atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

ilmars638 02.01.12
Šodien beidzot aizlaidu līdz dīķim nomēģināt ledu ar balansieri noķēru apmēram 20cm. garu asari. rīt iešu pamēģināt ar bļitkiņu un balansieri uz pērkonu ezeru ezerā ledus šodien bija 3.5cm. man dīķī 4.5 jo nebija nokusis pirmais ledus bet vēl sestdien ezerā ķēru līdakas uz dzīvo.
spiningists 02.01.12
31. dec., kā ar bij cerēts devāmies 3-tā pavelcēt Sīverā. Ūdens viss vaļā, atbilstoši laika apstākļiem. Laicinš super. Pirmā daļa velcēšanas pagāja pa lielākiem dziļumiem (10-15m), kas nekādas dzīvības un kustības pazīmes nedeva. Turpinājām seklākā daļā (5-6,5m) un iestājoties sniegbiram stundas laikā pa vienai copes katram atbilstoši copēšanas stāžam - 0,8; 2,5; 5,8kg. Turpinoties snigšanai, veidojās sniega pļura, kas sabremzēja laivas gaitu, auklas iegrimi, iespējams tas arī bij vainojams turpmākajai necopei. Nu tik un tā apmierināti ar pasākumu un es īpaši ar rezultātu :)
ashukainis 02.01.12
Martin, Tev to pašu un pa to pašu vietu, kā teica senie latvieši :DDD
martins_ 02.01.12
Laimīgu Jauno gadu, bļitkotāji :))))
Hotentots 02.01.12
Draņķīgākais jau tas, ka ne īsti ciet, ne vaļā. Iepriekš vismaz varēja pīcku iemest, tagad droši vien vairs pat to nevarēs...
ashukainis 02.01.12
ibitīt matos, laikam uz ledus točnetikt- ļipina un ļipina tas sniegs jau no kādiem 12. dienā bez apstājas..... varēs brist pa sniegu, līdz ausīm, vakarā pēc darba :DDD
Asaris19 31.12.11
Laimīgu un zivīgu jauno gadu!
Hotentots 31.12.11
Aglonā biju un joka pēc līdz Cirītim nokāpu paskatīties. Skolas līcī nekāda ledus (vien pie paša krasta pludmalē), vien sniegs pa virsu. Šādā siltā laikā ledus ilgi vēl nebūs, ja vien neuzsals, protams.

Bet nu laimīgu Jauno gadu visiem!
ashukainis 31.12.11
Sidla, man ar bij doma šodien līdz Aiviekstei aizskrietm, bet nolēmu gaidīt Jauno gadu mājās :))
sidla5 31.12.11
Šodiem vecgadiņa vakarā atlaidu dvēselīti un pateicos par laabo copes gadiņu Aiviekstei māmuliņai. Pie slūžām cerēju jau ,ka arī šodien palutinās,bet nekā.Uz gruntenes 4.stundelēs 5.ašukaiņi visi ap 150 gr.Un copes tādas ,ka feederim pat spicīte nesakust.Bet esmu apmierināts,kolosāls laiks,kolosāls noskaņojums,Ne asakas Jaunajā gadā Latgales frontei!!!
ashukainis 31.12.11
kaut uz 18. jūniju ledutiņš, lai uzsalst! :D
ilmarsvs 31.12.11
mjaa shogag sniegu dod tikai pa sveetkiem, vareetu kaut vai uz 14.februaari normaalu ledu iedot
ashukainis 31.12.11
Paldies un pievienojos Latgales un pārējo copmaņu apsveicēju pulkam :))

Laimīgu, baltu un aukstu Jauno, Pūķa (manu) gadu! :))

Pī. Sī. a šodien laiciņš pa šmuko -vismaz balts! :))
ilmarsvs 31.12.11
vakar Dubna, 1mais dublis - 4 veedzeles.
Laimiigu Jauno gadu!!!
tontons7 31.12.11
Pī. sī. Tēmu knapi atradu, izrādās jāmeklē "citas zivis":) Varbūt moderatori varētu pārvietot uz citu sadaļu???
tontons7 31.12.11
Nu laimīgu Jauno gadu visiem ļatgaļīšiem un arī visiem pārējiem copmanīšiem!
Šorīt veselais saprāts ņēma virsroku un pēc vakardienas kodiena sezonas aizvēršanu atstāju ar vakardienas copi Bērzupē. Nekas īpašs netrāpījās, bet ap 2kg ašuku pielasīju, piebildīšu, ka lielāku par 100g nebija, bet mazākus par 60g nejēmu, dikti daudz aug tālāk. Čoms špinnerēja uz ēdamo gumiju, es uz parastiem tvisterīšiem, rezultātā svars apmēram vienāds, bet man izlikās, ka viņa ašuki bij drusku druknāki, bet lielāku par 110-120g arī nebij.
Satiku arī matadoru Martinu, kurš palielījās ar savu mikrodžig kātu, kas viņam pēc džerku kāta likās pūka:) Nu sezons noslēgts uz labas nots! Visiem priekā!
martins_ 27.12.11
Es atkal rītdien domāju.. itkā sola, ka vējš pierimsies, jāprovē vecā labā bedrīte :)
tontons7 27.12.11
Man doma uz 30.12., bet kas un kā vēl būs redzams, neko pateikt nevaru, varbūt būšu pats uz astes.
martins_ 27.12.11
Tonton, pavisam nesen biju tur pie radiņiem.. tumsā noripoju līdz pļažam pie tehnikuma - agregātstāvoklis pareizais.. braucam? :)
tontons7 27.12.11
Nu ko? Akal sāk niezēt nagi un baigi gribās pašpinnerēt. Varbūt kads dauzīsies ap Višķu ez. un varētu iesist info par ledus neesamību?
Eduk
Kas tur Bērzupē notiek? Ar ziemas vai vasaras pīckām ļaudis sēž? 30.12. tāds brīvāks, gribētos kaut kur aizlaist. Nu padalāsss...

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs