Ledus!Paskaties uz Jordanu bildē...viņš tā jau nolūzis gaidot iespēju aizbraukt uz jūru...a tu te vēl sāli uz rētas ber...!!!:)))
Rīt vakarpusē uz jūru mēģināt buti ķert, atskaite 7dien!
Jordans
ko lai tew saka, nu ne asakas:D
lauris17, 14.septembris 2012, 16:15
Nav jau vēl atbildes 100% vai ņems mani līdzi pliksnis :)
Es jau ļoti ceru, ka sanāks aizbraukt. Ja nē tad uz Lielupi būs vien jālaiz :D
Jordans
ko lai tew saka, nu ne asakas:D
Bullwithaids
Izbrauc cauri Saraiķiem,sākas grants ceļš,pa to kādu 1,5km,labā pusē -vēja ģenerators,kreisā- vecā pienotava.Pirms pienotavas normāls grantenieks līdz pašai jūrai.Stāvlakumā atstāj autiņu un jūru var jau redzēt.Brienamais nav vajadzīgs ne Saraiķos,ne Ziemupē,uzreiz ir normāls dziļums.
Ezerkrasts, vot pastasti man kaa tur tikt lidz jurai :D man liekas vienu reizi visus saraikjus izbraukaju un beigas ta ari neatradu ka tikt lidz juurai :(
Neoshops, to zinu, kopsh Z-molu atmetu (LT tautas deelj un jociigaas necopes deelj) dodos parsvara uz Ziemupi, jo ari vairak patik no krasta pasedet, un stavlaukums tur ari super :) Ziemupee taadaa zinjaa visas eertiibas :)
Es braucu pirmdien pēcpusdienā uz nakti , uz rīta pusi atpakāl. Jelgava - Kolkas rags
pliksnis, 14.septembris 2012, 11:36
Cik ir rīta puse atpakal? Būsim lidz 11:00 Jelgavā? Cik naudiņas? Iedot kontaktu kas un kā!!!
Es braucu pirmdien pēcpusdienā uz nakti , uz rīta pusi atpakāl. Jelgava - Kolkas rags
Kāds nezin, vai mini_Me ar' vēl copē jūrjā vai arī ir atmetis šo kaitīgo ieradumu?!? :D :D :D
Vai tad neviens nebrauc rīt uz jūru? Varbūt ir ir brīva vietiņa :)
Šonakt jūrā ņēma lopā pāri kāpām knapi kolēģi varēja pārlīst ar to masu ko savilka .... :) izmērs ar lielisks,bet man jāstrādā ..... b...... tas posmā no ventiņiem līdz kolkai...
vakar bernaatos no 22.00-24.30 8normala izmera butes un divas mazinjmazas :) pieneemaas straume un zaaale dafigaa. butes ir!!! :)
Es jau arī kad braucu butes ķert izmantoju fīdera kātus ar 30g svinu, tas nekas ka izmetu tikai 40-50 m, bet butes ķeras tāpat.
Sveiki !
Sanāca braukt uz Kolku un tad pie reizes arī pacopēju. Sāku 20.30 un līdz 00.30 . Kopā 3.6 Kg butes ( uz garneli ). Metu no krasta ar 3.6 m kātiem (tie kas brien noteikti tālāk aizbrien nekā es aizmetu ), izmērs dažāds bija labas un protams arī mazās. Jūrā mazi vilnīši kā ezerā. Zāles bija tikai pie krasta.
shodien D-mols. pusspains ar reņģem.
Kad tad Neoshops ir bijis ziemupē?
Ziemupē ir stāvlaukums pie jūras. Tur ir bijis labs rezultāts. Tik liekas ka butēm ar veselību nav labi. Kad tīrīju, aknas dzeltenas, sairušas. Kolkas butēm aknas smukas, sarkanas. Bet- ēst jau var un garšīgas!
Saraiķos var labi pasēdēt. ;)
Sveiki...
Nevar kads padalities ar vietu starp Liepaju un Ziemupi, kur var aizbraukt pamakskeret no krasta? Velams tadu kur ar masinu var tikt :) Neprasu top secret vietas, varbut ir kada zinama vieta kur vienkarsi ir smuka jurmala un kur forsi atpusties makskerejot. Paldies jau ieprieks.
eini
tad nu cīnies vien ar saviem garajiem brienamajiem.
Sargiet sevi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!