Pa 2, pa. 3 pašlaik nāk. Aiz sēkļa zāles, līdz sēklim ņem. Lūžņa.
Kā ķerās jūrā?
AgrisNe, 6.decembris 2014, 14:50
Vai tad komentārus nelasi?
Šodien jūrkalnē pie meridiāna,3 vīri no 8:30-16:00 4 butes, viens raibais 4,6kg.
vel divas nedēļas atpakaļ man mēģināja te kāds iestāstīt, ka mietus pie mīnus 5 nekādu problēmu neesot iedzīt krastā :) tak jau teicu ka pagrūtāk, bet tā plakanā vakar ņēma gan, tik pretīgi un dīvaini plānas viņas šo ruden...
gugumons, 5.decembris 2014, 10:19
Citreiz bija izdevies, bet tā kā izsalis cauri, ta nekā. Bija tuvu krastam ugunskura vieta, utt. Neizskatījās, ka pie krasta Jaunciemā barība kāda butēm
vel divas nedēļas atpakaļ man mēģināja te kāds iestāstīt, ka mietus pie mīnus 5 nekādu problēmu neesot iedzīt krastā :) tak jau teicu ka pagrūtāk, bet tā plakanā vakar ņēma gan, tik pretīgi un dīvaini plānas viņas šo ruden...
Vakar Ovīši - zāles un straume, pārbraucu uz Jaunciemu. Nevarēju mietus iedzīt. 4 stundās neviena bute.
stabilākus plusus sola ar sestdienu, vismaz Windguru un šodien
labāk pagaidi plusus.
Juurasbullis, 2.decembris 2014, 11:07
Ceturtdien būs plusi. Vietām arī trešdien
Sveika tauta vai ir verts vel braukt uz butem uz liepajas pusi??? Paldies pa info jau ieprieks.
Šodien Ovīši no 07:00-16:00 man 10 butītes švāģerim 2 brienamo neņēmu līdzi jo biki sals knieba!!!!!
Vakar ķērās šodien neķērās rīt ķersies!!!!!!!
Vakar,tiešām,Oviši Sīkragam ielika vienos vārtos ,zivis ir izmērs vidējs,distance ne pārārāk tāla,ēsma-praktiski tikai reņģes fileja,Brauciet ,ķeriet,laiksOK
Kolkā par aukstu,bute atkāpusies dziļumā,ar copeni grūti aizsniegt,divas,trīs vkarā var sadabūt,tas arī viss.
Sveiki. No 10:00 - 11:00 mazirbe 0, udens atkāpies. No 12:00 - 17:00 Ovīšos rezultāts ļoti labs. Ēsma garnele, brētliņa. Visiem ne asakas!
Sīkrags suck bet Ovish rulz. Zivis ir bet lēnām un uz dažādām ēsmām. Jāstrādā tad ar nav 0.
Šodien no 10.00-12.00 Lūžņa pilnīga 0 pārbraucu uz užavu 2stundas un atkal pilnīga 0 tā kā nekas spīdoš....
Tur ari viss apklusa pabraukAjām paskatIjAm atradām labAku vietu zivis ķeras laiks un kompanī super čpoks.