atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

marisvitins 30.03.12
Dzeerve & Ruu
Diemžēl tā ir sagadījies, ka Dieviņš butēm iemācījis nārstot 80-100m dziļumā, nekā nepadarīsi. Dažkārt gadās arī piekrastē noķert ikriem pilnu mammu, bet viņa nez' kāpēc nolēmusi citām nārstā nepievienoties. Nārsts Gotlandes ieplakā pretim LV marta beigās - aprīlī.
hecs7 30.03.12
Dzērve, toč aizlaid šodien uz jūru un pastāsti tautai kas un kā notiek pašlaik tur.
Ruu 30.03.12
tagad cik dzird un pasham ir bijis,tikai pa retai plaukstinjai.Ir jau ceriiba ka uz Lieldienaam kaut kas pamainiisies
Dzeerve 30.03.12
es teikšu pēc savas pieredzes, Māris stāsta muļķības :)
Ruu 30.03.12
marisvitins tas tieshaam taa ir?Man likaas ka butes naak tuvaak krastam naarstot.
marisvitins 30.03.12
Martā - aprīļa sākumā uz normālām butītēm pie krasta nav ko cerēt. Tikai mazās, jo lielās dziļumā nārsto. Irbes šaurumā var gadīties "speķa butītes", vēl nenārstojošas, bet uzbarojušās pusaugas. Drīz piekrastē no nārsta atgriezīsies lielās "pastalas" - kauli un āda, it sevišķi mātītēm.
seamonster 29.03.12
Vakar D mols. No 18.00 - 22.00 5 butes, 3 superplaukstiņas kuras tika atbrivotas. ņēmieni bija diezgan daudz, bet tukši. Izmērs ļoti žēlīgs.
astris 29.03.12
sveiciens visiem. vakar liepajas raj., skatree 3h un bez copes, ne garneli, ne rengji. :( kaads varbut veelaas 6dien vai 7dien kompaniju sastadit?
aakkis 28.03.12
eMKa;tie jau maziņi,es jau tādus līdzīgus biju licis ja nemaldos!
tādus ir ko paņemt!
Tā tik ir cope...tiem vīriem ir iekšā.....bet vakarā droši ka kājas ļogās.....
Būs jālaiž uz jūru ja šitā ķeras.....DDDDDD
adriatico 28.03.12
Eleganti. Un bez pludiņa...
usis 28.03.12
varkaļkanāla lielmeistari paradīzē
kraft 28.03.12
Turklāt viņi makšķerē ar āķiem bez atskabargām, or so... :D
eMKa 28.03.12
Lūk tā ir cope jūrā!!!
Ievērtējiet nianses- piebarošana, augsta muduļa grafīta kāti un jaunākās pītās auklas, vispār ko tur runāt līdz tādai iemetiena tehnikai vēl augt un augt :DDD Un izvadīšana, nu ko tur teikt...trīsrocīgā vispār ir augstākā pilotāža :D

ivoJurkis 27.03.12
sodien visu dienu nosedeju v-pili uz mola 5 mazinas.vejs ari biski puuta,bet nu cope knapa....
Arc1ks 27.03.12
Nu kolkas/mazirbes pusē parasti ir labi ja ir vējš,tad arī butes ir.Citreiz jo lielāks vējš jo labāk,bet protams makšķerēšanai ir labi ja lidz 14/m.s.pūš,ja lielāks,tad paliek neerta copēšana :)
Nu neko darīt būs vien jābrauc bute lūkot.
Roma12-man jau ķieģeļi sagatavoti :D
roma12 27.03.12
Vakar pēcpusdien Užavā dažas pieckapeikas un āmen
roma12 27.03.12
Arc1ks Sestdien winguris draud ar 20m\s vējeli,tieši no jūras.Pa ceļam Tolmetā iepērc ķēpukāžnieku ķēdes posmus svina vietā
Aktiivais 27.03.12
Arc1ks izskatās ka butes nārsto ,vakar biju Juurkalnē no 15:30-18:30 pa diviem kādas desmit dabujām bet visas atlaidām jo bija pieckapeiku lielumā.Mazās tur bija biezā slānī,veselu kg ar garnelēm viņas piebarojām.Tā ari normālu copi neredzējām.Vairakas nāca ārā aizķertas aiz sāniem.
Arc1ks 27.03.12
Jūs neliešu bars....Tagat dēļ jums nevis nedēļas nogali pavadīšu siltumā pie kādas glāzes,stiprās dziras,bet gan došos makšķerēt uz jūru.... :D Lai tik pamēģina neķerties šīs...Un beidzat kārdināt,es copeni pēdējo reizi rokās novembrī turēju.. :) siekalas saskrien mutē iedomājoties par 6dienu :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs