labi, pierunājāt..., aizbraukšu šodien arī uz jūru :))
O jā,īsti neieskatījos,man Gold kaut kā vairāk iet pie dūšas.
Paskaties zemāk,ko Raihs izpircis Maximā.Es domāju,Tu arī pieteiksies...
andis,cittrons ar sāli jau ta ka vairāk pie Tekilas ģeld...
raih,kur Tu plāno braukt tuvākajā laikā copēt?
Man tieši gadījās pa lēto citronus un sāli iepirkt:)
Stalis,loma svara izteiksmē droši vien ka jēga nav,
Raih,Buma Bulamors sanāks vēl lētāk...,un uz jūr jāņem tie prostākie štrumi,man paģājušo gad vienu Catanju ar Šimano spoli ātri jūrā ieskaloja...D
No laivas-jā.
No krasta-tik cepumus grauzt.
Sveiki viri! Jautajums vai Vidzemes Lici ir kada jega meginat ko nokert,visparigi vai no laivas vai no krasta! Jusu domas?
raihs
mēs ar ar Ilmāru laižam, visp baigā štelle tā jūras cope, tikai žēl, ka tik tālu jābrauc:(
Ja par labām cenām,tad šodien Maximā tekilu "Sauza silver" 0,7l tirgo pa 5,99... Uz Mūkusalas ielas Maximu nebrauciet-tur es visas izpirku:)
Jā,jā-tā man arī teica-lai ar Shimano Twin Power tur nerādoties:) Paldies par infu!
Zem 10 Ls. Kā kurā veikalā. Esmu redzējis ap 6-7 Ls. Salmo supreme feeder 9-12 Ls (attiecīgs izmērs).
Nekas labāks arī nav vajadzīgs :) Protams, tas ir mans pieticīgais viedoklis =)
raih, 2 spoles pa 1 tava kvoka cenu, pie tam ar šīm zivi var izvilkt , atšķirībā no :)
Cik tā Salmo spole maksā?
Spolei nav ne vainas - tikai, ja tīri jūrai ņem, tad no baitrunera sistēmas nav nekādas jēgas. Var paņemt parasto Salmo supreme un būs OK. Šis ir Salmo Supreme feeder (reklāmā). Vienkāršāka spole - mazāka iespēja, ka smiltis spoli sabojās :D
usis
A kādas tās cenas ir?
V.S.O.P.
Thanks. It kā jau normāli izskatās,bet hvz...Neesmu nekad tāda tipa rīkus pircis:)
siluro
Da garlaicīgi man paliek-līdz taimiņiem vēl ilgi,turklāt kas to zin,kā būs ar laikapstākļiem uz to laiku. Kaspars ar Ingusu taisās laist,man ar kaut kāds kreņķīgs prāts uznāca. ja ne citādi,vismaz šņabi padzeršu:)
ja man vajdzētu bušu spoli noteikti paskatītos uz plauktiem Salmo Spicē, pļac kas par izvēli un cenas vienk :))