Man ar gribās uz jūru, mašīnu jau dabūju, tik līdzbraucēju nevaru atrast, vienam slinkums. Ir kādam ziņas kas šorīt darās Liepenes-Miķeļtorņa posmā?
Ko butes dara? Jābrauc un jāskatās ;)
kādas ziņas no jūras? ko butes dara? :)
Viss ,mans ņuhs nojauš ka šodien butes kodīsies....,ceru ka ne pārāk raiti, tā lai mēs ar pastarpai uzspējam cepumā iekost ... TRUBA ZAVJOT !!!
šodien!! no 13-20 no pāvilostas uz venspils pusi kādus 5 km. vējš nau liels, bet viļņi ne pa knapo svinu ar drātīm ārā neskalo, rezumē= zāles nebija vispār, 3 knapas butītes, braukt var mēģināt bet man tādos viļņos nepatīk nau kaifs
Atkal pārliecinājos ka krievu laika prognozēm ticēt nevar...
Varam sarunāt, kādu citu reizi kopā braukt.
Citā laikā nevaru, vakarā jābrauc svinēties.
oho es ar kaugurnieks, mēs brauks uz vakaru un nakti! liekas ka pēc nakts jūra nebūs vēl nomierinājusies
Izbraukšana no Kauguriem.
Ir brīva vieta braukšanai uz jūru, copes laiks agri no rīta līdz plkst. 15:00, tel. 20208729
nu šodien jūra tak reāli trako, cerams naktī pierims, žuve arī pienāks tuvāk :)
Zvanīju čaļiem, šodien ventspils-kolkas maršrutā, zāles, zāles, vietām nav, bet arī copes nav pa dienu pa 3 nelielam butēm. Ehh cope jūrā tāpat forsa.
Rīt no rīta ap 8:00 braucam uz Užavas apkārtni butēs.Ir divas vietas brīvas.Ja nu kāds grib un paspēj īsā laikā savākties.Transports iet maršrutā Varakļāni-Rīga-Ventspils.Atpakaļ svētdien.Ja kāds ir braucējs rakstiet uz e-pastu valdis5@inbox.lv
6dien laiciņš būs ok... vēja un lietus točna nebūs.
Tonis- vai tad mūsu svaram šis mazais pūtiens var ko padarīt,sestd-nesanāk,bat svētdien 8.00==3/1 un tai pašā vietā,,,,
Lābāk sestdien,svētdien sola atkal pūtienu...
Toni, cepumi jau grozā,svēdnien tur pat un tai vietā,,,,,,,
Es kaut kā Zviedriem vairāk uzticos www. klart.se Šamie gan īpaši saulainu nesola,bet mazāku vēju gan,tā ka pucējam āķus un pakojam cepumus!