atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

kegumietis 29.10.11
Brusi,Brālīti,Urmas laižam jaunedēļ vienu darba dienu uz jūru ,pie butēm ????
H-O-H 29.10.11
Šodien bija "karaliskas medības" t.i. cope!
pekausis313 29.10.11
Šodien iemēģināju dāvināto bušu kātu,,Labs,,tik maziet vēl jāpatrenējas.Vakariņām sanāca,bet galvenais-ATPŪTA.
aigaigars 29.10.11
Sanāk FPQ=2.94 ... nu lai jau būtu :)
vilkzivs 29.10.11
stormans=ieteiktu gan braukt pa dienu,jo naktī stipri mazāk nekā dienā...jau 3-4 dienas tā
vilkzivs 29.10.11
aigaigars= rupmaizi ēd vairāk,tad būs spēka pavilkt,un nevajadzēs iesvīt...nu pat kā no jūras un kolēģis 2h laikā 53 savilka ka nemetas,ar trīm kātiem,pašam 22 ar 2 kātiem...tā kā nešaubies ka to var paveikt,nebūtu savām acīm to redzējis ar varbūt šaubītos...kļovs šodien bij labu labais
stormans 29.10.11
rit doma uz juru braukt,kads padod zinu kada cope bija nakti!
Brusis 29.10.11
Ye,reklāma no manīm.DDDDDDD
Bralitis 29.10.11
Laba doma Brusi :)) Nedošu viņam divas dienas pirms copes ēst - viss jūras krasts būs mūsējais :)
Brusis 29.10.11
Es gan sestdien vai svētdien ar Brālīti labprāt aizbrauktu.Vismaz ir garantija,ka būs daudz brīvas vietas.Galvenais jau nedēļu iepriekš CL sākt rakstīt-,,sestdien būsim Lūžņā.Līdzi būs suns[liels]Pret makšķerniekiem draudzīgs[patlaban ir meklēšanas procesā.Ļoti garšo garneles[kad ir beigušās, ēd visu pārējo]DDDDDDDDD
urmaas 29.10.11
Bračiņ
Tavs gribošais labradors visu ,butēm paredzēto ,paiku norīs.Tāpēc i neceri!
:DDD
osscar 29.10.11
vīri tikko mms atsūtīja - normāli velk šovakar jūrā (slepenajā 7-jā līcī protams :D ) ...pats saaukstējies nīkstu pie kompja :( moš rīt neskatoties uz vīrusu reabilitēšos zaļajām...
Tonis 29.10.11
Pats ņem un Tev nadod,vai kā?
Bralitis 29.10.11
Bet es nemaz ar Urmaasu nebrauktu . Zinu kāviņš uzvedas bušu copē :))))
Brusis 29.10.11
Urmas,manējais diemžēl netiek.Tad varētu gan uzreiz,gan tūlīt.DDDDDDDDDDDD
jonyzs 29.10.11
Nu nezinu, ko ļaunu esmu bušu dievam nodarījis, bet šis mani arī vakara copē piesmēja un tad kad nolēmu ka jāmet miers - duplets un vēl 10min laikā trīs pakaļ. Izmērs krimināls.. cope no 18-21 sāka ņemt 20.30 nezinu nezinu kāpēc Liepājas pusē man tāds driķeris. Vajadzēja nodzīt slinkumu un braukt līdz Saraiķiem, tur bez butes grūti palikt.
urmaas 29.10.11
Brusis
Tevi tulīt,vai uzreiz?
:DDD
Brusis 29.10.11
Urmas,sorry,sūdīga reklāma.Vajadzēja nedzērājs,patīk nest citu makšķernieku mantas,ir divi šūpuļkrēsli kolēģiem,ja kādam nav naudas,nopirkšu ko vajag,u.t.t.P.S.Galvenais ir solīt.d...var pasūtīt pie jūras.DDDDDDDDD
urmaas 29.10.11
Piedāvājums:
Ir piedāvājumā brīvas vietas uz bušu copi jūrjā.
Izbraukšana rīt 8:00 no Saulanajiem krastiem,caur Rīgu.Atpakaļ pēc apstākļiem.Interesentiem pieteikties PM.
Vēl ir spēkā.
:))
urmaas 29.10.11
Tādā žorikā var eksperimentēt da uz jebko.
:D

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs