atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Tonis 12.11.14
Viss pareizi,uz nopietnām lietām nevajag skatīties pārak nopietni :),tad dzīvīte drūma neliksies...
Domaataajs 12.11.14
Domātājs ar ir 'šutņiks'...:)

Tonis, 12.novembris 2014, 10:24

a huliš, kas es kāds lisijs ;)
Tonis 12.11.14
Domātājs ar ir 'šutņiks'...:)
Domaataajs 12.11.14
Domataj tavu rakto bedri divaas minuutees juura aizskalos ciet. Nu gan sasmiidinaaji.

Janisardiviems, 12.novembris 2014, 07:33

Tu arī laikam esi no tiem, kas to nopietni uztvēra :D
Pliksni te tuukstossiem reizzu ir raksttiits, ka butes liicii nekaras, kaadu var dabuut bet tas nav nopietni.
Domataj tavu rakto bedri divaas minuutees juura aizskalos ciet. Nu gan sasmiidinaaji.
pliksnis 12.11.14
Ir kāds mēģinājis ķert butes pie Kauguriem, vai līcī tādu nav.
mini_Me 12.11.14
"Ja iebridīsi kādu gabalu un izraksi bedri, tad ar laiku tur butes varētu ari parādīties".
Labākais ieteikums, ko pēdējā laikā esmu lasījis!
Pats gan došos no rīta padžigot menčeli. Kā vecos labajos zive.lv laikos teica: mēs jau ar varētu, tik negribam, vo.
Tomy 11.11.14
.
2. Man teica,ka uz Ziemeļu mola cilvēki pa kādai mencai dabūnot,tā ir taisnība?

Metalists, 11.novembris 2014, 22:13

Es ari šādu info dzirdēju copes veikala pirms pāris dienam, bet pats neesmu bijis.
Metalists 11.11.14
Jāiet mēģināt būs,nav jau ko īsti zaudēt,ja neskaita paciņu garneļu :D
Domaataajs 11.11.14
Mola galā sākas izmaiņas gultnē,tad tur varētu jau laikam mēģināt.

Metalists, 11.novembris 2014, 22:13

te kāds pirms kāda laika rakstīja, ka no kaut kāda mola ir dabūjuši vairākas.
kur izmaiņas gultnē, tur vajag pataustīt ja tiek klāt.
Metalists 11.11.14
Mola galā sākas izmaiņas gultnē,tad tur varētu jau laikam mēģināt.
Domaataajs 11.11.14
no abām pusēm kanāli,bet ir mazs moliņš.Vai nu no moliņa jāmēģina,vai nu uz citu vietu jābrauc laikam.

Metalists, 11.novembris 2014, 21:48

Jebkurā gadījumā vajag kaut ko bedrei līdzīgu atrast.
Metalists 11.11.14
no abām pusēm kanāli,bet ir mazs moliņš.Vai nu no moliņa jāmēģina,vai nu uz citu vietu jābrauc laikam.
Domaataajs 11.11.14
Domāju,ka viņām tur īsti nav vieta,kur apstāties,jo viss vienāds.Šaubos vai ir ko tur ēst.
Bet vasarā tur peldējās bušu mazulīši līdz 5 cm. :D

Metalists, 11.novembris 2014, 21:41

O jā, tas ir super izmērs!;)
pagājušo rudeni vēl decembrī bušu mazuļus vilnis skaloja ārā Pāvilostā. Bija tāds brīdis uznācis pēcpusdienā.
Domaataajs 11.11.14
Sveiki!
Vēlējos pajautāt kā ir ar copi posmā,kur no krasta pirmos 120-150 metrus ir gluds posms,aptuveni 70 cm dziļums,nav ne kādu bedru vai pakalniņu.Ir vērts tādā vietā doties vai meklēt citur? Doma itkā par buti.

Metalists, 11.novembris 2014, 21:19

Ja iebridīsi kādu gabalu un izraksi bedri, tad ar laiku tur butes varētu aŗi parādīties, bet ja nav iespēju un vēlmes tā darīt, tad vai nu brien līdz vairs nav 70 cm un met , vai nakts copē kāda plakanā tur varētu iemaldīties, vai arī meklē vietu, kur ir kāda bedre. Man visloģiskākais šķiet pēdējais variants.
Metalists 11.11.14
Domāju,ka viņām tur īsti nav vieta,kur apstāties,jo viss vienāds.Šaubos vai ir ko tur ēst.
Bet vasarā tur peldējās bušu mazulīši līdz 5 cm. :D
seedoo 11.11.14
metālist- kā pašam šķiet?
Metalists 11.11.14
Sveiki!
Vēlējos pajautāt kā ir ar copi posmā,kur no krasta pirmos 120-150 metrus ir gluds posms,aptuveni 70 cm dziļums,nav ne kādu bedru vai pakalniņu.Ir vērts tādā vietā doties vai meklēt citur? Doma itkā par buti.
diametrs 11.11.14
raimond ko tu cepies -ķer buti

elgreko, 11.novembris 2014, 20:06

Es necepos :) Es varbūt braucu biežāk citi :) Vienkārši man te viens mēģināja uzbraukt. Izlasīju forumos vienu labu komentāru, laikam copes atskaitēs. Nevienam nekas nav jāstāsta, utt, tik un tā ap---sīs. Tā laikam vislabāk. Man ir labi tāpat.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs