atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

ashukainis 22.04.12
aizkalni, itkā komandu sacensības dambretē šodien, bet es tomēs braukšu copē, laikam, jo šīs brīvdienas tādas izjātas galīgi -no trīs dienām tik šodien uz copi tieku :(( mana zive lai izguļās, lai liekais lietus beidzās, aizbraukkšu uz copi un viss notiksies, ja būs lemts! :))
aizkalnis 22.04.12
asukaini brauc copēt nesēdi pie kastes prabivaj vietas uz tevi pus rajona skatās.vakar biju karūsu līdaku dīkī privātaja pa virsu staigā karūsi,asars, līdaks dzenā bet neko nedaūju pat neponel kāpēc.
ashukainis 22.04.12
Aric, laikam jau par vēlu Tavu ziņu izlasīju ( tikko), bet nu varu pateikt ka visur KAUT KAS pa druskai notiek, viss atkarīgs no dienas, laikapstākļiem, zivju vēlmes uzķerties utt.... ir dzirdēts i par raudām, i par karūsām Tevis nosauktajās vietās.....
monstrs 21.04.12
Saprat ;)
Paldies.
ilmarsvs 21.04.12
Zolveenieshi apluuzushi, ti, saslimushi, bet laikam nekas nebuutu sanaacis, aatri nolaida
aric56 21.04.12
Sveiki copmaņi.Interesē Nagļu kanāls,mož kas,ko ir dzirdējis.Doma aizlaist lielajās brīvdienās vai nu uz Nagliem,vai uz Rēzeknīti(viņa vilina vairāk).
monstrs 21.04.12
Nu kas uz Zolavas bija šodien ???
Interesanti baigi, vasarāuz turieni braukāju)
Ivars1703 21.04.12
Zivotājam. Aivar nomaini bildi uz vasaras copi ziema jau beidzās.
jankaribak 21.04.12
šodien dīķēnā 23 karūsas uz slieku
živca izmērā
lielākas nevienas
zivotaajs 21.04.12
parbaudiiju vienu dikjveidiigu uudenskratuvi ardomu a janu kads karuusis izrada interesi par slieku, rezultaataa pa 3 stundam kadas 8 copes un 5 rotaniishi.. laikam veel acis berzee pec ziemas miega un slieku neredz DD
Saules pusee redzas ka jaupa uudens virsu pa kadam karuusim nogriezhas.... tatad ilgi vairs nebuus jaagaida
televiks 21.04.12
to jankaribak

Plauži jau pumpaini...... Domāju brīvdienās jau nārstos.....
ashukainis 21.04.12
domāju ka toč varēs i tur, i tur, ja vien nebūs lietusgāzes nedēļas garumā!
jankaribak 20.04.12
Galvenais lai var uz 1. normali pacopēt Rēzeknītē vai Aiviekstē;)
ashukainis 20.04.12
mani ar interesē aiviekste, bet aizdomas, ka vēl netikt pie Aiviekstes ...... vēl lietus :((
jankaribak 20.04.12
vasali! kā ar ūdens līmeni aiviekstē pie lubānas, ap so laiku vajadzētu brekšiem iet
ilmarsvs 18.04.12
vai 6dien
ilmarsvs 18.04.12
man shkjiet ledus sezona veel nav sleegta, iespeejams dazhi kadri buus uz Zolvas 7dien..
Hotentots 18.04.12
Kamēr kāds nenoslīkst, tikmēr sezona nebeidzas - sen zināms izteiciens. Skarbi, bet cilvēki pārgalvīgi bezgala un laikam jau neapzinās risku.
Cegls 18.04.12
Nezinu, es neko nav dzirdējis. Nu, bet ja kaunatieši saka, tad... tomēr jācer ka nē.
rolix1970 18.04.12
Veči varbūt kas ir dzirdējis,man darbā Kaunatieši stāsta,ir pirmie slīkonīši Rāznā?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs