atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

raichixxx 25.07.12
24 julijs.no 22-5 Liepājas kanālā zuši nebija,viens ķīsis,asaris un bulliitis :D
sevalods 23.07.12
Biju darīšanās Liepājā. Nenocietos un aizbraucu līdz molam. Liels vējšs un viļņi. Pastāigāju un ik pa gabalam pamētāju grunteni, apmēram divas stundas. Rezultāts apaļa nulle.
Andzy35 22.07.12
Sveiki vīri
Kas darās līcī ar asariem? (Saulkrasti, Zvejniekciems, Tūja) ir kāds bijis, uz ko ķeras, ja ķeras?
edzuss2 22.07.12
Jaagaida kad naaks rudens kopaa ar buteem :)
Breks 22.07.12
Roli
Nu aizej pārbaudi, pie reizes nosit kāri, lai mani vari ar mierīgiem nerviem mācīt DDD :)
Un lai nepārprastu, ne jau zuši ir tie kas tos āķus nolaiza :)))
Leo- pirmai stundai varbūt pietiks :)))
Ja tā godīgi , tad ir bijis kad ar divām tārpu bundžām ir par maz- viss ir atkarīgs no copes vietas :)
Breks- diez vai spēšu tik ilgi noturēties :)
edzus- priekš butes tagad būs tas sliktākais laiks jūrā ....
Leopolds 21.07.12
Super, Roli ! Es ar tikko viņus "ieziemoju" Cik tur to zušu ir? Vai ar 38 gab pietiks :)))))
Breks 21.07.12
Roli
Vēl nedēļu pietaupi nakteniekus, būšu klāt.
edzuss2 21.07.12
Sveiki Viiri!!
Kas notiek juuras krastos...butes ir vai nawa veel!?? :) Vai labaak rudeni gaidiit!?? :)
Parasti braucu uz Oviisiem rudenii - tagad tur ir ko dariit vai nee!??
Paldies jau ieprieks!!
Man jau nedēļu šie pa ledusskapi dzīvojās :) Gan jau vēlek sarunāsim kur šos nomērcēt....
Leopolds 21.07.12
Roli ! Es tūlīt eju pēc naktstārpiem:)))
roma12- zuši ir jūrā, būtu laika aizietu pakaļ :))
astris 21.07.12
kas labs notiek jūrā, Liepājas pusē?
roma12 16.07.12
Liepājas Roli

Ku i zuši???
stakets 10.07.12
ja godīgi nav ne jausmas..blakus man ir viens kempings kam krasta baltas laivas, iespejam šie arī iznomā..
Trasts 10.07.12
Kā ar laivas iznomāšanu Tūjas pusē?
stakets 08.07.12
vakar un šodien Tūjas pusē asarus pamedījām.. pa abām reizēm kādi 4 kg salasīts.. izmērs švaks..pāris liekākie uz 200 g.. ziemas makšķerīte mikro džigam šoreiz iekabināja.. bet priecē tas, ka asars parādās... jā un nocepāmies arī kā velni..

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs