kolka-mazirbe,ir seklāka piekraste,lidz pirmajam sēklim aiziet un tur ūdens lidz ceļiem,bet ne vienmēr vajag sistēmu tālu nogādāt,pietiek ja trāpa chu chu aiz pirmo un tur jau bute gaida ar muti vaļā :D katra reize tomēr mazliet savādāka,lai gan šis gads solas būt bagāts ar butēm,un tomēr sezona tikai sākas.
Jautājums par posmu Mazirbe - Kolka.. Tur tā kā laikam seklāks nekā posmā aiz Miķeltorņa? Tad kā vīri darbojaties? ar brišanu? Pats vairāk uz Ventiņu pusi sēžu, un tur lidz 1 sēklim tomēr līdz viduklim ir..
Tā bradāšana mēdz nogalināt:))) nekāda atpūta nesanāk, bet darbs:)) Tad jau labāk no krasta žvidzināt cik spēka:)
Chest , Kas tas par jautājumu? Protams , ka ir par lielu!!! Vienīgais varbūt Tu vari pusķieģeli iežvidzinat pietriekami tālu , lai to neizskalo krastā! He he he! ;)
Ne asakas!!!
Sestdien nav vējš pa lielu priekš copes jūrā? sola no 13-16 m/s, brāzmās līdz 20! Kāds jūsu viedoklis?
Tad nu ko javācās šodien un jalaiž butēs :D
Jā ziņo vēl citi , kas vēl zemāk par Velenu uz Ventiņu pusi bijuši, pa nakti spaņņi pilni.
Valens ,nebija butes plauksta lielumā?
Gribētos ticēt Valenam ,nevis Krroko!
Jā, zacani nesmādēja.Rija gan kreveti gan reņģes fileju.
Tikko no jūras.Copēju Vaidē.Sāku vakar 20.Jūra mierīga, zāles nebija.;Nēma visu nakti, afigenno.Cope pazuda līdz ar sauli.Daudzumu neminēšu,citādi mani te apēdīs bez sāls.Reāli-ļotidaudz.Ne asakas.
Vakar vakarā no 17-22.30-N E V I E N A S copes.
Absurds!!!
Mistika!!!
Tas -Kolkā!
Vakar,Ventspils mols no pl.18-21,-23 butes no tām 7 plaukstiņas,ķērās labi,tikai butes varētu,būt lielākas?
Vakar pa vakaru Jūrkalnes apkaimē 5 plaukstiņas,no kurām tik 2 varēja pakļaut amnestijai. Nez ,kā veicās tiem,kas palika uz nakti...
Ir dzirdēts, ka brētliņas sāla, kā voblu, lai mitrums izvelkas un tad labāk turas uz āķa, bet vai praksē kāds ir mēģinājis???
Sakiet man, tās brētliņas jāpērk svaigas vai sālītas, vai kādas??? :)
Sestdien ar doma butēs laist!
Ventspils pludmalē, aiz nūģistu pludmales nav butes. Es pa ceļam vēl aptaujāju 3 copmaņus, satiku vēl vienu bomzi ar kuru esmu dīvainā draudzībā. Bet ticiet man , šodien visi ātri aiztinās.
jo vairak vetras jo tuvak butes es domaju ka tagad ar vesumu nau nekadu sakaru šo sezdien pats laidisu uz butem
Sveiciens! es ar sāku lenam taisīties uz jūru, bet katrā ziņā vēl ne šonedēļ, manuprāt butēm vēl par siltu, un tās ir gana tālu no krasta, izņemot mazuļus. tā kā, uz drīzu tikšanos jūra, kad paliks drusku aukstāks! ;)
Tirgus bretlinas ir salitas apm diennakti, tas jau gandriz tikpat cietas kā svaigas, es baidos vai garsvielu smarža neatbaida butes. Nu vienalga pamēģinās, šas aušu kājas un uz jūras. Es , ja kas atgriezos pirms nedēļas no Norvēģijas, tad lūk fjordā copēt ir pilnīgākā garlaicība. Ik uz 10 to iemetienu kāda 2kg saida, menca, lasis, skumbrija. Pilna saldētava piebāzta un neviens to neēd, pēc laika izmet, jo ar citiem produktiem pilns ledusskapis norvēģu pārticības dēļ. A man puse prieka no copes ir fantazēt kā medījumu apstrādāšu, izcepšu utt, tipa mednieka instinkts, nomedīt un apēst. Tādu sviestu kā rāda pa natgeo un discovery, ka braukt 10000km nomedīt megazivi un atlaist man nesaprast. Vienvārdsakot Norvēģija bija baigā vilšanās, totāla garlaicīb, gribēju palikt pie tēva uz 1 gadu, apnika pēc 2 mēnešiem, pilnīgākie lauki, tipa sibirija bez cilvēkiem.
uz bretlinam(bundzas)dazreiz pat ir labak,bet tik talu nevar iemest,jo krit nost.vienigi ar diegu piesiet.esmu pat copeis uz jaunlopa filejas.ja apaksa ir un vinam zors,tad nem jebko :)