atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Kas notiek Latgalē

tontons7 19.04.11
Es ar cietīšos, viņiem vēl tur katram ezeram sava pagasta, biedrības, u.t.t. atļauja vajadzīga. Zinu točna tikai to, ka Avilis neder Dittonā pie "čaikas" pirktā atļauja, ziemā inspektors pie čoma bij piegājis un apskaidroja.
martins_ 19.04.11
Varu kļūdīties, bet vai nav liegums līdz 20.04 ieskaitot. un viņiem ir tāda atruna, ka vēla pavasara gadījumā liegumu var pagarināt. Tā kā precīzi nepateikšu.
Vēl viņiem aŗī noteikumos par laivu motoriem velns var kāju salauzt. :)
Vari paprovēt uzzvanīt +37068570440, Zarasu apriņķa kuģniecības inspektors vai k-kas tamlīdzīgs, Domijanas Popovas vārdā. Iespējams arī par licenzi izstāstīs.
Pagājšgad pa tel. runāju - sakarīgs un runātīgs vecis. Ceru ka pa gadu nr un amats nav mainījies :)
P.S.
A tur ledus jau pazudis?
mans ar itkā brieda pie braļukām, bet pacietīšos līdz maijam.
spiningists 19.04.11
Jautājums zinošiem - no kura datuma leišos var spinjot? Dzirdēju ka no 20.04.??? Un kur Zarasos licenci uz Avilis var iegādāties? Paldies.
aldeens 17.04.11
Nagļu kanālā nekad neko īpašu neesmu izvilcis.Rēzeknīte liek iekšā.Šovakar pie Rēzeknītes bij 2 mašīnas,Nagļos kada 5.Pats domāju 23 laist kaut kur uz to pusi atklāt sezonu.Ka nekā no oktobra nekur copēt nav būts.
preilietis 17.04.11
cilvēku bij ļoti maz,kādas 3 mašīnas un vietējie.ķēru uz gruntenes ar tārpu.mēs bijām trijatā,vienam tikai trīs zivis otram 15,man laikam paveicās ar vietu.
pliksnis 17.04.11
Bet vispār pēc Līvānu HES uzbūvēšanas zivju daudzums nav sarucis. Kādreiz ziemā un pavasarī varēja labi pavilkt sapalus un raudas. Neesmu gadus 6 tai pusē tagad bijis.
Ruu 17.04.11
Es vakar 1.2kg karuusu izceelu,bet tas pa dienas vidu,peec tam karuusas vispaar nenjeema
pliksnis 17.04.11
Kas notiek Dubnas upē pie Vanagiem? Vai jau var normāli copēt, vai vēl tomēr ir plūdu līmenis?
ashukainis 16.04.11
Preilieti, super Tev cope padevusies šodien.....
uz ko labāk ņēma? mēs bijām gan aizvakar, gan vakar, negribēja īsti vēl ņemt..... tikai pa kādai zivei un viss... :(( cilvēku gan jau ka miljons bija, ne?
preilietis 16.04.11
šodien pirmo reiz nagļu kanālā .necerēti laba copes vieta,person.man 7-as.raudas no 400-700gr.neskaitot kādi 3kg sīkāku.karūsas 0000.bet pretī krastā atnāca vietējā meitene un es šokā, kadas 5min cīņas un karūss līdz1kg!...zem kājām ar pludiņu.
Ruu 15.04.11
:)taadas savu muuzhu nebuusi redzeejis
sidla5 15.04.11
Jankaribak,info ir tāds,ka svēdienas pīskotājiem Nagļu dīķi pīskotājiem ir Kaput,Jo sakarā ar nez kādiem tur Lietuviešu neizpildītajiem līgumiem,karpu dīķi no karpiņām ir izslaucīti!!!
Ruu 15.04.11
sidla5 :)vari uz kaadu saulainu peecpusdienu atskriet liidz Visagalam paskatiities kaadas zivis dziivo
sidla5 15.04.11
Ja kāds domā par Nagļu dīķiem,tad negribu tik vēlu iedziļināties,bet kā friči teica-kaput.Par niansēm-turpmāk?
Copmann 15.04.11
kvadraataa pieaugums katru dienu;)))
ashukainis 15.04.11
Copmann, paldies! :))
jā vakar bija pa 1zivei, šodien pa divām..... -nākamreiz jābūt pa 3 zivēm :DDDDDDDD
Copmann 15.04.11
ashukaini congratulations!!!;)
Ruu 15.04.11
cik skatos savaa diikjii karuusas kursee pa augshu:)meklee siltaakus uudenjus
ashukainis 15.04.11
Jankaribak, parastiNagļos to maksas dīķi ver vaļā 1. maijā! :))
mēs pa nagļu kanālu copējam.....
šodien ar bijām..... nu nav tas ūdens vēl uzsilis kā vajag, ļoti ļoti reti izdodas noķert zivi, šodien progress, jau pa 2 zivim ar sencīti! man izdevās pat karūsu izvilkt! :)))
jankaribak 15.04.11
ka naglos ar razcenkam un kas keras?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs