Es tad gan jau rītiņ fīderēšu pa māmuliņu Aiviekstiņu!
Ir dzirdēts,ka Rēzeknītē tūlīt pēc ledus iziešanas,veči trāpot uz labām raudām.Vienīgi tur baigā straume un sūdīgi tikt pie upes,kad pārplūdusi.
Aldeen-tur lejpus sluzham -ja nemalddos gandriiiz visu ziemu bija valaa-zapretnajos 100 metros-tagad es domaaju jau labu laiku viss tur sakumā vaļā! -tas ka saakumaa-pec ledus nokushanas parasti nekas neķeras, tad pirmie sāk ķīši ķerties-uzreiz pec 100 metriem tajas vietas kur pie krasta tadi kaa atvari griezhaas- tur viniem patiik-a tad jau viss no siltuma atkariiigs-ja bus ļoti silts-pec nedelam 2kadam jau i raudas i karusas saks ķerties, ar piebildi, ja būs silts! es arī nevaru sagaidiit kad ar garajām pīckām varēšu pacopēt...... -ja ilgi nebus copes Nagļu kanālā, moš kādos maksas dīķos ātrāk sāks kaut kas ķerties....
ak as tur keras taja naglu kanala?
Nu tad rīt uz Nagļu kanālu.Pie trubām gan jau vaļā.
Jēska, a ko darīt ja jau Zajebukas tā ziemas cope :DDDDDD es labprāt savējo ūdeņu ledu nosūtītu uz Zemgali, Kurzemi..... - viņiem tā pasūdīgāk ar ļadu.......
man sikos vispar nebij no 200g lidz 500g nekad lubana nebiju ticis uz tik lieliem ruduliem! Sikalas ari bija tas laidu atpakal! :)
Oi,džekas, Jums gan prasības Latgalē...ātrāk lai nokustu ledus, lai nebūtu pali....:-). Pieauguši cilvēki (varbūt ne visi) un vēl pasakām ticat:-)
Es vēl ceru divas nedēļas uz Peipi trāpīt, jo pagājušo nedēļu tikai sezonu atklāju:-)
Sidla, man fīderis ar jau kaujas gatavībā :)) es jau vaakr vismaz teorētiski noslēdzu zemledus copes sezonu...... Kaut atrak viss nokustu sniegs un ledus, bet tā, lai nebūtu palu! :))
Ašukaini,mācies no Salmo,es tad Lubančikā jau padevos,cik tos sīkaļas un krasnapjorkas var dauzīt,lai dzīvo Fīderi!
Jā, Copmann, olas ar smaku tiešām ir neētiski :)
Neētiski vistām barot-olas ar smaku,vistām gaļa ar tāda paliek, interesanta gan jau, rudulis skaists un sportisks, labāk noķert un atlaist tad jau...
Laikam voblā,savādāk pat i nezinu kur tos liek...;)))
tauta, ko jūs ar tiem ruduļu spaiņiem darat? :)
Sodien Labans loti dasns bija 12kg ruduļu vienam pasam parejiem biskin mazak 6-9kg!! :))
Šodien Rāzna mazos varēja pievilkt bezjēgā. Uz škērsblitku gan labus dabūju bet tikai 7gb lielākais 700g.Rit mēgināšu vēl tikai uz dzelžiem.
a shodien kur tik Lubanchikaa nebijaam i pa kaadiem offroadiem nemaucu ar gulbiiiiti -shobriiid gulbīts ir nevis balts kā ierasts, bet brūns ar riktīgu kārtu dubļu :DDDDDDD
no sakuma offroads NR1-sestdien tā esot vilkuši paziņas raudas, ruduļus, asarus-ka daudz mormiškas norāvuši utt-nu pa nopietno kr4..... -a shodien tur -vispār ne copes......
maucām atkal pa offroadu..... aizbraucam no ierastās puses-vismaz sīkās paskaldijām kaķim :DDDDDDD
ķert ruduļus un slīcināt autiņu? phe :)