atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

urmaas 02.11.11
Es ņēmu uz tirgus bezinercenes.Izm ~4000.Atdevu par katru ~20 LVL naudiņām.Kalpo jau ceturto gadu.Apkopes neesmu veicis.Tik vien kā pēc copes noskaloju smiltis.
siluro 02.11.11
raihs
vai tad butes ir Tavs kalibrs???? :DDDDDD
V.S.O.P. 02.11.11
"Kardjinal 390" vai - precīzāk - ņevene. jau gadus 20 nav izjukusi un tikpat vēl ies :) Sīkas iemaņas mešanā un viss notiek.
raihs 02.11.11
Iesakiet,vīri,kādu sakarīgu spoli butēm! Mani te sabaidīja,lai ar neko labu/dārgu tajās smiltīs nerādoties...
hecs7 02.11.11
Jā Raiņi jau salasījušies, ehh rīt čaļi jau gāž uz jūru, tad redzēs kas tur notiek, kādas dievības pastaigājas pa smilšaino strēli.
... ar labu metamo līdzi ;)
urmaas 02.11.11
Par jūru nav jāsapņo.Uz jūrju ir jābrauc.
:))
hromoj 02.11.11
man vismaz sapnis par jūru, bet te džeki kaut kur palagu stūķē, kaut kur pirkstus bāž...DDD
urmaas 02.11.11
mww2005
Tas kā tai aņukā:
Sapņoju,ka gredzens pirkstā.Pamodos,tak pirkstiņš .irsā
:)))
spulgits 02.11.11
Latviets esmu, Latviets būšu, Latviets mūžam palikšu. Jo par savu mēnešalgu nekur tālu netikšu...
mww2005 02.11.11
Bija taads anjuks:

Naktii sapnoju - copeju laivaa, ezers kaa spogulis. Te peksnji pamanu, ka laivaa caurums un riktigi suucas uudens. Es steigaa atrodu laiava lupatu un stuukeeju, stuukeju, stuukeeju caurumu ciet, lidz atmodos... ar pus palagu dibenaa.

Sapnjot ir labi, bet man skjiet, ka vismaz sajaas brivdienaas buus gruuti kaadu normaalu butu savangjot. Bet tas mani tapat neattures atklat sezonu. :)
hromoj 02.11.11
0.18 pīto iepirku...lidoja super labi!:))) No rīta nosvīdis pamodos...DDD
urmaas 02.11.11
Ja valsti var vadīt ar deviņu klašu izglītību,tad pašvaldību darboņiem pat bērnudārza apmeklējumi nebij jāpierāda.
:DDD
Brusis 02.11.11
Āā,likums par plāksteriem-Jebkura valsts vai pašvaldības iecelta,ievēlēta amatpersona [nav vajadzīga ne izglītība ne zināšanas]var nesodīti līmēt plāksterus kur grib,kā grib,un kad grib.Nevienā likumā atbildība nav paredzēta.Likumi ir jāmācās plāksteru saņēmējiem.
hromoi
nu un "0,cik" mm pīto viņas nebaidās?
Man jau liekas ka pat pīto 100m bez iebrišanas nemaz nevar aizmest... ja nu vējš mugurā. Ja kolkā, 100m varētu sanākt, tur dienvidnieks jau pamatīgi ieskrējies...
urmaas 02.11.11
Brusis
Tiešs tuvums ir tur kur "plāksterus" līmē.
:))
hromoj 02.11.11
Pagāsnakt, laikam pateicoties tam, ka uzliku jaunu pīto - butes ņēma ļoti tālajā distancē 100m, nebija nevienas zem 500gr, divi spaiņi katrs 20l.
Brusis 02.11.11
Urmas,nepateiksi cik metru ir,,tiešs tuvums,,Man jau sen gribas kādam inspektoram to pajautāt.Naf,šī suga ir izmirusi.Aiznes spaini tālāk un turpini ķert..... M.N...Aizliegts atrasties ūdenstilpēs vai to tiešā tuvumā:
• 26.2. ar to sugu zivīm, vēžiem un citiem ūdens bezmugurkaulniekiem, kuru ieguve attiecīgajā laikā un vietā nav atļauta vai kuru daudzums vai svars pārsniedz šajos noteikumos vai licencētās makšķerēšanas nolikumos atļauto loma lielumu vai arī neatbilst pieļaujamam zivju, kā arī vēžu garumam.
urmaas 02.11.11
18.5. asarus, kas noķerti iekšējos ūdeņos, un plekstes, kas noķertas jūras ūdeņos, – piecus kilogramus no katras sugas;
antonsb 02.11.11
un cik tad ir busu loms atlautie kg paturet pa vienu copes reizi?????????????

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs