atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

bigais 29.10.11
vakar lužņās 15 gb. apmeram 6 stundas! biju kopa ar veciem juras vilkiem! Izvilkam butes ar delem! tie tieca ka tad butis nekustoties un nekada cope nav
urmaas 29.10.11
Vnk lielveikalos garneles sastāvējušās.Vajag kkā notirgot!
:DDD
Girts7 29.10.11
Man arī liekas ka daudzi stāsta pasakas par tām lielam copēm. Un tad kad cope ir tad cieš klūsu.
jonyzs 29.10.11
Šorīt no 6-10 pie Annas kapiem, pilnīgs tukšais, 2 mazas lapiņas, bija vīri kas visu nakti bija sēdējuši, ar pāris butes un divas mencas, šorīt blakus man kaimiņš vairākas butes izmānija bet tas arī viss uz lielo baru, Liepājas puses jūrmala salīdzinoši pilna ar copmaņiem. Tātad kāds palaidis pīli par baigo kļovu :) patiesībā kļova nav. Tas varbūt lai atsistu ļaužu masas no augšējā gala virs ventiņiem. Cik parunājos ar citiem copmaņiem, ceturdtien bijusi puslīdz jēdzīga cope, ja tā var teikt makšķerējot ar diviem kātiem 5h un noķerot padsmit butes, kas ņēmušas ar uznācieniem. Tak što tie kas lej par pārāko copi, nākamreiz foto studijā, citādi tāda tukša d... vien sanāk.
zilonis111 29.10.11
Vakar Liepājas augšā no 17:00 -24:00, 2.5 kg. Amnestētās lapiņas gabali- 8. Tad 21:00 cope kā ar nazi nogriezta, ik pa brīdim visi āķi pliki, laikam sīkie čum un mudž apakšā !!!
roma12 29.10.11
Piektdien,28.10.2011 Lūžņā no 20-00 līdz 1-00,
N0rma un pat vairāk.Tikai lielās.2 līdz 5 m no krasta
sambars 29.10.11
pagaiš nakt no annnas kapiem lidz akmensragam ne asakas mutulis tāts kā mikserī un nevajag stāstīt pasaciņas ka spaiņiem vilkām. nu vienigais ja litrīgo jogurtspaini saucat pa spaini.ar cieņu un patiesām ziņām.
Marika 29.10.11
Piektdien,28.10.2011 Jaunciemaa no 18-00 līdz 1-00,norma saķerta,personīgais rekords uzstādīts,butēm labāk garšoja reņģe,ķērās nepieklājīgi tuvā distancē,pat iemest tik tuvu grūti!!!Ap pusnakti parādījās kautkas līdzīgs zālēm,bet ne īpaši traucējoš daudzums!!!
Valduha 28.10.11
Ir briivas vietas riit 29.10 copei juuraa Liepaajaa Izbraukshana no Pulvera ielas 17 no 10-10.30 daliibas maksa 10Ls . tel 27714309
Pēdējā informacija(ceru ka "leinantam" nav iebildumu) ka tikko noķerts jūras grundulis uzgriezts uz gabaliņiem sit vienos vārtos- pats tā ka esmu ķēris, efekts kā no svaigas zives. Lūdzu nejaukt ar jūras bulli , jeb mencbulli -tie arī drīz parādīsies , vairāk gan no moļiem- tie gan ne īpaši der uz gabaliņiem...
krroko 28.10.11
Varu notirgot vienu vietui(savējo) rītdien-Jaunciemā!!!DDD
Sapals 28.10.11
šodien Liepājas krajā 1/2 spanīts man nebija(man tāds kārtīgs kartufeļu spanīts), bet dažu bušaku izmērs ir iespaidīgs :)...bija arī paliela krasta straume
Puikām Liepājas pusē pa pusspanim esot, laižamās atpakāļ praktiski neesot ...
Aigar- ko nu es, tagad tik daudzi brauc uz jūru un ķer vairāk neka es :)
Jāuzvana kā puikam gājis :)
aigaigars 28.10.11
Roli, Tu nevari nerakstīt, Tavi komentāri mums ir vajadzīgi! Kam nepatīk, lai aizveras!
leitnats- īsti nesapratu, ko tu gribi no manis. Ja tev tik ļoti nepatīk ko es rakstu, varu arī nerakstīt, visu laiku domāju ka tas daudziem interesē, laikam būšu dziļi kļūdījies .....:)
Jā, un ne asakas ! :))
P.S. It ka ar galvu viss ir kartība, varu papīru uzradīt :)))))
Tonis 28.10.11
PB, āķus jātrin,makšķeres jātin ...:D.Ja kas,aizsūtu teļeponu.
Toni ,trinam makšķeres...:)
Tonis 28.10.11
Nu ja,sazvanīju ar ,gandrīz jau spaiņi šamiem pilli, kamēr ar manīm runajās, gandrīz kātu jūrā ievilkušas esot....
vilkzivs 28.10.11
Caurspīdīgais Pācē pie savas būdas ar esot piedūris ar dakšu akmensbuti tā uz 780 g,tīri tā neko ne :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs