atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

Copmanis 06.11.11
Ir redzēts, ir redzēts:D Zaudēt jāmāk, kurš konkrēti redzēja? Tenku vāceles ne makšķernieki. Apsveicu uzvarētājus, ceru ka "ņaudētāji" nesabojāja uzvaras garšu.
snaperis 06.11.11
Pekausit ko tu taads neapmierinats vienmer ?
vitaha74 06.11.11
Virs Ventspils spainis pilns ar kaudzi , super laiks un atpūta un bez sacensību stresa :)
avtt 06.11.11
sagittario,bez pieminētajiem laurēatiem ,mans zin' arī 4.vietas ieguvēju!Un vēl...vēl,mani priecē,ka 1. un 2.vietas ieguvēji rukājuši ar manis sagādāto ēsmu!Tagad staigāju lepnis bez gala!;)
sagittario 06.11.11
Boroda no kaimiņu sētas sakās esam lepnīgs, ka pazīstot divus no laureātiem, a' es pazīstu trīs!!!
Esmu vēl lepnīgāks!!! Ha!!!

P.s. Apsveicu veiksminiekus!!!
V.S.O.P. 06.11.11
Balvu fondes sabojā jebkurus mačus :( Atliek makšķerēt priekam un vēdera labsajūtai. Ne asakas!!
pekausis313 06.11.11
Un ko tad klusējat tur uz vietas.Tagad nav ko ņaudēt-par vēlu.
snaperis 06.11.11
Bija vel viena menca, tik redz mes kaut ka bijam palaidushi garam, ka tur kaut kadas spec balvas lidz ar to arii bijam notinushies pirms laika :)

Katra zinja apsveicu uzvareetajus , pasakums uz godu.
GatisEvita 06.11.11
ir redzēts ka pēc zivju nodošanas veči ķer butes un patur lomā ko pēctam pievieno nākamās dienas normai,ja tā tad kāda jēga ir noteikumiem,organizātoriem vajadzēja par to padomāt un rīkot tikai vienas dienas sacensības....es esmu ar mūsu sniegumu apmierināts,bet tas tā ,lai uz priekšdienām citiem nebūtu aizspriedumu
hromoj 06.11.11
Mēs bijām, es, Brusis, Erglis, virs Vempils. Cope super, bija parastās butes, Brusim ap 1kg, nebiju vēl redzējis tāda izmēra. Kā mucas vāki!:))
hromoj 06.11.11
Vai tiešām Gunča ar Urmasu ķēra neatļautos laikos?? GatisEvita, apsveicu ar bronzu!))
pekausis313 06.11.11
Ir jāmāk uzvarēt un zaudēt.Tagad tik metīs viens otram jūras akmentiņus.
Copmanis 06.11.11
Gati
Konkrētus faktus, kas kā kad ko darīja?
GatisEvita 06.11.11
tikko no Jūrkalnes 3 vieta man ar kolēģi,gāja grūti lapiņas lasot...neapmierināja tas ,ka 2 vietas ieguvēji ķēra butes neatļautos laikos
Kurmus 06.11.11
Un kur ir video no pasākuma?
pekausis313 06.11.11
raihs,,,vajag jau mācēt ķert zivis jebkurā vietā un jebkurā laikā.
Copmanis 06.11.11
Varēji parādīt kā zivis jāķer, piedalīties. Nesmuka izrunāšanās Raih.
raihs 06.11.11
Ā,nu man scenārijs skaidrs-mini_Me nakts tumsas aizsegā atdod savas butes zemāk kādam no minētajiem uzvarētājiem,un balvu fonds tiek godīgi sadalīts:))) Latviski skaudīgs sveiciens uzvarētājiem!:)
eMKa 06.11.11
Un vēl, mini_Me izcēlās ar vienīgo noķerto mencu, par ko arī bija balva, bet šamais bija pamanījies nosvīst...
eMKa 06.11.11
Tikko no Jūrkalnes. Tā viš i! Saspaidīju laureātiem ķepas. Zivnieks izskatījās tāds nedaudz apmulsis, bet teica, ka nospēlēja lomu- izloze, savi ķeršanas knifi un stabils sniegums abās kārtās.
gkl&urmaas arī izskatījās gana priecīgi par savu veikumu.
Balvas - dāvanu kartes no Salmo attiecīgi 100, 150 un 200Ls vērtībā, kā arī medaļas un ceļojošais kauss, kas liek secināt, ka pasākums turpināsies.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs