaišais no manis. Var tēmēt arī drusku augstāk :) Anonimitāti garantēju.
ashukainis 07.07.12
Aldēn, zivis ir, bet virs HESa..... a ar HEsu kā i visur var labo piķi pelnīt....
rolix1970 07.07.12
Beidzot es atkodu Otijshu,ilgi bija neērti pavaicāt,no kurienes viņa atskaitēs iestarpināti Latgales vārdi,vai vārdu kopums,nezinu kā to nosaukt,tagad poņel,viņa senči tag bija mūsējie!!!
mmartins 07.07.12
http://www.lubana.lv/upload/saistosie_noteikumi/Lubanas_TP_gala_redakcija/i_dala_paskairojuma_raksts_gala_red.pdf

Te pašķirot lapas uz leju 11; 12 lpp var redzēt bildes, kā izskatījās plūdi 1956 gadā. Visi klāni bija zem ūdens un ezers bija atnācis līdz Lubānai. Otrā pusē laikam esot bijis tuvu Varakļāniem.
Līdz Kārsavai būs bijis vēl senāk, kas Noass kuģoja ar savu komandu :))
aldeens 07.07.12
Ašukaini Maltas upītē vairs zivju nav,za to HESa īpašnieks esot miljonārs,kā man te viļānieši stāstīja.
aldeens 07.07.12
Līdz Kārsavai nezi vai,bet pavasaros līdz Barkavai,Gaigalavai ūdens bijis.
otinjsh 07.07.12
Nezinu cik tur taisnības bija, bet, kad biju mazs, vectēvs stāstīja, ka citureiz Lubāns līdz pat Kārsavai esot nācis un līdakas ar brideni esot pa Ļemešavas grāvjiem ganījis (tas gan viņa jaunībā). Tad jau akli ticēju, tagad, pazaverot kartē, lielas acis paliek. Bet kas to zin, kā ar to Lubānu tajs laikos ir bejis.'
Ja tā, tad laikam jau apzivojis pusi Malienas un Latgales!!
o.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs