atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Makšķerēšana jūrā

daddy_j 13.10.11
pašlaik lai pūš un krāc, bet sestdien, kad es braukšu būs OK, viegls vējš un maiga saulīte :))
skiperis 13.10.11
Atgriežoties pie iepriekšējās lapas, domāju, ka ''daddy_i'' ir taisnība par teltīm un ugunskuriem pludmalē. Kādu gadu iepriekš Mazirbē piebrauca inspektori no Slīteres un izdrāza zēnus, kas bija uzcēluši telti aiz kāpas aizvējā. Viņi teica, ka telti var celt tikai smiltiņās un nekādā gadījumā kāpās. Tas pats arī par ugunskuru. Var sk. - tauvas josla pie jūras.
Piraac 13.10.11
Dīvainā vietā leišiem radars. Ko viņi tai jūrā tik ļoti grib redzēt?
Piraac 13.10.11
Par meteo radaru zhivs pravdu glagoļit. Protams, var skatīties prognožu lapas, BET meteo radara informācija bija svarīga aiz tā viedokļa, ka var redzēt nokrišņus un aptuveni pats prognozēt, kad tevis interesējošā vietā līs, vai arī, cik ilgi vēl līs.
Sēdi ezerā laivā kaut kur ap Rīgu, paskaties, ka tagad Daugavpilī ir nokrišņu fronte. Tātad skaidrs, ja gribi droši izbraukt no ezera, nevis tapt izpūsts, tad pēc 4/5 stundām jāsāk taisīties. Meteo prognožu lapas tādu informāciju nesniedz.
Ar šī radara informāciju, katrs pats sev varēja būt meteorologs.
Ļoti nepatīkama ziņa, ļoti. Cerams, ka tas ir īslaicīgi, un uz nākamās vasaras negaisiem informācija jau būs atkal pieejama.
te var skatīties leišu radaru, par brīvu!
http://www.meteo.lt/radaro_inf.php
eMKa 13.10.11
Norvēģiem var ticēt par 80% uz nākošo dienu, ne vairāk, arī ir pārbaudīts un neskaitāmas reizes ;)
DsKs 13.10.11
zhivs,neredzu problemu atvert windguru.cz, gismeteo.ru vai yr.no da kaut vai 1188 prognozi skaties, lidostas par precizam laika zinam maksa palielas naudas un ir samera bezcerigi kaut ko loti precizu sagaidit bezmaksas portalos ... viss izskatas ok lidz pasam nav jasaskaras ar tiesam preciziem datiem,augusta,kad namelis del rekonstrukcijas paris nedelas bez jumta nostaveja,es 'dzivoju' tajos bezmaksas portalos ( bezjedzigi,lietainakais augusts pedejos 88 gados sogad bija ),visiem viniem dati klejo un specigi :)
Jordans 13.10.11
es izmantoju norveģu lapu
www.yr.no
Ir pārbaudīta :) pat nedēļas garumā prognoze ir 70% patiesa uz pēdējo dienu.
Bet labākais ka ieraksti jebkuru latvijas vietu un tas atrod :)
zhivs 13.10.11
vot @$#& es esmu šokā par meteo radara maksas ieviešanu.. principa pēc nemaksāšu, kaut pakalpojumu izmantoju. Vai valstij nevajadzētu nodrošināt iedīvotājus ar bezmaksas meteo informāciju? Varbūt kāds kārtējo reizi grib ieraut lieku latu nāsī. Nu neko, skatīsimies lietuvas radarā
eMKa 13.10.11
urmaas, tur pat elpot nevajag- pagriezies pret jūrju, paver muti un vienā mirkļi tiksi piepūsts ar ozonu, kā piepūšamā vannas pīlīte :DDD
roma12 13.10.11
Urlas meteo radaram ieviesuši maksu,ar to arī apsveicu copmaņus!!
urmaas 13.10.11
Džams
Jūrjā pašlaik pūtiens ne pa knapo!Var braukt tik ozonu ieelpot,i u sjo!Kāda tur copp!
:)))
siluro 13.10.11
NG-NG
cik ta komandas jau pieteikušās, vai arī tas ir noslēpums????????
dzhams 13.10.11
VĪRI ir tēma Sacensības un tur dragājat, a tagad 100 posti a pa copi - rezumē = 0
es ar būs tai Jūrkalnē:)))
Jordans 13.10.11
Ir 2 gribētāji no jelgavas 5dienas pecpusdienā doties uz jūras copi. Bet nav transporta :)
Ja kādam, kas dodas 5dien un ir 2 vietas transportā, paķert līdz :)
Caur Jelgavu nav obligāti jāizbrauc, jo varam sarunāt satikties uz šosejas Rīga-Liepāja.
Kontakti.
martinsribkinskis@gmail.com
mob. 26712622
DICHKA 13.10.11
kad vares iepazities ar dalibnieku sarakstu festivalam
urmaas 12.10.11
Mini_Me:)
No burciņām!
:DDD
mini_Me 12.10.11
No urmīgā saņēmu vēstuli, ka šie ar gklveidīgo arī piedalīsies,vo.
A kā jūs, svīthārt, varēsiet pacopēt, ja sektorā nebūs izskaloti smalkie gliemezīši un vējelis nepūtīs tieši ģīmī, ko a? :DDD
mini_Me 12.10.11
StormsLV
Tas būtu jāuztver kā komplimenc? Ja nē, varam padiskutēt, jo patreiz veicu auksto kūpiņu no nedēļas nogalē savilktām butēm no tā slepenā rajona, kur, spriežot pēc ackaitēm, nekas īpaši nau ķēries. Šinī brīdī ir ļoti svarīgi notrāpīt ar dūma intensitāti un biišku smeķīgā siltuma uzdošanas proporcijām, vo.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs