atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

mlg2 05.11.11
:DD
zvanīju gkl
ķeras:)....pēc tam teksts"copēēēē" un saruna beidzas
eMKa 05.11.11
Svaigākās ziņas no jūras :)
Nedaudz paplašināju aptaujājamo skaitu, situācija sekojoša :
NG saka, ka no starta zive bijusi smalka, bet viss notiek šobrīd esot ap 4kg
Gkl@urmaas, urmaas joprojām nerunā, bet Gunča teic, ka esot ap 2kg viņam, iespējams līdzīgi "mēmajam" :D
Mini_me bija visrunīgākais un ziņoja, ka ir ap 6,5kg, strādā slepenā ēsma un apkārtējie sūkā krabja spīli :)
eMKa 05.11.11
Tad nu tā :)
Viss ir sācies! gkl@urmaas strādā, baigi nevaļīgie, esot jāstrādā. Šobrīd ap 1kg esot. Apkārtējie arī kaut ko velk.
Mini_me saka, ka nesaprot šobrīd fišku, bet ir četras butes ar kopējo svaru ap 1,5kg. Tikko konkurenti pārbaudot savas makšķeres neko nav izvilkuši kā vienīgi mazu bērzlapi :)
Pēc kāda laika būs svaigākās ziņas :)
mlg2 05.11.11
eMKa
gkl zvanīju un saņēmu atbildi,ne rupju bet pošol........:DDDDD
eMKa 05.11.11
Centīšos veikt nelielu operatīvo maču apskatu :)
Pēc laikiem spriežot visi jau kātus ir mērcējuši.
Pirmstarta intervijās mini_Me nebija īpaši iepriecināts ar izlozi, gkl un urmaas trāpījuši sektoriem pa vidu, saka ka ir OK.
Pēdējie zvani adresātus nesasniedz, acīmredzot nervi dara savu un runāt neviens negrib:)
sienaazis 05.11.11
mww tu tak gribeeji ssodien starteet saccos, ko ta ne ?
kasparsp 05.11.11
Vakar no pieciem vakarā līdz trim no rīta,cope pie krasta,makšķeri novietowater līnijas augstumā un Pūres zilais lielais zaptes spainis ar butēm pilns! Izmērs labs,kaut arī bute šogad rāda,ka ziemas nebūs!
raven 05.11.11
eu kā sačos? nevaru tikt apskatīties,mosk kadam kompis lidz? baigi interesē:)
mww2005 05.11.11
Tikko ar no Ventinj augspus`. Izmers labs, skaits vel labaks, laiks vienkarsi pasakains.
Nostradaja iebarosana un rezultaataa butes vareja kert ~10m no krasta.
Keram no 23:00 lidz 6:00
hecs7 05.11.11
Seežu juuras krastä s no 03,30-07.00 cope super izmērs super, kā uzausa gaisma tā cope aprāvās. Taga zive stundā, plaukstinja. Kaut kur ap Mazirbi.
sagittario 05.11.11
Zaraza- kas tā par valodu, kurā Tu te tikko nodevi?!? Nekā nevar saprast!!!
:DDD
zaraza 05.11.11
mini_me

Es uz to dzimto miest' bi' atbraucs ciemos pie mamm's un man tā jūr' copp šoreiz bi vairāk viņ's izklaidēšan's programm... Līdz a to viss nakt' nebūt bij's lāb' cilēk gados turēt pie jūr', lai gan laiks bi lābs un copp arī:)
Tonis 05.11.11
Nu ko,jātaisās man ar uz alternatīvo skaistuma konkursu ,-'Ovīšu plakankrūtes'.
Urmaas,Guntarskl-ja normu nevarēsit salasīt,laicīgi dodat ziņu,-pievedīšu...:D
mini_Me 05.11.11
zaraza
Es bij domājs, ka tu to jūrj' gaiss tur bišk ilgāk, vo. Bet atskait ir lāāb, va zinies.
mini_Me 05.11.11
burtnieks&dzeerve
Klīst bauma, ka snobi aprausies pa pilno programmu, vo.
zaraza 05.11.11
Nupat no copes... Superslepena vieta Ventspils pilsētas administratīvajā teritorijā - Staldzenes stāvkrasts (ir gan asfaltēta stojanka, gan trepītes pa kurām norāpties). No 19:00-līdz 23:30 cope nosnstopā, ar nelielām pauzēm. Izmērs dažāds, īpaši sīku nebija, bija nedaudz parastās "plaukstiņas", daudz "NG plaukstiņas", daudz čuguna pannas izmērā, un daži "poda vāki" Lielākais vidējais izmērs bija no vakara, pēc 22 vairāk sāka traucēt plaukstiņas. Ēsma garnele bez superslepenām piešpricēm, distance hvz (ne kuja nevar redzēt), bet nu samērā tuva, tā kā matienus izdarīju slinki novicinot kātu nevis šķepmetēja stilā. Tautas maz - kādas 5 kompānijas - laikam visi pa superslepeniem kuitiem sitas zīmes lauzdami un privātipašumu šturmēdami :) Cope jūrā ir forša!
burtnieks 05.11.11
Dzeerve-tārpi droši vien,ka "izķerti"?
Dzeerve 05.11.11
Klīst bums, ka es domāju, ka viņi neuzvarēs
burtnieks 05.11.11
Atvainojos-bauma.
burtnieks 05.11.11
Klīst buma, ka viņi ar radio vadāmiem kuģīšiem vedīšot ēsmu iekšā selgā.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs