atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

MADHAUSE 27.09.13
oktobra vidus būs pašā laikā Butītei jāsak gatavot štrumus:)
seedoo 27.09.13
Toni, visam savs laiks gan atliks Sviedriem un EEļadum! pagaidām pa jūru- man jau draugi smejās, pie mājas stāv ūdens tehnika , lai varētu rudens līdaku pa Daugavu patrenkāt, bet es šiem atbild, mani tas neinteresē, jo viss jau sen ir atkost, bet nu jūra.......pagaidām ir neizlasīta! Iespējams , ka apniks arī tā, kad liksies ka amats būs rokā un tad atkal visu pa riņķi:))
P.S. brauciet, domāajiet, uzveriet un noteikti tās būs nedzēšamas atmiņas:)) Personīgi man zāle vairs netraucē , esmu atradis veidu kā pret to cīnīties, bet lielā straume ......... domāšu par atsvariem , šis tas padomā ir un veikalu piedāvājumi man neinteresē, patīk pašam eksperimentēt!!! Vakar bija interesanti, atbaruca viena kompānija un sāka ķert HVZ ko ,,ZĀLE,, es čomiem saku, cik ilgi izturēs, nu vajadzēja pusstundu lai tītos prom, ja prasīsiet, kas jādara pametīšu domu biezā hidra utt, bet brīdinu- tas nav meiteņu pasākums, kaut zinu meitenes kas čaļus sit pušu extrīmā:))) Respektīvi, kā ielien jūrā tā izlien tikai prombraucot viss notiek ūdeni, personīgi mums tas nav jaunims jūras pūķi utt ir mūsu stihija. Bet nu gan būs laiks, kad varēs visus šos murgus mest pie malas un mierīgi pa sauso pamakšķerēt:)) Ne askas tiem kas jūrā un jauku vakarā mājās kvernētājiem!!!
Tonis 27.09.13
seedoo,
man patīk tavs optimisms...:)
urmaas 27.09.13
Jūrā copēt ir forši. Tik šaise-netieku ātrāk kā oktoberī! :)
seedoo 27.09.13
Noteikti ir vērts pamēģināt jo vējš pierimstās un jūras draza ar būs rimusies, butes ir tikai vajg paņemt! Reņģi smeķēja lielākās! Personīgi es brauktu, bet nu brīvdienas ir citiem mērķiem:))) Ne asakas!!!
P.S. Vakar zāle bij nemaņā, kritīs zāle un līdz ar to atnāks bute, iespējams tas būs tuvākajā laikā:))) Ar tādu domu ar mēs braucam!!!
kasix3331 27.09.13
Eu?!
Brikets 27.09.13
Oscarz,labāk klusē! ;)
Kirsis6666 27.09.13
Izskataas,ka uz jurju shodien/riit nav veerts braukt:(......... -kaatus nebuus kur iespraust,ja nu vieniigi kaapaas pie pirmajaam priediiteem:). MuskyOscarz kuraa galaa razdacja notiekas?
MuskyOscarz 27.09.13
esam pie juras !vilnis liels bet butes ir katram un labs izmers!super cope un laiks!
Tonis 27.09.13
Rīt un parīt Z/A vējiņš varētu būt labs,par lomiem gan vēl šaubos...:)
Lai nu kā,bet katra pie jūras pavadīta stunda paildzina mūžu divkārtīgi....Lai veicas!
cento 27.09.13
kaut kā sen te nav rakstīts par butēm fepikos!!! :)
Evaldsch 27.09.13
Šo nedēļu tika testēts posms no Kolkas līdz V-pilij. Bute pret zāli attiecībā 1:3(kg).Secinājums:"Ja Tu dzīvo līdz 50km no jūriņas, tad cope jūrā ir forša. Ja tev jājoņo uz vienu galu virs 250km,tad..."Man domāt, ka jāgaida kārtīga jūriņas viļņosanās, lai tie kāposti tiek izraustīti .
urmaas 27.09.13
No ceturtdienas 18-22 pie Ovisiem pa nulleem (esma gan diemzeel tikai garnele bija lidzi panemusies), vejs-nenormals,vilni-baltaam galvaam jau pie tresha seeklapusotrmrtrigi, 120 gr svins-5 min un krastaa. Zaales gan praktiski nebija.

erzelis5, 27.septembris 2013, 16:22

LSliktos laika apstākļos, štormikā un straumē, ielāka nozīme ir svina formai, nevis gramiem. Kaut grami ar nav mazsvarīgi.
erzelis5 27.09.13
No ceturtdienas 18-22 pie Ovisiem pa nulleem (esma gan diemzeel tikai garnele bija lidzi panemusies), vejs-nenormals,vilni-baltaam galvaam jau pie tresha seeklapusotrmrtrigi, 120 gr svins-5 min un krastaa. Zaales gan praktiski nebija.
daddy_j 27.09.13
Es startēšu rīt no rīta, uz stāvajiem krastiem, "s nočovkoi" :)
Gukis 27.09.13
Mēs arī šovakar startējam uz jūru, Lūžņa vai Miķelis pa ceļam izlemsim. Rītvakar atskaite. Pareizi Arčiks saka, kompanīja ir puse no pasākuma. Viss jau ieplānots.
Arc1ks 27.09.13
Nu jaiet šovakar tās copenes iemest jūrā, varbūt ka šovakar būs :) bet sācies jau rudens, baigais vēsums tomēr, lai gan pie vainas varētu būt arī ziemeļu vēji.
Ģerbjamies silti un copējam kas neiet copēt butes, tas nedzer šņabi :D
Lbruno 27.09.13
Zvanīt tik daiļai dāmai un jautāt par glumām butēm un laika apstākļiem,teikšu-noziegums pret visu cēlo.Saprastu ja kāds džentelmenis produktīvajā vecumā piezvanītu un apjautātos:Meitiņ,vai mammītei znotiņu nevajag?
LieneZ 27.09.13
Varbut riit kaads taisaas buut liepajas puseee ? Kam varetu uzvaniit ap kadiem 16 00 un apvaicaaties kaa ar juru ?

snaperis, 27.septembris 2013, 11:29

Vari zvanīt man,,tālr. 29432314
snaperis 27.09.13
Varbut riit kaads taisaas buut liepajas puseee ? Kam varetu uzvaniit ap kadiem 16 00 un apvaicaaties kaa ar juru ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs