atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

Copmann 18.06.11
martin_, kāpēc nepateici, ka zvērs nenāca augšā, vilka pusstundu pret straumi, Tu elsi,svīdi un drudžaini regulēji bremzi, ik pēc 5 minūtēm bļāvi:"Sačoku, sačoku!!!" un beigās tā zemūdene pārrāva 50 Lb striķi, kā skābeni;DDD

Labs i, bez jokiem, skaista bet auksta diena, pavadīta pie ūdeņiem ir kas labāks par vēlo sestdienas rītu;)))

Ne asakas!
Copmann 18.06.11
Hehe, tonton, tā nebija mērīšanās ar krāniņiem, bet izgājiens ala pezpardonno.Modro zinu, copēt puiss māk...

Za ribalku;)
martins_ 18.06.11
Tonton, Lukna bedrē vispār NAV ko darīt. Plakanas copē plakanajā bļodā2,5-3 m dziļumā. bedrē ielien tik pašā vēlā rudenī, tad gan hahalotā tur bija piecos slāņos :)
progadaļi jūs ar vietu :(
jā, es nu jau kārtējo ūsaino Daugavā vkolol :) izmēru neteikšu, mēra bija :))))) un pagaidām šī gada dusmīgākā cope uz velces, biki paturēju un čau.
Copmann šodien vēroja kaijas un piedāvāja garāmbraucošajiem pamērīties :)))) un visādas citas interesantas lietas :D:D:D
šitās rindkopas dēļ gan jau šis ar būs spiests ko ierakstīt :D:D:D:D
tontons7 17.06.11
Nu pabijām ar načosu, tik ne Višķos,a Luknā, Višķos visas biļetes bij izpārdotas un vietu vairssss nebija:(((
Pirms iebarošanas skatos korķi, kas uz 1. un 5. āķa vienā malā, pudele otrā, aga, vējš pūš. Aizbraucu barot, jopcik, pudele turpat, korķi pret vēju, axriņjetj, i dzēris vēl DAUDZ nebiju, skaidrs, straume nes uz Višķu pusi, nu tā i iebaroju pa vidu 2 donkām starp straumi un vēju :) 22:00 iebarojām, rezultāts ilgi nebij jāgaida, plkst. 6 pirmā knapā copīte, a moš i izlikās. 7 no rīta gruntenes pārvelkam seklāk, no 11m uz 7-8m un djēla pošla, asari kimlaki 20-50g, daži sava skopuma dēļ bij ierijuši līdz ūkstam, neviens ķirurgs nepalīdzētu, tā i netika savā stihijā. Kopā kādi gab 15-20 bij. Es iebraucu ar špini, pa Martina ziemas vietām, reljefs gūt, bet nekā īpaša, 2 siļķes atpakaļ un 5-6 ašuki turpat. A uz Višķu ez. braukt negribējās, citādi tiem upes makšķerniekiem pludiņus uz dzenskrūves satītu :) Ap 13 metām mieru, vot šitā.
Copmann
Publiskā vidē piedāvāt mērīties ar gailīšiem, nu piedodiet, he, he. A Modrais var parādīt, kā nekā atvaļinājumā puisssss....
martins_ 17.06.11
Copmann, po ļubomu parādīsim
B0cmanis 17.06.11
Peec stundas pirmo reizi uz Rushonu aizshaushu...Cirmaa zhors uz beigaam iet...Ludza esot smagi slaapusi...jaameklee jauns ezers :) Pat nav ne jausmas kur tajos plashumos to zandartu mekleet...bet gan jau ar 15 Zs pakaljaa kko uztaustiisim :)
Copmann 16.06.11
modrais,nemūldi,mēs Jums vēl parādīsim,ja?!;)))
martin_,parādīsim viņiem,ja?!;D
modrais13 16.06.11
Copman tie kas māk tie ari copierē:)
martins_ 16.06.11
fuiņa ;)
weekendā uz pus dieniņu izbrauksim i avilksimies par visu nedēļu :D
Copmann 16.06.11
Tā izskatās, ka te tik modrais ar tontonu copierē;)))
modrais13 16.06.11
Es jau trīs rītus 4 ceļos un dodos uz daugavu, beidzot ir kaut nelielsiemesls ko uzrakstīt. Aizvakar pie līvāniem copju ap 20 bet paņemts asars ap 250g un izmēra līdaks, vakar jau braucu uz čornajiem kamņiem, bet rezultāts tāds pats tik copju mazāk. Šodien domāju būs tas pats, bet tomēr pie beigām paņēma viena uz 2,8kg un 3asari. Tagad jūtos noguris un kādas 2dienas likšu viņām mieru.
martins_ 16.06.11
Tonton, ta jau ir ok... līdz Jāņiem paspēsi solīto savākt :D
tontons7 15.06.11
Višķos pabiju, 23 ašuki, lielākais 570g, otrs 250g, pārējie +- 100g, vēl 4 šnapiji atlaisti un 1 pacc nokratījās un sīkie padaudz atlaisti. Rīt doma ar načofku, juniori gruntierēs, es no rīta mēģināšu mētāt.
ashukainis 15.06.11
Martin, labs padoms..... tas ka nav laika aizbraukt pacopēt...... jārukā un jārukā! -nu par rukāšanu vismaz maksā algu, atšķirībā no studēšanas augstskolā :DDDD -tas priecē! :))
paligs 15.06.11
spilpev sazinies ar mani paligs1773@inbox.lv
martins_ 14.06.11
jep, ašukaini, ja rīta mijkrēšļos pirms copes ar pliku dupsi ielēkt aprasojušā nātru cerā, tad odi nekožot un lielākas zivis ķeras :D
aakkis 14.06.11
Kad odi aktīvi,tad zivis ar aktīvas!Man tad viņi po...,tikai nepatīk,ka pie acīm tas mākonis un tā skaņa!
Copmann 14.06.11
Labāk nātrēs ielīst uzreiz,tad pofig;DDD
aldeens 14.06.11
Pūšamo droši vien ātrāk nopirkt nekā to skalbi atrast.
ashukainis 14.06.11
Dagni un aakkis liels paldies, tagad zināšu!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs