atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

zivotaajs 26.12.11
nu ceriiba mirst peedeejaa.... ap gadu miju arii bus salinji - visu jau nenokausees.... tatad tajas vietas buus pavisam droshi!!
ashukainis 26.12.11
Zifotaaj -a zrja neaizbrauci ar Eduku patirināt :DDD
ja es zinātu, kur ir tik drošs ledus- aizbrauktu kaut uz Lv otru galu :D
zivotaajs 26.12.11
Oi ne sypj mne solj na ranu ((((
un X vietaa ar garantiju vareja pastaigaaties!!!! ja jau pagajusgad starpiiba stap Micanu un x - vietu bija 3-4 cm ledus biezumaa .. tad jau tur bezmazvai urbei vajadzeetu..((((((( ibio p peso
ashukainis 26.12.11
Eduk, es Tevi saprotu, ar mani ir tas pats, jau esmu nocieties 9 nedēļas :(( domāju, lai jau pa bikam piesalst, moš janvāra 1. dekādē varēšu arī es rāpo pa ledu, i skuju!

Izsaku līdzjutību! (ledus nokusis)
eduks 26.12.11
Laime bija tik tuvu... :((((
Vēl pārs naktis vai neatnāc tas siltums i raustītu šonedēļ palekdamies. savu vilšanos nevaru izteikt ar visiem sev zināmiem mātes vārdiem kopā, tas vnk nav izsakāmi - to ir jājūt!!! :(
Zivotājs ar sanāk, ka mērīja ļadu visas šīs dienas vnk tāpat, mērīšanas pēc. A lai gan zinām lieliski abi, ka X vietā sestdien noteikti varēja droši staigāt, ja jau Bērzgales seklajā pat pa ledu tekalējuši un ķēruši...
I vaidzēja man tajos Martina krajos aizsperties uz tiem Xristmas :((( :DDDDDD...
Šie noteikti ir vieni no nelaimīgakajiem ziemsvētkiem... Gribējās jau pa "ousbrīvo" nedēļu paraustīt, a te skuju - būs darbpilnais un nervozais gada sākums un neizsakāmā vēlme kāpt uz ledus. protams, ka centīsies apvienot abus, bet kas par vienreizēju gemoroju tas būs :(((...
ashukainis 26.12.11
Aldēn, pats arī vakardien redzēju uz Švānu tilta pārbrauot aiviekstei-kāds ir ūdens līmenis, izskatijās gana labs :)) viena vaina, ka atkal darba dienas ar rītdienu sākas......
gintsgg 26.12.11
ilmarsvs , tā jau tas ir , ka cūkmeni aiz sevis nespēj savākt un atstāj visu izmētātu upes krastā , pēc tam brīnās ka viņu slepenās vietas ir visiem zināmas .
aldeens 26.12.11
Ašukaini nav ko gaidīt jāmauc tik uz copi.Sestdien uz Lubančika jau bija ledus,Ai viekstē arī ūdens pietiekoši.
ilmarsvs 26.12.11
pabiju pie Dubnas - tukshums... 2x tikai redzeeju zivi praustam pludinju..
jautaajums? vai gadiijumaa, kur dolomiits bij spridzinats Dubnaa (starp Rozhupi un Liivaniem pie kautkaadas fabrikas), veedzeles nekjeras? diivainas lietas redzeeju - svetlechki (pacinjas nebij izbaleejushas) un zivju gabalinji..?
ilmars638 26.12.11
Tā gribēju šodien aiziet paķert asarīšus, vakar pa nakti taisīju makšķerītes no rīta pamostos dzirdu vēju pieceļos, skatos pa logu sniega nav paskatos uz ezeru un dīķi, ledus vairs nav tagad atliek tik gaidīt salu.
ashukainis 25.12.11
ka jau 9 nedēļas esmu nocieties bez copes, ta līdz lielajiem saliem pacietīšos vēl :))
Vabolite 25.12.11
ashukainis,tieši tā.
ashukainis 25.12.11
Vabolīt, gan jau, ka mazākos meža ezeriņos jau var rāpot virsū :DDDD
Vabolite 25.12.11
ashukainis,vēl tik traki nav man pazīstami,bet var uz dažiem iet virsū.
ashukainis 25.12.11
Vabolīt, ja vajadzētu i uz 200 varēja maukt, tik Tavā galā tāda šļura bija pa dienu , vakarā jau bija gandrīz sauss ceļš .....
bet no ceļa redzamajos ezeros nevienu copmani neredzēju, laikam sniega dēļ :((
Vabolite 25.12.11
usurs-priekā:))
usurs 25.12.11
vabolīt...
...beidz dzert -kurā vietā Ašuks teica ,ka braucis uz 130...?
ilmarsvs 25.12.11
iet un riit ripos uz Liivaanu pusi apmeeram taapat :)
Vabolite 25.12.11
Ņiva pat taa gaajaa shovakar,vaitad vairs neiet:))
ilmarsvs 25.12.11
ko ta tur nevarees, man Preilju Aglonas pusee niva pat taa gaajaa shovakar

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs