atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

mr.Dzintars 15.10.11
Piektdiena pēc 17:00, Pāvilosta, vējš, viļņi, zāle nemērā, ap pusnakti sāka pieklust. Kolēģis mauca bez gulēšanas, es biju aizlīdis iesnaust, rezultātā, 15 viņam, 5 man, 2 sīkaļas un 3 arī nekā ekskluzīva, daudz copes bez rezultātiem un patukšoti āķi. Laikam lielais ķēriens būs kad kļūs aukstāks.
PS. Tonis, cigārs bija labais ;)
Šodien cepšanai saķēru, ēsma no rīta nolocīta luicene :))
Intelis 15.10.11
Liepājas pusē 5 studās pa dienu 3 plaukstiņas un viens bičoks-- secinājums--- laiks nogaidīt ,lai ūdens temperatūra jūrā nokrītas vēl zemākajā temperatūrā- par siltu vēl !
aivars3088 15.10.11
nezin kāds, kas ovišos notiek,ķeras kāda bute ar?
aigaigars 15.10.11
Vot laiki pienākuši. Agrāk vismaz varēja pastaigāt gar jūrmalu, paprasīt kā citiem ķeras, tagad pat nav no krēsla jāpieceļas, var pačatot savā starpā :D:D
daddy_j 15.10.11
saakaas vakara kljovs. Siiko kljovs :(
Es ar pa to starpu biju vakar no 12 līdz šodien 13 .....vakar līdz tumsai 13 gab ņemamas daudz šīko atpakaļ jūrai....pa nakti tikai sīkās un šodien vispār klusums no manis uz abām pusēm vis ļoti līdzīgi....bildes albumā.....varbūt kāds sevi atpazīs....
daddy_j 15.10.11
man ar oblamovics pienaaca, tagad pa stundu 3 gab. Metu uz 2 seekla, tur kur uzcelas vilnis
Edzs 15.10.11
Esmu taadu pashu gabalu pa labi, veljoprojaam 0. Kaadaa ataalumaa met?
daddy_j 15.10.11
stunda un 6 min, apmeeram 2kg, smukas. Esmu no baakas pa kreisi kadu 1.5km
kapracis 15.10.11
tiklīdz daddy_j pateiks, tā tu, Edzs, būsi klāt ar saviem kātiem un draugu pulku?:)
Edzs 15.10.11
daddy_j kur tu atrodies? Man peedeejaas 3h apalja 0.
aigaigars 15.10.11
Bļin es arī gribu, bet laikam ātrāk par rītdienu netikšu, visi kolēģi medībās :(
daddy_j 15.10.11
mikeltornii. Pusstunda un 3 butes! Juura mieriga
juliuss 15.10.11
sakko. Padomā, moš, par kādu dīķi, a?
Edzs 15.10.11
Tas viss mikjeljtornii.
sakko 15.10.11
Nav kādam info, kas pie Kolkas darās? Butes, zāles, straume?
juliuss 15.10.11
Infa. Vakarvakar Saraiķos sānstraume svinus nesa krastā. Šorīt Mazirbē veči mokās ar zālēm.
aigaigars 15.10.11
Zāles nav? Kur tas ir?
Edzs 15.10.11
Zinjas ne paaraak labas, veejsh 0, viiru lopaa daudz, butes nav. Man 3 butes 3 stundaas. Ozons super, cope juuraa ir forsha, cepums garsho. :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs